تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم

داره خودمونی میشه zamany's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کاشان

14 سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم

سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم چطور میشه فهمید که تقلبیه

آخر فروم باز amd>intel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

باید 32 گیگ رو پر کنید .

اگه نباشه جاش خالی می مونه join me's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    پاریس کوچولو

12

سلام من یک کول دیسک 32 گیگ خریدم میخواهم بدونم چطور میتونم بفهم که 32 گیگ اصل یا تقلبیه از اینترنت یا توی سایتی میتونی ببینم چطور میشه فهمید که تقلبیه
    اگر مارک معتبر و معروف و با گارانتیه که اصله / اگر نه که معلومه تقلبیه/ اگر احساس میکنی به کندی کار میکنه و فایلهات ناپدید میشه این از عوارض فلش های تقلبی است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ProGamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

اصولا كول ديسك تقلبي 32 گيگ دومدلن
    1- اونايي كه اگر 2 MEG اطلاعات هم توش بريزي بعد از سيستم جداش كني و دوباره وصل كني اطلاعاتش پاك ميشه
    2- اونايي كه تا 500 MEG هم پر كني پاك نميشه ولي هر چي بيشتر اطلاعات بريزي ، اون اطلاعات اضافي بيشتر از 500 MEG رو خودش با اجازه خودش پاك ميكنه

حالا شما كول ديسكتو وصل كن به PC، اطلاعات بريز 8 گيگ اينطورا بعد در بيار و دوباره وصل كن ببين چه بلايي سرش اومده

آخر فروم باز mmiladd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اُتاقم..!

پيش فرض سلام

ببین کاملا پر میشه یا نه... خوب از کجا خریدی...؟

نمایندگی که پشتشه ؛ خیلی مهمه...!

بعدشم اگه خیلی ارزون هم بخری یعنی این که..............

آخر فروم باز vafa1353's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Melbourne

پيش فرض

يكي از همكاران هم يه 32 از كيش خريد 10 تومن مارك هم معروف بود ....داد براش تست كنم من 4 گيگ انتقال دادم روش....اولا سرعت بسيار كند بود و همگي پوشه ها رو كپي كرد ولي داخل بعضي از پوشه ها خالي بود و اونهايي هم كه پر بود فايلهاش غير قابل اجرا....حالا شما هم 4 گيگ كپي كن اگر سرعت بالا بود و تمامي فايلها بدون نقص كپي شد كه اصله...

آخر فروم باز alireza fatemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

از رو قیمت و محل خرید هم تا حدودی میشه حدس زد ولی بهترین راه اینه که ازش کار بکشی و سرعتش رو تست کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با نرم افزار usbDeview میتونی چکش کنی سرعتش اگه از 3 MB پایین تر بود قطعا تقلبه . بعد از تست اطلاعاتو میتونی به سایت بفرستی و نتایج رو ببینی .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •