تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 17

نام تاپيک: تعويض خودروي پيكان با ...؟؟؟

داره خودمونی میشه ghjamali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض تعويض خودروي پيكان با ...؟؟؟

با سلام خدمت دوستان . پيكان ان‍‍‍ژكتوري مدل 83 دارم كه شتاب و قدرت خوبي داره و اخيرا رينگ زدم تو موتور و سوپاپ ها رو عوض كردم ، كرومبيلش تويوتاي و لاستيك نو كره اي داره و در كل تو شهر و جاده از راضيم . سر گاز 120تا ميره و اگه گازش بدي تا 140 تا هم ميره . سوختش هم 9 ليتره . من بنزين كم ميارم چون سفر و گردش زياد ميرم و سر كار هم با ماشين ميرم و برميگردم . به نظرتون CNG بزارم روش يا بفروشم پرايد يا روا بگيرم .سقف بودجه با احتساب فروش خودروي فعلي ، 9 ميليون تومن.

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان . پيكان ان‍‍‍ژكتوري مدل 83 دارم كه شتاب و قدرت خوبي داره و اخيرا رينگ زدم تو موتور و سوپاپ ها رو عوض كردم ، كرومبيلش تويوتاي و لاستيك نو كره اي داره و در كل تو شهر و جاده از راضيم . سر گاز 120تا ميره و اگه گازش بدي تا 140 تا هم ميره . سوختش هم 9 ليتره . من بنزين كم ميارم چون سفر و گردش زياد ميرم و سر كار هم با ماشين ميرم و برميگردم . به نظرتون CNG بزارم روش يا بفروشم پرايد يا روا بگيرم .سقف بودجه با احتساب فروش خودروي فعلي ، 9 ميليون تومن.
    اگه میخواین پراید و روآ صفر بگیرین به نظر من این کار رو نکنین
    1 تومن بذارین وی پولتون و با توجه به نیاز هاتون یا 405 یا 206 انتخاب کنین
    با توجه به این اهل تفریح و گردش هم هستین من همون 405 رو پیشنهاد میدم

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظرتون مصرف سوخت 405 با پيكان فرقي ميكنه ؟

---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------

اگه میخواین پراید و روآ صفر بگیرین به نظر من این کار رو نکنین
    1 تومن بذارین وی پولتون و با توجه به نیاز هاتون یا 405 یا 206 انتخاب کنین
    با توجه به این اهل تفریح و گردش هم هستین من همون 405 رو پیشنهاد میدم
    Last edited by ghjamali; 05-04-2010 at 11:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mdmehry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با خرید پراید و روا چیز جدیدی بدست نمیاری من هم با دوستمون موافقم یا 405 یا 206
    اگه موتورش تنظیم باشه بیشتر از 10 تو جاده مصرف نمیکنه البته من برای سرعت 140 به بالا میگم اگه بیشتر از 110-120 نری کمتر هم میشه

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

پیکان مثل آفتابه بنزین مصرف میکنه..

من هم موافقم 405 یا سمند دست دوم بگیریم هم افت قیمت خودوشو کرده هم ماشینی نیستند که به خرج افتاده باشن و حداکثر خرجش یک دیسک و صفحست یا 4 تا لنت که 100 تومن هم نمیشه..ولی در عوض یک ماشینی داری که با پیکان زمین تا آسمان فرق داره..
    الان سمند مدل 84 -85 تمیز رو 9/5 میدن 405 هم همین حدود هست راستی راحت 180 تا 190 تا هم متونی باهاشون بری.

کلا یک خط دور پراید و روا بکش که سرطان هستن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

روا پايه گاز سوز چطوره.

آخر فروم باز hamed malekpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ....

پيش فرض

من هم پیکان مدل 83دارم من دارم پول هامو جمع می کنم تا یه ال 90بخرم شما هم همین کار را بکن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اين دوستمون خودش داره ميگه بنزين كم مياره بعد پژو 405 بهش معرفي مي كنيد؟ آقا تو رنج كم مصرفا همون 206 خوبه كه با اين پول صفرش رو نمي توني بخري بايد كاركرده بگيري كه دور از جون سرطانه چون ماشين دويده و افتاده توي خرج خرج 206 هم بالاست، مگر خيلي خوش شانس باشي يه 206 تر و تميز گيرت بياد، روي ال 90 بيشتر فكر كن، بنظرم واقعا ماشين خوبيه ، نهايتا پرايد هم كار راه بندازه ديگه خداييش نگيد با خريد پرايد چزي عايدت نمي شه، پرايد كجا پيكان كجا، آره پرايد آشغاله اما ديگه نه اينقدر.

9. این کاربر از tonio_m2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اين دوستمون خودش داره ميگه بنزين كم مياره بعد پژو 405 بهش معرفي مي كنيد؟ آقا تو رنج كم مصرفا همون 206 خوبه كه با اين پول صفرش رو نمي توني بخري بايد كاركرده بگيري كه دور از جون سرطانه چون ماشين دويده و افتاده توي خرج خرج 206 هم بالاست، مگر خيلي خوش شانس باشي يه 206 تر و تميز گيرت بياد، روي ال 90 بيشتر فكر كن، بنظرم واقعا ماشين خوبيه ، نهايتا پرايد هم كار راه بندازه ديگه خداييش نگيد با خريد پرايد چزي عايدت نمي شه، پرايد كجا پيكان كجا، آره پرايد آشغاله اما ديگه نه اينقدر.
    این دستمون 9 تومن داره که میتونه ک ماشین خیلی خوب بگیره حالا من نمیدونم شما چرا پراید معرفی مکنید..!

ول با L90 هم موافقم در کل تفاوت بنزین اینقدر ها هم نیست

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

من هم پیکان مدل 83دارم من دارم پول هامو جمع می کنم تا یه ال 90بخرم شما هم همین کار را بکن.
    تندر90 كه حدود 13 تا 15 تومن در مياد در ضمن فكر كنم لوازم يدكي گرون و كميابي داشته باشه !

12. این کاربر از ghjamali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •