سلام ... می بخشید برام سواله که آیا کار بران می تونن مثلا در آمریکای جنوبی باشن و به این فروم دسترسی داشته باشن یا خیر؟![]()
سلام ... می بخشید برام سواله که آیا کار بران می تونن مثلا در آمریکای جنوبی باشن و به این فروم دسترسی داشته باشن یا خیر؟![]()
اره چرا نشه
مثلا من که تو ایرانم نمی تونم به سایت yahoo دسترسی داشته باشم
هيچ گونه محدوديتي براي دسترسي کاربران خارج از کشور در اين انجمن ايجاد نشده، کاربران زيادي هستند که همانند شما از خارج از کشور به انجمن دسترسي دارند و فعاليت ميکنند.
سلام
فکر نکنم یه کم مشکلات داره
سیستمشون با ابزار آلات تنظیم نمیشه و سایت به صورت به هم ریخته دیده میشه
یکی از نزدیکان من در اوهایو هستند نمیتوانند راحت در این سایت بیایند.
البته سیستم کاملا امریکایی هست. شاید سیستم رو از ایران میبردند میشد!
منظور چیه سیستم کاملا آمریکایی هست ؟
مگر اینکه از ویندوز 98 استفاده کردند که فونت فارسی نداشتند
شما یه بار ویندوز رو نصب کن کاملا انگلیسی اصلا فارسی انتخاب نکن
بعد بیا تو این سایت ببین نشون میده یا نه !!!
چه میدونم!
خب وقتی میگه نمیشه و اینجا انگار در شهر به هم ریخته پا گذاشتی
ما هم میگیم باشهراحت باش
من ایرانم با چکش هم میتونم وارد بشم![]()
عزیزان دعوا نکنید
اولا یاهو با پی سی ورلد فرق داره از این جهت که اینجا ایرانه و مرکز پی سی ورلد ولی یاهو یه سایت جهانیه .. okاره چرا نشه
مثلا من که تو ایرانم نمی تونم به سایت yahoo دسترسی داشته باشم
کلا خواهش می کنم ولی من که تو ایرانم .. اصفهون .... یکی از دوستان مشکل پیدا کرده ...هيچ گونه محدوديتي براي دسترسي کاربران خارج از کشور در اين انجمن ايجاد نشده، کاربران زيادي هستند که همانند شما از خارج از کشور به انجمن دسترسي دارند و فعاليت ميکنند.
---------- Post added at 11:04 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
بعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ...
بله شما لطف دارید واقعابعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ...
این صفحه وبگذرش که پسوورد میخواد (ادمین خودش گذاشته )
البته اگر پسورد نمیخواست میدیدی که از کشورهای دیگه هم مثه ایران بازدید کننده دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(الان یه وبلاگ زپرتی از 5000 تا بازدیدش 500 تاش واسه خارج از کشور دیگه این .........)
اینم رتبه پیسی تو دنیاAlexa Traffic Rank: 1,873
اینم رتبه در ایران عزیزمون![]()
Traffic Rank in IR: 22
اینم سایتهای لینک دهنده
خوب با این تفاسیر این سایت نه در ایران بلکه در جهان هم رتبه بالایی داره هم اینکه بازدیدش هم بالاستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمی دونم میشه یا نمیشه! می خوام پیغام خصوصی بزنم ، باید 10 تا مطلب بفرستم.گفتم تو یه تاپیکی باشه که خیر و ضرری نداره!
Last edited by I arrived !; 05-04-2010 at 04:41.
دوست عزيز با اين حرفتون شخصيت خودتون رو زير سوال برديد !بعد من حرف هیچ کس را جز مدیران محترم قبول نمی کنم ... بی خودی پست ندید ... با تشکر ...
اين جواب افرادي نيست که براتون وقت ميگذارند !
ميتونستيند به جاي ايجاد تاپيک در قسمت عمومي به يک مدير ارشد پيام خصوصي بديد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)