تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 7 از 7

نام تاپيک: >> مختصر معرفی بازی های PC - قدیم و جدید <<

آخر فروم باز The Joker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض >> مختصر معرفی بازی های PC - قدیم و جدید <<

سلام ...

خیلی وقت ها شده که می خواستم یک با یک بازی آشنا بشم ؛ در این انجمن تاپیک ها تخصصی نسبتا خوب زیادی هست ؛ اما سردرگمی رو تشدید می کنه ؛ این تاپیک هدفش تنها آشنایی با بازی ها PC چه قدیمی و چه جدید هست ؛ به این منظور نیست که تاپیک های تخصصی بازی ها رو مث Resident Evile یا Silent Hill , ... تعطیل کنه ؛ بلکه آشنایی نسبی و مختصری با بازی باشه ؛ معرفی باشه ، نه نقد و تفسیر و تعریف های شخصی .

اگه عکس هایی از بازی قرار داده بشه ، عکس های کوچک چه بهتر ، یک پوستر و اگه شد چند اسکرین شات .

دوستان لطف کنن نظراتشون رو درباره ی بازی ها اینجا نگن و در تاپیک های مربوط به خود بازی بگن ؛ در انجمن فیلم هم همچین تاپیکی وجود داره و بسیار استقبال شده و هراز گاهی می بینیم چه فیلم هایی رو با هاشون آشنا شدیم و چه چیزهایی پیدا کردیم .

برای شروع من چند بازی معرفی می کنم .

پست دوم هم لیست بازی ها و چند عکس از بازی های برتر .

منتظر همکاری شما گیمر های عزیز و ... هستیم .

2. این کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ...

خیلی وقت ها شده که می خواستم یک با یک بازی آشنا بشم ؛ در این انجمن تاپیک ها تخصصی نسبتا خوب زیادی هست ؛ اما سردرگمی رو تشدید می کنه ؛ این تاپیک هدفش تنها آشنایی با بازی ها PC چه قدیمی و چه جدید هست ؛ به این منظور نیست که تاپیک های تخصصی بازی ها رو مث Resident Evile یا Silent Hill , ... تعطیل کنه ؛ بلکه آشنایی نسبی و مختصری با بازی باشه ؛ معرفی باشه ، نه نقد و تفسیر و تعریف های شخصی .

اگه عکس هایی از بازی قرار داده بشه ، عکس های کوچک چه بهتر ، یک پوستر و اگه شد چند اسکرین شات .

دوستان لطف کنن نظراتشون رو درباره ی بازی ها اینجا نگن و در تاپیک های مربوط به خود بازی بگن ؛ در انجمن فیلم هم همچین تاپیکی وجود داره و بسیار استقبال شده و هراز گاهی می بینیم چه فیلم هایی رو با هاشون آشنا شدیم و چه چیزهایی پیدا کردیم .

برای شروع من چند بازی معرفی می کنم .

پست دوم هم لیست بازی ها و چند عکس از بازی های برتر .

منتظر همکاری شما گیمر های عزیز و ... هستیم .
    حرفاي شما درست ولي.......
    درخواست معرفي بازيها فقط اينجا
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حرفاي شما درست ولي.......
    درخواست معرفي بازيها فقط اينجا
    کد:
    اشتباه نکن عزیز ؛ اون تاپیک تاپیک درخواست هست ، اینجا تاپیک معرفی و یکچیزی هم هست که :

در اینجا به ترتیب و بازی های روزی که میاد رو مختصر معرفی ای می کنیم و در این بین چند بازی سال های گذشته هم ؛ من دو بازی رو معرفی می کنم در پست بعدی منظورم رو بهتر بیان می کنم .

ممنون

5. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اشتباه نکن عزیز ؛ اون تاپیک تاپیک درخواست هست ، اینجا تاپیک معرفی و یکچیزی هم هست که :

در اینجا به ترتیب و بازی های روزی که میاد رو مختصر معرفی ای می کنیم و در این بین چند بازی سال های گذشته هم ؛ من دو بازی رو معرفی می کنم در پست بعدی منظورم رو بهتر بیان می کنم .

ممنون
    ببخشيد متوجه نشدم......
    بازي هاي جديد خبر هاي كوتاه!!!!
    آدرس:اخبار ورمز بازيها>بازيهاي جديد خبرهاي كوتاه
    کد:

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

معرفی دو بازی Manhunt 2 و Venetica

Manhunt 2

سرانجام نسخه دوم از بازی اکشن ترسناک و مهیج کمپانی بزرگ Rockstar Games به نام Manhunt 2 که 2 سال پیش برای کنسول PS2 منتشر شده بود، برای کامپیوتر نیز منتشر شد .بازی Manhunt یا شکار انسان در ژانر بازی های هولناک اکشن و پرطرفداری همچون Resident Evil و Silent Hill است .
    داستان بازی به یک آزمایش اشتباه بر میگردد که نتایج این آزمایش اشتباه تمام بشریت را در بر می گیرد. تنها دو بازمانده جان سالم به در می برند و باید باقی بشریت را که همچون اهریمنی از شکار انسانها لذت می برند را نجات دهند ..

- بازی بسیار خشن و ترسناک اکشن .
    - انواع کشت و کشتار توسط سلاح های سرد و گرم ..
    - داستان مهیج دلهره آور و سرگرم کننده بازی .
    - اکشن درگیرانه بازی .

عکس های بازی
    کد:
    ----------------------------------------

Venetica

بازی اکشن مهیج و متفاوتی که داستانش در دنیایی خیالی و قدیم و در شهر ونیز ایتالیا در حال وقوع است جایی که اسکارلت، دختر جوانش نقش اصلی بازی، قربانی یک داستان مرموز قتل می شود. او به قدرت های بی نظیر و فوق بشری خود پی می برد و برای مبارزه با شر و بدی ماجرا ها و مبارزات مهیجش را آغاز می کند. بازی ترکیبی از ژانر بازی های نینجا، اکشن و نقش آفرینی است .

سازنده : كمپاني Deck 13
    ناشر : كمپاني: DTP
    تاريخ انتشار : January, 26, 2009
    رده بندي ژانر : اکشن نقش آفرینی
    وب سایت سازنده : Venetica
    ميزان دشوار بودن : متوسط .
    زمان مورد نياز براي آشنايي كامل با محيط بازي : حدود نیم ساعت.

درجه بندي ESRB در مورد محتواي بازي : Teen - مناسب برای تمامی افراد و گروههای سنی 13 سال و بالاتر.
    ویژگی های بازی Venetica :
    - بازی اکشن تخیلی فانتزی و نقش آفرینی زیبایی که با بهره گیری از جلوه های ویژه بصری و مبارزات اکشن مهیج توانسته به یک بازی زیبا تبدیل شود .
    - مبارزات قهرمانانه شخصیت اول بازی با شمشیر و انواع سلاح سرد .
    - محیطی وسیع برای گشت و گذار در جریان بازی.
    - داستان جالب و سرگرم کننده بازی.
    و ....

عکس های بازی
    کد:
    به نقل از گیم نیوز

8. 2 کاربر از The Joker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

توضیحات کلی :

این تاپیک رو نداشتیم و حالا داریم ؛ دوست عزیز علی جان 2 تاپیک مرتبط رو معرفی کردید ، درسته ارتباط دارن ولی یکی نیستند و کاملا بحث ها جداست ، طوری که ببین :

مثلا امشب 3 بازی جدید میاد بازار ، خوب این 3 بازی رو معرفی می کنیم ! تموم !

نه خبری راجع به انتشار بازی میگیم و نه رمزی و نه ترینری و نه درخواستی ! کاملا واضح و مشخص بیان کردم .

راهنمایی :

دوستان برای گذاشتن عکس می تونید از سایت Game Spot عکس ذخیره کنید و بر روی سرور دیگری آپ کنید و اینجا بذارید تا برای همه عکس ها قابل رویت باشه .

اگه از سایتی نقل قول (کپی) می کنید ، آخر مطلب بنویسید (مانند 2 معرفی خودم)

برای پیدا کردن عکس های بیشتر هم از Image گوگل می تونید استفاده کنید .

خب اینها چیزهایی بود که اکثرا می دونن ولی برای اطمینان گفتم و یکچیزی که تاکید دارم ، آپلود عکس توسط خودتون هست ، مثلا اگه آدرس اصلی رو در اینجا بذارید برای خیلی ها عکس قابل رویت شاید نباشه ، پس ذخیره اش کنید و روی یک سرور قابل دسترس آپ کنید .

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توضیحات کلی :

این تاپیک رو نداشتیم و حالا داریم ؛ دوست عزیز علی جان 2 تاپیک مرتبط رو معرفی کردید ، درسته ارتباط دارن ولی یکی نیستند و کاملا بحث ها جداست ، طوری که ببین :

مثلا امشب 3 بازی جدید میاد بازار ، خوب این 3 بازی رو معرفی می کنیم ! تموم !

نه خبری راجع به انتشار بازی میگیم و نه رمزی و نه ترینری و نه درخواستی ! کاملا واضح و مشخص بیان کردم .

راهنمایی :

دوستان برای گذاشتن عکس می تونید از سایت Game Spot عکس ذخیره کنید و بر روی سرور دیگری آپ کنید و اینجا بذارید تا برای همه عکس ها قابل رویت باشه .

اگه از سایتی نقل قول (کپی) می کنید ، آخر مطلب بنویسید (مانند 2 معرفی خودم)

برای پیدا کردن عکس های بیشتر هم از Image گوگل می تونید استفاده کنید .

خب اینها چیزهایی بود که اکثرا می دونن ولی برای اطمینان گفتم و یکچیزی که تاکید دارم ، آپلود عکس توسط خودتون هست ، مثلا اگه آدرس اصلی رو در اینجا بذارید برای خیلی ها عکس قابل رویت شاید نباشه ، پس ذخیره اش کنید و روی یک سرور قابل دسترس آپ کنید .

ممنون
    سه بازي جديد چيا اسماشون باسبكشونو ميدوني امشب واقعا سه تا بازي جديد مياد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •