ستاره فرانسوی تجربه بازی در هر دو تیم را دارد و تجربه خوبی از مدت حضورش در ترکیب تیم کاتالان ندارد؛ از همین رو به شاگردان ونگر روحیه داده است.

سایت گل - امانوئل پتی، بازیکن سابق تیمهای آرسنال و بارسلونا در صحبتهایی در آستانه دیدار دو تیم بارسلونا و آرسنال در دور برگشت مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا اعلام کرده که تیم انگلیسی به رغم آنکه مدعی صعود به دور بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان نیست، از این مزیت بهره می برد که فشاری که برروی بازیکنان تیم کاتالان وجود دارد، برروی بازیکنان آرسنال نیست.
ستاره فرانسوی در صحبتهایی به بی بی سی گفت:« بارسلونا قهرمان دوره قبل این رقابتها و مدعی قهرمانی است و چیزهای زیادی برای از دست دادن دارد ولی آرسنال چیزی برای از دست دادن ندارد. اگر من به جای ونگر بودم، به بازیکنانم می گفتم که در مسیری گام بردارند که تاریخ ساز شوند.»
از نظر ستاره سابق فرانسوی، اگر آرسنال بتواند از سد بارسلونا عبور کند، کاری تاریخی انجام داده است و گفته:« اگر آرسنال مقابل بارسا به پیروزی برسد، قطعا بهترین نتیجه در تاریخ رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا رقم خواهد خورد.»
پتی امیدهای فراوانی دارد که توپچی ها بتوانند پدیده این مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان لقب بگیرند و در غیاب سسک و گالاس این شگفتی را رقم بزنند. پتی در این رابطه گفت:« به نظر می رسد که آرسنال حتی بدون این بازیکنان نیز بسیار خوب بازی می کند.»
البته به رغم این خوش بینی، ستاره سابق باشگاه بارسلونا معتقد است که می بایست واقع بین باشد. او 30% آرسنال را تیم صعود کننده به دور بعدی می داند و معتقد است که بارسلونا با هوش و ذکاوتش می تواند هر تیمی را به لرزه بیندازد.»
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/4/5