اگه کسی درمورد انتخاب اینترنت پرسرعت میتونه یه کمکی بکنه
کدوم شرکت بهتره
پارس انلاین با سرعت 128دانلود شبانه از1تا 6 صبح
یا
صبا نت با سرعت 128 شبانه رایگان از 3تا 7صبح
اگه کسی درمورد انتخاب اینترنت پرسرعت میتونه یه کمکی بکنه
کدوم شرکت بهتره
پارس انلاین با سرعت 128دانلود شبانه از1تا 6 صبح
یا
صبا نت با سرعت 128 شبانه رایگان از 3تا 7صبح
Last edited by khaniyan; 04-04-2010 at 23:16.
بچه ها نظرشون روی صبانت هست چون پارس آنلاین دردسرش زیاده و ضمنا با سرعت 128 پارس در هر ساعت حدود 50-60 مگ میتونین دریافت کنین که در 5 ساعتش ضرب کنیم میشه 250 مگ ! ناقابل
در صورتی که در صبانت با همون مقدار ساعت کم و دیسکانکتیهای هر ساعت( چون ظاهرا شبانه صبانت هر یک ساعت اتومات دیسکانکت میکنه ) میه هر شب حدود 1تا2 گیگ دانلود کرد . طبق گفته کاربران همین سایت. قمت هر گیگ ترافیک اضافی صبانت هم حدود 2 تومن هستش که مال پارس رو نمیدونم
ولی این رو هم در نظر داشته باشید که نرم افزار اکونتینگ این شرکت به ظاهر یه مقدار مشکل دزدی داره و حجمتون زود تموم میشه البته به شخصه این سرویس حجمی رو خوب استفاده نکردم ( 6 ماه پیش خرید کردم و سر ماه رفتم نامحدود خریدم چون من یه خورده به اینترنت کیلویی آلرزی دارم)
سئوالی بود در خدمتم.
من یه شب با پارس توی کمتر از 45 دقیقه 300 مگ دانلود کردم.با شبانه رایگان
ایشون گفتند که شبانه 128 پارس میخوان بگیرن
سئوالی دارم مگهسرعت سرویسهای شبانه پارس در همه شهرها یکی نیست؟ پس چرا ایشون میخوان 128 بگیرن ؟
یعنی ممکنه 128 اسمی نوشته باشند ؟
چون مقداری که با 128 میشه گرفت هر ساعت حدود 60مگ هستش ( خودم دارم دیگه 128 نامحدود دارم ) ولی ممکنه شرکتها بیشتر ببندن
یعنی ممکنه شبانه اش فرق کنه ؟ این مورد برای خودمم سئوال شد.
مخابرات!!!
فک کنم تا حدی فرق داشته باشه.توی مشهد میگن سرعت از تهران هم بالاتره. در ضمن برای نامحدود ها طبیعیه که سرعت پایین تر باشه.
سلام
نه منظور من رو همون اول گرفتید!
برای من سئوال این بود چرا پارس شبها رو متفاوت میده چون دوستمون نوشته بودند 128 میخوان بگیرند و من فکر کردم 128 حقیقی هستش و مثل صبانت یک مگ نمبنده
در ضمن برای فن اوا همین صوال من صدق میکنه من 512 داشتم شبها با 512 دانلود میکرد وقتی 128 حجمی گرفتم شبها هم 128 داشتم !!! برعکس بقیه
مرسی از شما![]()
می خاستم بدونم اگه یه adsl 512 از پارس انلاین بگیری شبها که دانلود رایگان داره سرعت رو کم میکنه (مثل شاتل) یا نه.
دوست عزیز یک سوال دارم ازت
کدوم شهر هستی
برای مثال من که در کرج هستم
شرکت های مثل پردیس یا شبدیز یا سامان و چند شرکت دیگه هستن که خودشون
اینترنت می دهن و نمایندگی نیستن
واقعا هم می تونم به جرات بگم از شاتل و پارس انلاین این جور شرکت های بی کیفیت بهتر هستن
شما هم بهتر دنبال این جور شرکت ها باشی تا شرکت های بزرگ و بی کیفیت
و البته این نظر بنده هست که می تونه صحیحی نباشه
صبانت بگیر
من 3 ساله دارم البته اینم بگم هیچ شرکتی همیشه در حد عالی نیست همشون مشکلاتی دارن
در کل صبانت رو پیشنهاد میدم بگیری
اگر نشد شاتل
آخر سر پارس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)