تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 32

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید AM3

پروفشنال sina-star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

11 راهنمایی برای خرید AM3

با سلام و خسته نباشید و تبریک سال نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــو

دوستان CPU فعلی من Athlon IIx2 250 هست که بنظرم خیلی ضعیفه و اصلا خوشم نمیاد و میخوام تعویضش کنم

شرایطم برای خرید اینه !!!

1- فرق بین سری BlackEdition با بقیه چیه ؟ خاصیت اورکلاک بالا داره !

2- هدفم خرید Phenom IIx4 945 بود ولی بودجم کم هست به همین علت میخوام Phenom IIx3 710 BE بخرم که درمورد این CPU چند سوال داشتم :

1-2 : ظاهرا طبق تحقیقاتی که کردم این CPU خاصیت فعال کردم هسته چهارم رو داره ! که از دوستان میخوام صحت این مطلب رو بیان کنند

2-2 : مادربرد من Gigabyte GA-MA790FTX-UD5P هست ، آیا خاصیت آنلاک کردن رو داره ؟

3-2 : شنیدم که بچ نامبر های خاصی برای این CPU وجود داره که اگر نباشه 4 هسته ای نمیشه ! آیا درسته ؟ و کسی این بچ ها رو داره ؟

4-2 : گیرم که من CPU فوق رو 4 هسته ای کردم !!! اونوقت دقیقا مثل یک PhenomIIx4 عمل کند !!!

3- اگر دوستان CPU(AM3 بهتری سراغ دارن برای آنلاک کردن که قیمتش مناسب باشه بفرمایند !!!

با نهایت تشــــــــــــکر از دوستان (امروزها میدونم یکم زیاد سوال میپرسم و دوستان اذیت میشن !!! ولی آخرشه به خدا پس حتما جواب بدین دیگه )

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز 710 و 720 تو بازار نیست

بلک ادیشن هم برای اورکلاک هست

من فکر کنم بشه 250 رو انلاک کرد ، ولی نمی دونم تا حالا کسی از دوستان انجام داده یا نه

به احتمال زیاد برد شما توانایی انلاک رو داره

شما بهتره یه 620 با استیپینگ xxcxx تهیه کنید که اگر انلاک هم نشد زیاد پولتون سوخت نشه

3. این کاربر از kinglife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

11

من فکر کنم بشه 250 رو انلاک کرد ، ولی نمی دونم تا حالا کسی از دوستان انجام داده یا نه

شما بهتره یه 620 با استیپینگ xxcxx تهیه کنید که اگر انلاک هم نشد زیاد پولتون سوخت نشه
    پس با این حساب آنلاک شدن سی پی یو یک مسله قطعی نبوده و کاملا شانسی هست ؟!!!!؟؟؟؟؟

پروفشنال kinglife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

با این استیپینگ احتمال انلاک کش 80 درصده ولی بازم معلوم نیست

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

دوستان CPU فعلی من Athlon IIx2 250 هست که بنظرم خیلی ضعیفه و اصلا خوشم نمیاد و میخوام تعویضش کنم

شرایطم برای خرید اینه !!!

1- فرق بین سری BlackEdition با بقیه چیه ؟ خاصیت اورکلاک بالا داره !

2- هدفم خرید Phenom IIx4 945 بود ولی بودجم کم هست به همین علت میخوام Phenom IIx3 710 BE بخرم که درمورد این CPU چند سوال داشتم :

1-2 : ظاهرا طبق تحقیقاتی که کردم این CPU خاصیت فعال کردم هسته چهارم رو داره ! که از دوستان میخوام صحت این مطلب رو بیان کنند

2-2 : مادربرد من Gigabyte GA-MA790FTX-UD5P هست ، آیا خاصیت آنلاک کردن رو داره ؟

3-2 : شنیدم که بچ نامبر های خاصی برای این CPU وجود داره که اگر نباشه 4 هسته ای نمیشه ! آیا درسته ؟ و کسی این بچ ها رو داره ؟

4-2 : گیرم که من CPU فوق رو 4 هسته ای کردم !!! اونوقت دقیقا مثل یک PhenomIIx4 عمل کند !!!

3- اگر دوستان CPU(AM3 بهتری سراغ دارن برای آنلاک کردن که قیمتش مناسب باشه بفرمایند !!!

با نهایت تشــــــــــــکر از دوستان (امروزها میدونم یکم زیاد سوال میپرسم و دوستان اذیت میشن !!! ولی آخرشه به خدا پس حتما جواب بدین دیگه )

1-مهمترین تفاوتش باز بودن مالتی پلایر هست که در اورکلاک حرفه ای کاربرد داره

2-این سی پی یو در بازار پیدا نمیشه و بعید می دونم شما پیدا کنی

2-1- بله این قابلیت را داره و شما هم این امکان را دارید

2-2- بله مادربرد شما هم این قابلیت را داره

2-3- بچ نامبر نه ولی استپینگ خاصی می خواد

2-4- دقیقا مثل یک فنوم 2 عمل می کنه

250 را هم میشه آنلاک کرد ولی استپینگ اصلا در بازار نیست (گشتم نبود نگرد نیست)

620 هم با اون استپینگ خیلی خیلی به ندرت یافت میشه

بهترین گزینه برای این کار PHENOM II X2 550 هست که هم در بازار فراون است و هم تمام استپینگ هاش را در تاپیک مخصوص این کار داریم

پس با این حساب آنلاک شدن سی پی یو یک مسله قطعی نبوده و کاملا شانسی هست ؟!!!!؟؟؟؟؟

نه اصلا شانسی نیست و باید اطلاعات لازم را داشته باشی تا موفق بشی

با این استیپینگ احتمال انلاک کش 80 درصده ولی بازم معلوم نیست
    نه

اگر همون استپینگ باشه 100% کش L3 آنلاک میشه

برای اطلاعات بیشتر به این تاپیک سری بزنید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

پيش فرض

با تشکـــــــــــر فراوان از احسان جان ، لینکی رو که گداشتی من کلا مطالعه کردم ولی تقریبا 50% درصدش رو فهمیدم !!!

و در ضمن استپیک هایی رو که لازم هست رو هم برداشتم ولی یک چیز رو نفهمیدم ؟؟؟

به عنوان مثال :
    0922APMW - C-BuZz - MA790FXT UD5P - F5 - Success - Link
    خوب حالا این استپیک برای کدوم مدل CPU هست آخه ؟ مثلا برای Phenom x2 550 هست ؟

با این حساب اونطور که شما گفتید بهترین گرینه Phenom IIx2 550 هست که میشه چهار هسته کرد و L3 رو فعال کرد (ولی بقول بچه ها گفتنی اگر نشه بدبخت میشم !!!)

ولی برای آمادگی ابتدا باید به کمک شما (احسان جون ) Athlon IIx2 250 رو اورکنم تا یکم وارد بشم !!!

راستی احسان جون نمیشه Athlon IIx2 250 رو 3 هسته ای یا 4 هسته ای کرد ؟ اگر خواستی عکس از CPU هم برات میگیرم !

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــکر

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

با تشکـــــــــــر فراوان از احسان جان ، لینکی رو که گداشتی من کلا مطالعه کردم ولی تقریبا 50% درصدش رو فهمیدم !!!

و در ضمن استپیک هایی رو که لازم هست رو هم برداشتم ولی یک چیز رو نفهمیدم ؟؟؟

به عنوان مثال :
    0922APMW - C-BuZz - MA790FXT UD5P - F5 - Success - Link
    خوب حالا این استپیک برای کدوم مدل CPU هست آخه ؟ مثلا برای Phenom x2 550 هست ؟

با این حساب اونطور که شما گفتید بهترین گرینه Phenom IIx2 550 هست که میشه چهار هسته کرد و L3 رو فعال کرد (ولی بقول بچه ها گفتنی اگر نشه بدبخت میشم !!!)

ولی برای آمادگی ابتدا باید به کمک شما (احسان جون ) Athlon IIx2 250 رو اورکنم تا یکم وارد بشم !!!

راستی احسان جون نمیشه Athlon IIx2 250 رو 3 هسته ای یا 4 هسته ای کرد ؟ اگر خواستی عکس از CPU هم برات میگیرم !

با تشـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــکر

آقا 50% نه اگر درست عمل کنی 100% هست پون نه تنها من خیلی از بچه ها هم همین کار را کردن و نتیجه هم گرفتن

اما اون لینک :

اون آبی استپینگ هست که مربوط میشه به 550

نوشته بعدی اسم کاربر هست بعدش مدل مادربرد و f5 نسخه بایاس هست و SUCCESS هم یعنی هر 4 هسته آنلاک شده و با موفقیت تست شده و اون لینک هم ولیدیت از CPU-Z هستش

اتلون 250 را دقیقا نمی دونم شاید بشه این کار را کرد ولی استپینگ لازم خیلی خیلی نادر هست

شما بایاس را به نسخه F5 آپدیت کن و بعد ببین استپینگ اگر XXCXX باشه شاید آنلاک بشه

البته اگر می خوای X2 550 بگیری و آنلاک کنی حتما یک خنک کننده زیر 30 تومن براش بگیر که تا حدود 4 گیگاهرتز هم اورکلاک کنی تا کارایی خیلی خوبی از سیستم بگیری چون خنک کننده استوک این پردازنده توان خنک کردن هر 4 هسته را نداره

10. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام.
    پیشنهاد من اینه که صبر کنید سری AMD 890 Series تا چند روز آینده وارد بازار میشه.شما با خریدشون قابلیت استفاده از Sata 6Gb/S و هم USB 3.0 دارید در ضمن یک چیپ جدید تر نسبت به AMD 790 Series هست قیمت نسبتا بالایی هم نداره.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ارومیه و تبریز

11

اما اون لینک :

اون آبی استپینگ هست که مربوط میشه به 550
    آقا اونجا پر استپینگ هست ، همشون مربوط میشه به 550 ؟...؟

نوشته بعدی اسم کاربر هست بعدش مدل مادربرد و f5 نسخه بایاس هست و SUCCESS هم یعنی هر 4 هسته آنلاک شده و با موفقیت تست شده و اون لینک هم ولیدیت از CPU-Z هستش
    اتفاقا بایوس مادریرد F5 بود ولی همین یک هفته پیش آپدیتش کردم !! (فکر کنم F8v شد !!)

البته اگر می خوای X2 550 بگیری و آنلاک کنی حتما یک خنک کننده زیر 30 تومن براش بگیر که تا حدود 4 گیگاهرتز هم اورکلاک کنی تا کارایی خیلی خوبی از سیستم بگیری چون خنک کننده استوک این پردازنده توان خنک کردن هر 4 هسته را نداره
    آقا احسان اگر زحمت نباشه لطفا چند تا فن خوب زیر 30 تومن معرفی کنید پس ، آخه من قرار بود Cooler Master V8 بگیرم ولی چون CPU میگیرم دیگه بودجه برای کولر فوق رو ندارم

باتشــــــــــــــــکر از راهنمایی شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تو گیم ضعیف بود یا با نرم افزار دیگری تست کردید...

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •