تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 30

نام تاپيک: اورکلاک Q9550

کاربر فعال انجمن عکاسی sinaxex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض اورکلاک Q9550

باسلام خدمت دوستان
    بنده یک ماین x48c پلاتینیوم msi دارم + سی پی یو q9550 اینتل و به همراه 2 عدد رم 2 گیگ 1333.
    برای اورکلاک این سیستم به مشکل خوردم همانطور که میدانید فرکاسن پردازنده این سی پی یو 2.8 هست و در فروم تخصصی اورکلاک تا 3.5 پایدار هم برده اند اش دقیقا با همین ماین.
    تو ولتاز دادن سی پی مانده ام! اگر کسی همین ماین رو داره میتونه کمک ام کنه؟
    من فقط میخوام فرکانس تا 3.5 بالا بیاد بیشتر از این هم نمیخوام اما تو همین یک ذره اور هم میوندم! ضمنا کولر هم داره سیستم پس مشکل گرما نداره! فقط تنها چیزی که به نظرم مشکل هست مشکل ولتاز هست و بس!

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

باسلام خدمت دوستان
    بنده یک ماین x48c پلاتینیوم msi دارم + سی پی یو q9550 اینتل و به همراه 2 عدد رم 2 گیگ 1333.
    برای اورکلاک این سیستم به مشکل خوردم همانطور که میدانید فرکاسن پردازنده این سی پی یو 2.8 هست و در فروم تخصصی اورکلاک تا 3.5 پایدار هم برده اند اش دقیقا با همین ماین.
    تو ولتاز دادن سی پی مانده ام! اگر کسی همین ماین رو داره میتونه کمک ام کنه؟
    من فقط میخوام فرکانس تا 3.5 بالا بیاد بیشتر از این هم نمیخوام اما تو همین یک ذره اور هم میوندم! ضمنا کولر هم داره سیستم پس مشکل گرما نداره! فقط تنها چیزی که به نظرم مشکل هست مشکل ولتاز هست و بس!

این پردازنده بدون ولتاژ تا حدود 3.5 هم میرسه

شما در اورکلاک یک یا چند پارامتر را در نظر نگرفتی به همین خاطر دچار محدودیت شدی

شما تنظیمات بایاس را بصورت پیشفرض بذار سپس مقادیر زیر را تغییر بده :

FSB : 220
    FSB SD RAM RATIO (MULTIPLIER) : 3

الان فرکانس هسته باید 3 گیگاهرتز و فرکانس رم هم 1320 باشه

تنظیمات را انجام بده و اگر به مشکل بر نخوردی دما را با HW MONITOR در PRIME95 اندازه بگیر و نتیجه را بگو تا ببینم باز هم برای اور جا داره یا نه

ضمنا درون بایاس بررسی کن ببین CPU MUTIPLIER(RATIO) قفل هست یا باز؟

همچنین مدل پاور و کارت گرافیک را هم بذار
    Last edited by ess_1362; 03-04-2010 at 18:02.

3. این کاربر از ess_1362 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام
    من این پردازنده را با برد ابیت ایکس 48 تا 3.4 گیگ اور کردم و کاملا پایدار است دما هم با استفاده از فن کولر مستر(cm-sphere) از 60 درجه بالاتر نمیرود . در فرکانسهای بالاتر از 3.4 بخاطر بیشتر شدن fsb ماردبورد از 1600 به شرایط پایدار سخت میشود رسید .
    برای اینکار کافیست ابتدا فرکانس رم را در مقادیر پایین تر از حد استانداردش قرار بدی و با افرایش ولتاژ(در بعضی بردها گزینه ای برای افزایش مستقیم کلاک هسته وجو داره و بطور خودکار ولتاژ تنظیم میشود ) کلاک هسته را به 400 mhz برسانی(نسبت fsb/dram را باید جوری تنظیم کنی که وقتی به فرکانس 3400 رسیدی رم از فرکانس بهینه اش بیشتر نشود )
    موفق باشی

5. این کاربر از hadi5647 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

این پردازنده بدون ولتاژ تا حدود 3.5 هم میرسه

شما در اورکلاک یک یا چند پارامتر را در نظر نگرفتی به همین خاطر دچار محدودیت شدی

شما تنظیمات بایاس را بصورت پیشفرض بذار سپس مقادیر زیر را تغییر بده :

FSB : 220
    FSB SD RAM RATIO (MULTIPLIER) : 3

الان فرکانس هسته باید 3 گیگاهرتز و فرکانس رم هم 1320 باشه

تنظیمات را انجام بده و اگر به مشکل بر نخوردی دما را با HW MONITOR در PRIME95 اندازه بگیر و نتیجه را بگو تا ببینم باز هم برای اور جا داره یا نه

ضمنا درون بایاس بررسی کن ببین CPU MUTIPLIER(RATIO) قفل هست یا باز؟

همچنین مدل پاور و کارت گرافیک را هم بذار

باسلام و تشکر از جواب اتون
    multiplier تو تنظیمات بایوس ام از 6 پایین تر نمیاد!! و دیفالت روی 8.5 بود! یکی از دوستان تو فرم اورکلاک با همین multiplier با باس 418 تونسته بود اما من نمیدونم چرا نمیشه ایشون گفته بودند که تنظیمات بایوس ولتاز سی پی یو و رم رو عوش کردند و دقیقا همون مقادیر رو گذاشتم اما نشد!
    کارت من 9600 جی اس او هست که یک رابط 6 پین از پارو برق میگیره پاور ام هم 483 هست اگز اشتباه نکنم real اش
    در مورد قفل لود cpu multiplier از 6 به بالا قابل تعویض هست پایین تر نمیاد!
    با سلام
    من این پردازنده را با برد ابیت ایکس 48 تا 3.4 گیگ اور کردم و کاملا پایدار است دما هم با استفاده از فن کولر مستر(cm-sphere) از 60 درجه بالاتر نمیرود . در فرکانسهای بالاتر از 3.4 بخاطر بیشتر شدن fsb ماردبورد از 1600 به شرایط پایدار سخت میشود رسید .
    برای اینکار کافیست ابتدا فرکانس رم را در مقادیر پایین تر از حد استانداردش قرار بدی و با افرایش ولتاژ(در بعضی بردها گزینه ای برای افزایش مستقیم کلاک هسته وجو داره و بطور خودکار ولتاژ تنظیم میشود ) کلاک هسته را به 400 mhz برسانی(نسبت fsb/dram را باید جوری تنظیم کنی که وقتی به فرکانس 3400 رسیدی رم از فرکانس بهینه اش بیشتر نشود )
    موفق باشی
    من اصلا از پایه مشکل دارم حالا سیستم بالا بیاد بعد پایدار اش میکنم! اما بدبختی اصلا سیستم بالا نمیاد فعلا که هر پارامتری که بگید تست کردم

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

پاور شما داره محدودیت ایجاد می کنه و در اورکلاک به مشکل بر می خورید برای همین هست که به اون فرکانس نمی رسید چون این پردازنده با خنک کننده استوک به راحتی تا 3.2 هم اور می شه پس با خنک کننده بهتر به راحتی باید به 3.5 برسید

من پیشنهاد می کنم شما بیشتر از 3 ار نکنید چون ممکن هست به سایر قطهع ها آسیب برسه پس تنظیمات بصورت زیر تغییر می کنه :

CPU RATIO (MULTIPLIER) : 8
    FSB : 355
    FSB SD RAM RATIO : 1.8

الان فرکانس هسته باید 2.9 و فرکانس رم حدود 1315 باشه

به افزایش ولتاژ هم نیازی نیست چون پاور محدودیت ایجاد می کنه

با این مقادیر سیستم باید حتما بوت بشه

اگر بوت نشد لطفا مقادیر پیشفرض بایاس را برای من بنویسید

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

FSB SD RAM RATIO تو تنظیمات بایوس ام از 1.2 بیشتر نمیره!
    اونی که گفتید رو گذاشتم سیستم بالا اومد از از فرکانس خودم پایین تر یعنی 2.6!
    بایوس ام هم اپدیت هست یعنی بایوس میان ام نمیشه fsb sd rm رو از 1.2 بیشتر کرد!!
    پاور رو عوض کنم حله ؟ مثلا 533 بگیریم؟
    من تعجب میکنم چرا تو تنظیمات بایوس ام نمیشه اینی که شما میگید رو اعمال کرد! چون گفتم با همین ماین و سی پی یو و رم تا 3.5 پایدار بردند! فقط بحث پاور هست
    مقادیر پیش فرض :
    multiplier 8.5
    و fsb 333
    fsb sd rm هم از 1.1:00 هست تا 1.2.

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

این سری از cpuها مولتی پلیرشون قفله و سریهای Qx اینتل بازه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت

پيش فرض

FSB SD RAM RATIO تو تنظیمات بایوس ام از 1.2 بیشتر نمیره!
    اونی که گفتید رو گذاشتم سیستم بالا اومد از از فرکانس خودم پایین تر یعنی 2.6!
    بایوس ام هم اپدیت هست یعنی بایوس میان ام نمیشه fsb sd rm رو از 1.2 بیشتر کرد!!
    پاور رو عوض کنم حله ؟ مثلا 533 بگیریم؟
    من تعجب میکنم چرا تو تنظیمات بایوس ام نمیشه اینی که شما میگید رو اعمال کرد! چون گفتم با همین ماین و سی پی یو و رم تا 3.5 پایدار بردند! فقط بحث پاور هست
    مقادیر پیش فرض :
    multiplier 8.5
    و fsb 333
    fsb sd rm هم از 1.1:00 هست تا 1.2.

شما تنظیمات را بصورت پیش فرض در بیار و یک شات از CPU-Z از قسمت رم و همینطور پردازنده برای من بذار تا ببینم فرکانس رمها بصورت پیش فرض چقدر هست

باز هم پاور یکم کم هست و اگر 585 بگیرید بهتره چون گرافیک شما مصرفش بالا هست

برای من خیلی عجیب هست که چرا یک برد با چیپ X48 ضریب FSB از 333 بیشتر نمیشه!!! این خیلی بد هست چون چیپ P45 به راحتی میشه به FSB 600 هم رسید!!!

به هر حال شما تنظیمات را بصورت پیش فرض بذارید و مقادیر بصورت زیر مجددا تغییر بدین :

FSB : 333
    MULTIPLIER : 9
    SD RAM FREQUENCY : 667==>533

الان فرکانس هسته باید 2.97 باشه

ضمنا اون پارامتر دوم هم فرکانس رم هست که باید دستی بذارید رو 533 تا رمه محدودیت ایجاد نکنند و با ضریب رم متفاوت هست

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

این سری از cpuها مولتی پلیرشون قفله و سریهای Qx اینتل بازه
    از کجا باید فهمید مولتی پلایر شون قفل هست ؟

رو خود باکس Cpu سری اون درج میشه ؟ یا روی خود Cpu ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •