با درود و سلام و تبریک سال نو به دوستان...
من 7 میلیون پس انداز کردم بین پرایدهاچ بک و 206 تمیز مردد هستم (با توجه به پولم) خوشحال میشم از تجربه و راهنمایی دوستان بهره مند شود....
با درود و سلام و تبریک سال نو به دوستان...
من 7 میلیون پس انداز کردم بین پرایدهاچ بک و 206 تمیز مردد هستم (با توجه به پولم) خوشحال میشم از تجربه و راهنمایی دوستان بهره مند شود....
به نظر من هاچبک بهتره، چون با این قیمت ماشین افت کرده خصوصا ۲۰۶ که هزینش زیاده![]()
با این قیمت 100% هاچ بک بهتره. چون 206 که بشه با این قیمت خرید بد جوری به خرج افتاده و اصلآ ارزش خرید نداره.
با 7 تومان 206 تیپ 2 مدل 81 میشه خرید که ریسک بزرگیه ....!
همون پراید گزینه خوبیه مگر بتونی بعد از خرید 206 به مرور زمان براش پول خرج کنی ....
اومدم بهت گير بدم چرا گفتي پرايد و 206 ... آخه هيچ وجه مشترکي باهم ندارند ، يکي جزء بدترين ماشين هاست و ديگري يکي از استاندارد ترين ها ... ولي با اين پول همون هاچ بک رو بچسب که بهتره ، 206 فقط صفر بگيريد ، من تجربه اش رو داشتم. به هيچ وجه دست دوم نخريد چون خرجش واقعاً بالاس
با سلام و تشکراز نظرتون...
هاچ بک که درجه استانداردش از پراید (دگردیسی شده) خیلی باید بهتر باشه و ضمنا من فعلا سرمایه ام هموم حدود 7 ت 8 م هستش ....
با تشکر از شما و دیگر دوستاندر این انجمن کهلطف کردندو نظر دادند و راهنمایی کردند...![]()
منم یه نکته رو بگم
اکثر هاچبک ها دست جوون ها بودن و تا حدودی مورد عنایت قرار گرفتن
توی خریدش خیلی دقت کن![]()
البته یکسری هاچبک هم هستند که من خودم چنتاییشو دیدم که صاحبش عاشقض بوده و کلی اسپرتش کرده و ... بخاطر پول میخواد بفروشتش ! هاچبک رو خیلیا عاشقش میشن و تمیز نگرش میدارن از اونا پیدا کن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)