تو doom3 بعد پيدا كردن دكتره(با تقلبا)نزديك نردبونه دكتره با يد شهيد شه ?; يا از نرده بونه بره بالا بايد چي بشه؟ كد دره چنده؟
تو doom3 بعد پيدا كردن دكتره(با تقلبا)نزديك نردبونه دكتره با يد شهيد شه ?; يا از نرده بونه بره بالا بايد چي بشه؟ كد دره چنده؟
آقا منم اون مرحله ي اول كه سوار ترن ميشه رو موندم من كد همون در قسمت 2 رو مي خوام هر چي گشتم چيزي پيدا نكردم اگه ميشه به منم كمك كنيد خدا خيرتون بده !
در قسمت hell بازی doom 3 چطور می شود غول بزرگه را کشت؟
With Soulcube
در قسمت hell بايد اول اون محافظ ها رو كه بالاي سر اون به اصطلاح غول هستند رو بزني وقتي از بين رفتند پشت غول اصلي سبز ميشه اگه درست يادم باشه كه بايد اونجا رو بزني چند بار كه اين كار رو تكرار كني از بين ميره.
با سلام
و تشکر به خاطر سایت پربارتان.
من در بازی doom3 يك مشكلي دارم و اون در مرحله اي هست كه فكر مي كنم مرحله 17 باشه...بله 17 كه من نمي تونم اين مرحله رو رد كنم يعني تا اونجايي كه يه پل هست كه خراب شده و دورو برش هم به رنگ قرمز هست پيش مي رم ولي نمي دونم چه طور از روي اون پل رد بشم تا به اون دري كه اون طرف پل هست برسم.
اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم
از اون قسمت که گیر کردی عکس بزار....
سلام مارتين جان ممنون...ولي چه طوري من از بازي عکس بگيرم و بزارم؟نوشته شده توسط MARTIN
مارتين جان منظور من مرحله delta labs sector3 هست همان طور كه مي دوني بازي doom3 مرحله به مرحله خودش سيو مي شه و اين مرحله اگر بشماري مي شه مرحله 17.
اگر مي شه بگيد چه طوري وقتي داخل بازي مي شم مي تونم از اون قسمت عكس بگيرم.
با تشكر...موفق و سربلند باشي
منم اين بازي رو تمام كردم اما نفهميدم كه كجايي .
شما وقتي وارد بازي هستي كليد Print Screen رو فشار بده وقتي اومدي بيرون در يك برنامه مثل Paint خود ويندوز Paste كن بعد توي يك سايتي مثل tinypic.comآپلود كن و بذار اينجا تا كمكت كنيم
با سلامنوشته شده توسط piishii
خيلي ممنون از راهنماي شما
اين هم عکس...من اينجا گير کردم و نمي دونم چه طروي بايد برم اون ور پل که خراب شده...
![]()
با تشکر موفق و پيروز باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)