تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 8 از 8

نام تاپيک: ترتیب ایمیلها

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض ترتیب ایمیلها

دوستان من تو 1 2 تا گروپ یاهو عضو شدم.از وقتی عضو شدم هر ایمیلی که برام می آد میره بعد ایمیلهایی که از طرف این گروپها اومده.مثلا یه ایمیل امرو برام می آد میره پشت ایمیلی که مثلا یه هفته پیش از طرف اوم کروپ اومده برای من. هر چی با آپشن هم ور رفتم درست نشد.یه راهنمایی کنید ممنون میشم.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من تو 1 2 تا گروپ یاهو عضو شدم.از وقتی عضو شدم هر ایمیلی که برام می آد میره بعد ایمیلهایی که از طرف این گروپها اومده.مثلا یه ایمیل امرو برام می آد میره پشت ایمیلی که مثلا یه هفته پیش از طرف اوم کروپ اومده برای من. هر چی با آپشن هم ور رفتم درست نشد.یه راهنمایی کنید ممنون میشم.
    سلام
    تو صفحه ميلتون كنار data يه مثلث كوچك هست اون رو يه بار كليك كنيد كه رو به بالا باشه ببينيد درست ميشه,در ضمن اگه براي هر كدوم از گروههايي كه ازش ميل دريافت ميكنيد يه ----- ايجاد كنيد كارتون راحتتر ميشه.

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    تو صفحه ميلتون كنار data يه مثلث كوچك هست اون رو يه بار كليك كنيد كه رو به بالا باشه ببينيد درست ميشه,در ضمن اگه براي هر كدوم از گروههايي كه ازش ميل دريافت ميكنيد يه ----- ايجاد كنيد كارتون راحتتر ميشه.
    درست نشد.
    عذر میخوام برای گروه هام چی درست کنم ؟؟ توضیح میدید؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

درست نشد.
    عذر میخوام برای گروه هام چی درست کنم ؟؟ توضیح میدید؟
    شرمنده,اون جاشو ف يل ت ر كردن,ببينيد تو اين پست توضيح دادم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیز مرسی از جوابتون راه خیلی خوبی رو گفتید.ولی یه مشکلی که هست اینه که اصلا creat filter رو که کلیک میکنم میره یه صفحه خالی لود میشه و هیچی نمی آد .با همه مرورگرهام امتحان کردم نشد.با فی ل ت ر ش ک ن هم رفتم نشد اصلا این قسمت چرا اینجوریه ؟؟برای شما هم باز نمیشه /.

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز مرسی از جوابتون راه خیلی خوبی رو گفتید.ولی یه مشکلی که هست اینه که اصلا creat filter رو که کلیک میکنم میره یه صفحه خالی لود میشه و هیچی نمی آد .با همه مرورگرهام امتحان کردم نشد.با فی ل ت ر ش ک ن هم رفتم نشد اصلا این قسمت چرا اینجوریه ؟؟برای شما هم باز نمیشه /.
    سلام
    نه برا من باز ميشه.ببينيد وقتي mail option رو زديد و ilter - رو انتخاب كرديد creat ?ilter براتون نمياد؟

8. این کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sepid12ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تورنتــو

پيش فرض

توضیح sharifdorsa عزیز کاملا درست هست ... ولی خب راه میان بری هم هست ...

اگه از یاهو جدید استفاده میکنید، کافیه یکی از ایمیلهای گروهی که عضو هستید را تیک بزنید و بعد actions را انتخاب کنید .... در آپشن actions گزینه ی filter emails like this را کلیک کنید ... پنجره ی مثل این عکس براتون باز میشه

در قسمت choose a new folder میتونید رو new folder کلیک کنید تا یک فولدر جدید بسازید و تمامی ایمیل ها از آن گروه به آن فولدر فرستاده میشه

با این روش شاید با صفحه ی سفیدی مواجه نشین...(فکر میکنم این مشکل از یاهو نباشه ... مشکل از بروزر و یا سرورتون باشه !)
    Last edited by sepid12ir; 03-04-2010 at 20:48.

10. این کاربر از sepid12ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

از شما دوستان خوبم sharifdorsa و sepid12ir ممنونم که راهنماییم کردید با روش آخر ایجاد شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •