خوب سی پلاس پلاس که تو یونی درس میدن دیگه !! یعنی می گی بیخیال سی شارپ شم !!
بله دقیقا همین رو می گم! وقتی که یه چیزی رو نمی فهمین -مخصوصا تو علم کامپیوتر -کلا دو حالت بیشتر نداره یا اینکه منبعتون درست و حسابی نیست یا اینکه در حدش نیستین و باید یه سری چیزهای پایه رو یاد بگیرین
الان با این توضیحاتی که دادین کاملا واضحه که در حد سی شارپ کار کردن نیستین چون اصلا سی ++ بلد نیستن و تو مفاهیم اولیه موندین(البته منبعتون هم چی بگم والا بعضی از کتابای جناب جهفر نژاد خوب در میاد ولی اکثرا ......)
در مورد دانشگاه هم که فرمودین هم فوقش یه کتاب و نصفه و نیمه درس بدن شما باید چندیدن کتاب سی ++ رو تموم کنید ولی فقط ANSI بخونید و فعلا سراغ برنامه نویسی ویندوز در سی ++ نرین چون کتابخونه هایی مثل MFC رو دیگه کسی کار نمی کنه و منبع اموزشی هم براش گیر نمیاد و کار باهاشون بسیار سخته کلا می شه گفت مال همون دهه نود هستند و برای الان کاربردی ندارند برای ویژوال کار کردن همون C++.Net رو می شه استفاده کرد البته الان ممکنه اصلا نفمین من چی دارم می گم ولی بعدا خودتون اینها رو کامل خواهید فهمید و بهشون خواهید رسید!
در مورد اون کتابی هم که معرفی کردم (ممکنه شما یا دیگر دوستان بخوان دانلود کنن) به سی دیش نیاز خواهید داشت که می تونید از اینجا دانلودش کنید که حجم کلش 7 مگ هم نمی شه(البته نسخه 2010 هم تازه اومده ولی من همین و دارم می خونم و مطمئن نیستم لینک 2010 ش فعلا وجود داشته باشه)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید