تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 18

نام تاپيک: دارم گیج میشم !!! C#

اگه نباشه جاش خالی می مونه ha2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض دارم گیج میشم !!! C#

سلام !!
    من کلا خیلی دوست دارم برنامه نویسی یاد بگیرم !! اما هر دفعه تو یه جا گیر می کنم !!
    کتاب C# قومی رو گرفتم و تا نصفش خوندم !! اما تا به کلاس ها رسیدم دیگه نفهمیدم !! یعنی می فهمم ها چه جوری کار می کنه !! اما فکر نکنم بتونم خودم بنویسم !! !!
    به فکر این افتادم که برم کلاس !! نمی دونم کدوم کلاس خوبه واسه C# اصلا برم کلاس ؟
    لطفا یکی من رو راهنمایی کنه !! مر30
    راستی تو دانشگاه هم c رو تا توابع درس دادن و خودم هم VB هم خوندم !! پیتون هم به مقدارکی بلدم (واسه برنامه نویسی موبایل) !! دیگه همین ها یادمه !! مر30 !! اهان C++ هم که تو این ترم دارن یاد میدن !! !! بازم مر30
    Last edited by ha2006; 01-04-2010 at 13:03.

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

سلام دوست من....خسته نباشید..
    سال نو هم مبارک ایشالله سال خوب و سر شار از موفقیت داشته باشید.

دوست من، منم بودم با خوندن کتاب اونم برنامه سازی چیزی نمیفهمیدم.
    پیشنهاد میکنم که حتماً نرم افزار رو تهیه کنید و کار رو عملی انجام بدید.
    اینجوری همون کتاب هم میتونه کافی باشه و نیازی به کلاس نداره البته بستگی به علاقه شما هم داره.
    موفق باشید.

3. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

سلام دوست من....خسته نباشید..
    سال نو هم مبارک ایشالله سال خوب و سر شار از موفقیت داشته باشید.

دوست من، منم بودم با خوندن کتاب اونم برنامه سازی چیزی نمیفهمیدم.
    پیشنهاد میکنم که حتماً نرم افزار رو تهیه کنید و کار رو عملی انجام بدید.
    اینجوری همون کتاب هم میتونه کافی باشه و نیازی به کلاس نداره البته بستگی به علاقه شما هم داره.
    موفق باشید.

نه دیگه !! انقدر می فهم که باید بشینم برنامه هارو بنویسم !! من تقریبا همه ی برنامه های کتاب و نوشتم !! یعنی همون تمریناش رو !!
    بابا ما که علاقه داشتیم این شدیم !! حالا علاقه نداشتم اون موقع
    راستی !! تواد عید شما هم مبارک !!

کاربر فعال انجمن دات نت عــــلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    زیر سایه عرش الهی

پيش فرض

من علاقه داشتم....بدون کتاب و آموزش الان راحت یه نرم افزار حساب داری و امنیتی مینویسم...
    باید کار کنی دوست من..
    از خودت ایده بده.....

6. این کاربر از عــــلی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehran NZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام عزیز
    کاملا عادیه تا شی گرایی بیاد دستت یکم طول می کشه
    بنظر من فعلا سی شارپ و بزار کنار شی گرایی رو توی سی ++ یاد بگیر بعد دوباره وقت هست بیای توش منم همین مشکل و داشتم بعد از خوندن چندین کتاب در مورد c++ و گذروندن تعدادی از واحدهای دانشگاهی مهم مثل ساختمان داده ها و..... الان که دوباره اومدم توش اصلا مشکلی ندارم
    اگرم نمی خوای بزاری کنار و کتاب خوب می خوای که Microsoft Press.Microsoft Visual C# 2008 Step by Step کتابی خارق العادست خیلی زیبا مفاهیم و بهت توضیح میده تضمین شدست پیش من 100% ولی باز هم می گم برو دنبال C++ تا برنامه نویست کنه

8. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

سلام عزیز
    کاملا عادیه تا شی گرایی بیاد دستت یکم طول می کشه
    بنظر من فعلا سی شارپ و بزار کنار شی گرایی رو توی سی ++ یاد بگیر بعد دوباره وقت هست بیای توش منم همین مشکل و داشتم بعد از خوندن چندین کتاب در مورد c++ و گذروندن تعدادی از واحدهای دانشگاهی مهم مثل ساختمان داده ها و..... الان که دوباره اومدم توش اصلا مشکلی ندارم
    اگرم نمی خوای بزاری کنار و کتاب خوب می خوای که Microsoft Press.Microsoft Visual C# 2008 Step by Step کتابی خارق العادست خیلی زیبا مفاهیم و بهت توضیح میده تضمین شدست پیش من 100% ولی باز هم می گم برو دنبال C++ تا برنامه نویست کنه
    خوب سی پلاس پلاس که تو یونی درس میدن دیگه !! یعنی می گی بیخیال سی شارپ شم !!

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

من علاقه داشتم....بدون کتاب و آموزش الان راحت یه نرم افزار حساب داری و امنیتی مینویسم...
    باید کار کنی دوست من..
    از خودت ایده بده.....
    اخه چه جوری بدون منبع یاد گرفتین !! اصلا اگه میشه بگین چی خوندین !! یعنی از اول چی کار کردین ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

خوب سی پلاس پلاس که تو یونی درس میدن دیگه !! یعنی می گی بیخیال سی شارپ شم !!
    بله دقیقا همین رو می گم! وقتی که یه چیزی رو نمی فهمین -مخصوصا تو علم کامپیوتر -کلا دو حالت بیشتر نداره یا اینکه منبعتون درست و حسابی نیست یا اینکه در حدش نیستین و باید یه سری چیزهای پایه رو یاد بگیرین
    الان با این توضیحاتی که دادین کاملا واضحه که در حد سی شارپ کار کردن نیستین چون اصلا سی ++ بلد نیستن و تو مفاهیم اولیه موندین(البته منبعتون هم چی بگم والا بعضی از کتابای جناب جهفر نژاد خوب در میاد ولی اکثرا ......)
    در مورد دانشگاه هم که فرمودین هم فوقش یه کتاب و نصفه و نیمه درس بدن شما باید چندیدن کتاب سی ++ رو تموم کنید ولی فقط ANSI بخونید و فعلا سراغ برنامه نویسی ویندوز در سی ++ نرین چون کتابخونه هایی مثل MFC رو دیگه کسی کار نمی کنه و منبع اموزشی هم براش گیر نمیاد و کار باهاشون بسیار سخته کلا می شه گفت مال همون دهه نود هستند و برای الان کاربردی ندارند برای ویژوال کار کردن همون C++.Net رو می شه استفاده کرد البته الان ممکنه اصلا نفمین من چی دارم می گم ولی بعدا خودتون اینها رو کامل خواهید فهمید و بهشون خواهید رسید!
    در مورد اون کتابی هم که معرفی کردم (ممکنه شما یا دیگر دوستان بخوان دانلود کنن) به سی دیش نیاز خواهید داشت که می تونید از اینجا دانلودش کنید که حجم کلش 7 مگ هم نمی شه(البته نسخه 2010 هم تازه اومده ولی من همین و دارم می خونم و مطمئن نیستم لینک 2010 ش فعلا وجود داشته باشه)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by Mehran NZ; 03-04-2010 at 15:46.

11. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه misoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    www.Eynak1.ir

پيش فرض

سلام
    ولی نظر من این نیست
    منم کامل سی شارپ بلد نیستم اما بلدم که کم نیارم.
    میترسم بری سی پلاس یاد بگیری بعد وسطش حوصله ات نکشه کلا برنامه نویسی رو بگذاری کنار.
    همانطور که دوستمون گفت منبع مطالعه خیلی مهمه . اگر میبینی پیشرفتی نداری یا سرعتت پایینه یه کتاب دیگه از یه نویسنده دیگه تهیه کن.
    هرجا هم به مشکل برخوردی بیا همین جا مطرح کن ، دوستانی هستند که برای رضای خدا زکات علمشون رو به ما بدهند.
    با تشکر از همشون.

13. این کاربر از misoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    ولی نظر من این نیست
    منم کامل سی شارپ بلد نیستم اما بلدم که کم نیارم.
    میترسم بری سی پلاس یاد بگیری بعد وسطش حوصله ات نکشه کلا برنامه نویسی رو بگذاری کنار.
    همانطور که دوستمون گفت منبع مطالعه خیلی مهمه . اگر میبینی پیشرفتی نداری یا سرعتت پایینه یه کتاب دیگه از یه نویسنده دیگه تهیه کن.
    هرجا هم به مشکل برخوردی بیا همین جا مطرح کن ، دوستانی هستند که برای رضای خدا زکات علمشون رو به ما بدهند.
    با تشکر از همشون.
    رهرو آنیست نیست که گه تند و گهی خسته رود**** رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
    البته واقعا در حق C++ بی انصافی کردیم که بگیم یاد گرفتنش آهسته راه رفتنه چون دات نت بجز ویندوز و سیستمهای مایکروسافت بدرد هیچ سیستم دیگه ای نمی خوره ولی c++ همیشه با ادم می مونه و همیشه ساپورت خودش و داره حالا ویندوز و لینوکس و مک نداریم! کتابهای علمی هم اکثرا با c++ کد نویسیهای خودشون رو بعنوان یک استاندارد انجام می دن بنظر من آدم هر چقدر هم بخواد سر این زبان وقت بذاره ارزش داره!

15. این کاربر از Mehran NZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تو پس کوچه های P30World

پيش فرض

رهرو آنیست نیست که گه تند و گهی خسته رود**** رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود
    البته واقعا در حق C++ بی انصافی کردیم که بگیم یاد گرفتنش آهسته راه رفتنه چون دات نت بجز ویندوز و سیستمهای مایکروسافت بدرد هیچ سیستم دیگه ای نمی خوره ولی c++ همیشه با ادم می مونه و همیشه ساپورت خودش و داره حالا ویندوز و لینوکس و مک نداریم! کتابهای علمی هم اکثرا با c++ کد نویسیهای خودشون رو بعنوان یک استاندارد انجام می دن بنظر من آدم هر چقدر هم بخواد سر این زبان وقت بذاره ارزش داره!
    مر30 از جوابتون !! با 3 بار خوندن مطلب کلاس های سی شارپ اخرش فهمیدم !! اما این تور که شما می گیند بهتر سی پلاس پلاس رو یاد بگیرم !! چون هم به درد دانشگاه می خوره و هم فکر کنم واسه یاد گرفتن بقیه ی زبان ها به درد بخوره !!
    اما الان یه مشکلی هست !! از چه کتابی بخونم ؟ قومی ؟ بازم مر30 خیلی زیاد !!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •