بهترین گوشی در قیمت حدود 350 هزار تومان رو معرفی کنید. لطفا.
البته لمسی باشه ترجیحا و نوکیا نباشه ترجیحا
خودم نظرم روی htc Tattoo است شما نظرتون چیه؟
بهترین گوشی در قیمت حدود 350 هزار تومان رو معرفی کنید. لطفا.
البته لمسی باشه ترجیحا و نوکیا نباشه ترجیحا
خودم نظرم روی htc Tattoo است شما نظرتون چیه؟
اگه آندروید بخای که فقط همین تو این رنج هست
اگه ویندوز موبایل بخای x1 با قیمت حدود 350 و امنیا لایت با قیمت حدود 260 70 تومن هست
عجب مدل خوبیه این..
شما باهاش کار کردی؟
سرعتش چطوره؟
اره دیگه نسبت به قیمتش عالیه
سرعتش با توجه به سی پی یو 800 و رم 256 سرعتش خیلی بالاست
اینم عکسش :
من باهاش کار نکردم ولی اینجا تاپیکشه اگه سوالی داری اینجا بپرس
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTC Touch2
فکر کنم بدون گارانتی در همین حدود باشه.
با سلاممن می خوام یه گوشی touch screen بخرم .پولم هم حدود 350 تومان هستمی خوام گوشی حتما gps داشته باشهدر ضمن سیستم عامل هم داشته باشه تا بتونم برنامه روش نصب کنماز بین مدل های سامسونگ و htc می خوام انتخاب داشته باشمبا این مشخصات چی میشه گیر آورد که خوب کار کنه؟و اینکه چرا تعداد رنگ اکثر گوشی های تقریبا بالا قیمت htc و سامسونگ 56000 یا 260000 رنگ است ؟ در حالیکه نوکیا اکثر گوشیاش 16 میلیون رنگ هستند؟چه فرقی داره؟ آیا وقتی از زوایای مختلف به lcd نگاه میکنی و تغییر رنگ میده و تاریک میشه بخاطر همین کم بودن تعداد رنگ هاست یا عیب از چیز دیگریه ؟
htc touch diamond
htc touch 3g
htc tattoo
همه بدون گارانتی
خوب فکر کنم باید بودجه رو بالاتر ببرمبا بودجه حداکثر 440 تومنیمی خوام یه گوشی بخرم با این ویژگی هاTouch screen ، GPS ، دوربین با کیفیت 3.2 به بالا ، سیستم عامل که برنامه براش زیاد باشه ، شتاب سنج ، کیفیت پخش آهنگ خوببرند : nokia - htc - samsungلطفا راهنمایی کنیدو اینکه چرا گوشی های htc و samsung تعداد رنگ هاشون اکثرا 56k و 262k هست ! اما نوکیا 16m رنگ ؟ آیا در دین تصاویر و صفحه lcd این تعداد رنگها خیلی تاثیر دارند ؟Nokia 5800 همه این امکانات رو داره اما کیفیت دوربینش رو خوشم نیومد ، تقلب هم خیلی داره
Last edited by rouzbeh_ziafati; 02-04-2010 at 22:43.
سلام ...
با بودجه شما به نظرم omnia 2 خوبه و امنیا 8910 .. و ویواز ... و دایموند 2 ...
این قسمت رو هم برای کیفیت صفحه نمایش مطالعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به نظر من x1 بگیری بهتره
گوشی کشویی قوسی، دوربین ۳٫۱۵ مگاپیکسل، فیلمبرداری با وضوح دیویدی، مسیریاب جیپیاس، صفحه نمایش لمسی ۳٫۰ اینچی با وضوح مناسب، سیستم عامل MS Windows Mobile 6.1، صفحه کلید کامل، نمایش پروندههای آفیس و پیدیاف، شبکه بیسیم، تشخیص دستنوشته، ۴۰۰ مگابایت حافظه داخلی، رادیوی افام، خروجی استاندارد صدا، عمر طولانی باتری،
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)