تعرفه جدید شاتل به شرح زیر میباشد .
این سرویس های جدید در تمام کشور اجرا نشده است و فعلا تا انجایی من اطلاع دارم در کرج این سرویس ها را ارائه می دهند .
من هم درخواست سرویس 2 مگ دادم و منتظرم تا وصل بشه .
![]()
تعرفه جدید شاتل به شرح زیر میباشد .
این سرویس های جدید در تمام کشور اجرا نشده است و فعلا تا انجایی من اطلاع دارم در کرج این سرویس ها را ارائه می دهند .
من هم درخواست سرویس 2 مگ دادم و منتظرم تا وصل بشه .
![]()
شاتل خیلی عوضیه .... نگاه نکن به دو مگ بودنش اصلا باعقل سالم سازگار نیست میدونی چرا ؟
دوستم 128 داره از من که 512 دارم سرعتش بالاتره ....
مطمئن باش 2 مگ هم تفاوت چندانی نداره با 512 مخصوصا تو شب که رایگانه چون تو روز با 2 مگ عین جاروبرقی ترافیکتو تموم میکنه ...
فقط پول مفته که میره تو شکم لا مذهب شاتل ...
بهتره نکنید
اصلا 2 مگ شبانه رایگان نداره.
خبر جدیدتر مثل اینکه 5 شنبه رایگان رو حذف کردند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 31-03-2010 at 14:37.
از وقتی مخابرات داره سرویس میده ، اینا برای جذب مشتری هر کاری می کنن .
به من سرویس 512/256 رو بدون محدودیت ماهی 50 گفت میدیم ، همونی که 220 تومن زدند . خدایش خیلی نامردیه ، ببین چقدر سود داشتند می کردند !
شما مطمئنی؟ کدوم شهر؟
اگر دقت داشته باشید یه بند داره که در مورد سرویس 1m و 2m برای یکماهه دانلود مجانی شب رو نداره و هزینه هر گیگ اضافه حدود 9500 تومان که شما اگر 3 ماهه با 5 گیگ رو بخرید مطمئن باشید 5 گیگ کم میاد و مجبور به خرید حجم اونم باقیمت خیلی بالا میشید .
متاسفانه به دلیل نظارت ضعیف هر جور میخوان سر مشترکین رو شیره میمالن ...
اصلا ارزش نداره!
3 گیگ- 2مگ 1هفته ای تموم میشه
3گیگ دوهفته ای تموم میشه ؟؟؟
واویلا.....
برای من که در عرض 5 ساعت تموم میشه..
اصلاٌ نمیصرفه.چه خبره بابا با این قیمت و ترافیک کم
شاتل را تحریم کنید با این تعرفه هاش تا دست برداره از این
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------
soheilsh حجم عکسات خیلی زیاده بابا.فقط 1 مگ از ترافیکم پرید واسه باز شدن ایندو عکست.چه خبره بابا
خدا برکت بده شهرستان رو یک مگ اسمی (حدود 800 تا 900 واقعی)نامحدود 20 تومن ناقابل .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)