کدوم سیستم عامل موبایل بهتره؟
سیمیبین یا ویندوز موبایل
![]()
کدوم سیستم عامل موبایل بهتره؟
سیمیبین یا ویندوز موبایل
![]()
بستگی به انتظارات و کار های شما داره!
به نظر من که ویندوز
به نظر منم ویندوز،تنوع نرم افزاری خیلی بالایی داره
بستگی به این داره که میخوای از گوشی چه کاری بکشی.
اگه میخوای زنگ بزنی و دوربین خوب و موزیک و صدا ... نیاز هات رو برطرف میکنه بی خود پول بالای ویندوز موبایل نده.
سلام
به نظر منم ویندوز بهتره چون میتونی محدودیت های بیشتری رو نسبت به سیمبین حذف کنی
به نظر من گوشی فقط نوکیا ، سیستم عامل فقط سیمبیان (بعد کرک کردن دیگه هیچ محدودیتی نداری )
خوب، مک آیفون چند ده هزار نرم افزار مختلف و عالی واسش وجود داره، ویندوز موبایل هم سیستم عامل موفقیه و چند وقتی هم هست که آندروید خیلی خوب پیش میره، سیمبین هم به طور کلی سیستم عامل درجه دو هست، یعنی شما روی گوشی های با قیمت بالا (بجز نوکیا که یه علاقه خاصی به سیمبین داره) سیستم عامل سیمبین رو زیاد نمی بینید، برای قیمت های متوسط هست سیمبین. سیستم عامل های جدید مثل Maemo هم هستند که فعلا باید دید چه بازتابی دارند.
ولی جدیدا هم سیستم عامل اقیانوس(Bada) اومده که به نظر خیلی جالب میاد
من خیلی کلی گفتم، ولی دوستانی مثل این شخص بالایی هست که خیلی مطمئن میگه سیمبین، خوش به حال ایشون که انقدر در انتخابشون مطمئن هستند
- - - - - - - - - -
در کل و بدون در نظر گرفتن قیمت، خوب نظر من هم روی ویندوز موبایل هست نسبت به سیمبین.
روی آندروئید هم فکر کن.
اگه گوشی میخوایی که تو قسمت مولتی مدیا و دوربین نیازهاتو برطرف کنه مطمئنا سیمبین راحتر و بهتره.
ولی اگه گوشی میخوایی که تو قسمت اینترنت و برنامه های بهتر و بیشتر نیازهاتو برطرف کنه صد در صد وین موبایل بهتره.
آقایون آندروئید رو فراموش نکنین !
سیستم عامل تازه ای هست ولی همونطور که میبینین توی همه برندا داره مورد استفاده قرار میگیره اونم با سخت افزارهای قدرتمند ! پس 100% سیستم عامل آیندس !
ویندوز فون که فک نکنم چیز شاخی از آب در بیاد
جاوا هم سیستم عامل حساب نمیشه ! اگه هم بشه همیشه جاواس
مک هم که همین یه ورژن رو داره و فقط اپل داره ازش استفاده میکنه ! و فقط اینتر فیس خیلی خوبی داره ! و البته رووون !
سیمبین هم که ورژن جدیدش تو راهه ! احتمال داره سر و صدا کنه !
بادا هم که یه کپی کاری محض سامسونگ از اپل و مک هست !
میمونه آندروئید که من احساس میکنم از قدرترین سیستم عاملها بشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)