دوستان عزيز اگر كسي در مورد برنامه Starry Night Pro چيزي مي دونه ، خواهش مي كنم كه پاسخ بدهند و بگويند كه چه چيزي از اين برنامه مي دانند و كساني كه اين برنامه را ديدند ، آيا واقعا تا بحال نرم افزاري به گستردگي و جذابيت آن ديده اند.
جهت آگاهي ساير دوستاني كه اين برنامه را تا بحال نديده اند و آشنائيتي با اين برنامه ندارند به عرض مي رسانم :
- برنامه Starry Night Pro تنها نرم افزار مورد تائيد سازمان فضائي ناسا مي باشد.
- برنامه Starry Night Pro حاوي فضاي شناخته شده توسط بشر بصورت انيميشن مي باشد.
- كاربران قادر هستند تمامي سيارات ، ستاره ها و بطور كلي تمام اجرامي كه در فضا وجود دارد را ببينند.
- به آساني قادر خواهيد بود كه به نرم افزار بگوئيد ، در كدام نقطه از جهان هستي واقع شده ايد. سپس برنامه دوربين را از زاويه ديد شما كه در آن نقطه هستيد ( مثلا در تهران ، فرانكفورت يا اصلا كره ماه يا اورانوس و ...) قرار داده و با استفاده از ابزارهاي تعبيه شده و يا قرقره روي موس ، شما را قادر به حركت به طرف هر شيئي كه مايل هستيد مي نمايد.
- برنامه تمامي ماهواره هاي پرتاب شده به فضا را شناسائي كرده و موقعيت دقيق آنها را در حال حاضر به شما نمايش مي دهد.
- برنامه قادر به نمايش منظومه شمسي بوده و تمامي كهكشان راه شيري و هر يك از اجرام آسماني را با ذكر تمامي مشخصات فني و لوكيشن فعلي آن نسبت به ساعت واقعي محلي كه در آن هستيد به شما نمايش خواهد داد.
دوستان عزيز من هر چه از اين برنامه بگويم كم گفته ام. هر كسي در كامپيوتر من اين برنامه را ديد. از تعجب دهانش باز ماند . من آن را از يك اختر شناس گرفته ام. به تمامي دوستان پيشنهاد مي كنم كه آن را تهيه كنند.
برنامه اصلي فقط يك سي دي مي باشد. ولي در صورتي كه مايل به داشتن تمامي اطلاعات منجمله فيلمهاي واقعي آن هستيد ، بايستي 4 سي دي از برنامه را تهيه كنيد كه نسخه 4.5 آن را من دارم و حاوي 4 سي دي مي باشد. به هر حال اگر از دوستان كسي چيزي در مورد اين برنامه مي داند ، لطفا اينجا درج كنند تا ديگران و دوستان علاقه مند به علم فضا و نجوم از آن بهره مند شوند.
من سعي مي كنم كه اطلاعات كاملي از آن را در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگذارم. در صورت تمايل سر بزنيد . هر موقع آماده شد آپلود مي كنم.
با تشكر ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]