تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: مشکل رم سیستم من

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مشکل رم سیستم من

دوستان سلام /من چند وقتی میشه که رم سیستم را ارتقائ دادم /رم قبلی من kingmax 256 --400 بود /حالا رفتم یه رم دیگه 512 --400 خریدم /البته هارد سیستم را هم از 60 گیگ به 500 گیگ ارتقاء دادم /مشکلی که وجود داره بعضی مواقعکه سیستم را روشن میکنم و سیستم در حال شناسایی سخت افزار هست در مرحله تست مموری هنگ میکنه و باید چند بار ری استارت کنم و یا اگر یکی از رم ها رو در بیارم سیستم به راحتی بالا میاد / لطفا راهنمایی کنید که اشکار از کجاست رم یا چیز دیگه ؟چه جورری میتونم از سلامت رم که تازه خریدم مطمئن بشم/ممنونم از همه دوستان

داره خودمونی میشه f1056291's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه مادربردت 4تا اسلات واسه رم داره اگه دوتا رم استفاده میکنی نباید بصورت بانک رمهات رو جا بزنی. یعنی اسلات 1 و2 و 3و4 نباید باشه. یا اسلات 1و3 رو بزار یا اسلات 2و4 رو.

3. این کاربر از f1056291 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوست من سلام /مادر برد من 3 تا اسلات داره /نمیدونم چرا بعضی مواقع در مرحله اولیه memory testing هنگ میکنه یعنی عدد تست مموریکامل پر نمیشه و لی بعضی مواقع این عدد مموری همیشه ثابت است و سیستم سریع بالا میاد/عددش برای من 786432k است /زمانی که یکی از رم ها راهم در میام همین مشکلو داره /نمیدونم اشکال از رم هست یا هارد جدیدی که اضافه کردم /البته اینو بگم هرد قبلی را برداشتم و الا با یک هارد 500 گیگ و 2 تا رم یکی 500 و دیگری 256 و مدل مادر برد گیگا 848p 775-gاست /cpu intel celeron 2.8 است /ممنون میشم کمکم کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با نرم افزارهاي تست مموري ، رم هاتون رو تست كنيد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •