سلام بچه ها
من یه DVD-Writer پایونیر خریدم تقریبا 9 ماه پیش. IDE هستش. من می خواستم باهاش Call of Duty رو که 4 تا DVD هست بریزم دقیقا 3 ساعت طول کشید! پسر خالم هم عین همینو داره مشخصات سیستمشم عین منه ولی واسه اون نیم ساعته میریزه. مشکل از کجاست |؟
سلام بچه ها
من یه DVD-Writer پایونیر خریدم تقریبا 9 ماه پیش. IDE هستش. من می خواستم باهاش Call of Duty رو که 4 تا DVD هست بریزم دقیقا 3 ساعت طول کشید! پسر خالم هم عین همینو داره مشخصات سیستمشم عین منه ولی واسه اون نیم ساعته میریزه. مشکل از کجاست |؟
خب عزیزم خودت ببین با همون سرعتی که پسر خالت رایت زد تو هم زدی یا کمتر بود. احتمالا حالت پیش فرض سرعت رایت شما پایین تر بوده و به اون توجهی نکردی.
یا اینکه هر دو با یه سرعت رایت زدین ولی استهلاک رایتر شما بالاتر بوده و طبیعیه که کاراییش هم کمتر میشه.
و البته سعی کن موقع رایت تا حد ممکن با سرعت پایینتر برای امنیت رایت اطلاعاتت استفاده کنی. مثلا 16 برای DVD و تا 24 برای CD
یه خورده ابهام داره سوالتون.شما رایت میکردید DVD رو یا بازی رو از طریق رایتر رو سیستم نصب میکردید؟
اگه رایت میکردید :
1_DVD به DVD بوده
یا
2_از روی هارد به DVD ؟
سرعت رایت چند بوده؟
این سوالاتو جواب بدید تا دقیق تر جوابتون روبدم دوست من![]()
ببخشید بچه ها من سوالمو بد مطرح کردم.
نه توی رایت کردن رو نمیگم. مثلا من می خوام یه DVD آهنگو تو کامپیوترم کپی کنم تقریبا دو برابر کسای دیگه طول میکشه.![]()
تست با یه دی وی دی انجام شده؟
بعضی از رایترها DVD+R بهتر میخونند وبعضی هم DVD-R که باید به این مسئله توجه داشته باشی.
در ضمن هرچی تعداد فایل توی دی وی دی بیشتر باشه سرعت کپی خیلی کمتر میشه.
اگر هم کل این موارد رو انجام داده باشی و درکل سرعت DVD رایترت پایینه مشکل میتونه از ضعیف شدن اپتیک باشه.
اتصال هارد دیسک شما ساتا هستش؟
نه IDE هستش! اولش گفتم!
من همین مشکل رو با رایت کردن داشتم! بایوس (فلش) dvd writer رو آپدیت کردم درست شد!
كابل رو عوض كن و با يه كابل نو امتحان كن - دوم اينكه در هنگام رايت هم ببين درصد استفاده از CPU ت چقد هست!
چجوری بایوسمو آپدیت کنم ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)