سلام دوستان عزیز
یه سوال
بالاترین کیفیت دوربین گوشیهای سامسونگ چه قدره؟
منظورم مگا پیکسل هستش
همون 8 مگاپیکسله؟
ایا 12 مگا پیکسل هم داره؟
18 مگا پیکسل چه طور؟
سلام دوستان عزیز
یه سوال
بالاترین کیفیت دوربین گوشیهای سامسونگ چه قدره؟
منظورم مگا پیکسل هستش
همون 8 مگاپیکسله؟
ایا 12 مگا پیکسل هم داره؟
18 مگا پیکسل چه طور؟
سلام دوست عزیز بالاترین و بهترین فعلا w880 هستش ... که 12 مگا پیکسل هستش ...و فعلا نسخه جهانیش وارد بازار نشده ولی میگن قراره امسال نسخه جهانی با اسم m8920 وارد بشه
اینم عکسش
S
گوشی که فعلا در بازار ایران هستش با قیمت نسبتا خوب 450 فکر کنم ...
m8910 هستش که اینم 12 مگاپیکسل هستش
نه بابا این گوشی فکر نکنم بیاد . این از اون گوشی های مخصوص کره هستش . ولی عجب چیزیه . حتی توی این گوشی میشد سرعت شاتر رو از 1.30 به مثلا 1/250 تغییر داد یا فاصله کانونی رو تغییر داد . همون F رو
پس میشه گفت که این یه دوربین دیجیتالی مجهز به امکانات موبایله![]()
باسلام
میخواستم بدونم این موبایل با قیمت بالایی که داره کیفیت عکسهاش با چه دوربین دیجیتالی برابری میکنه
مثلا کیفیت عکسش با یه دوربین دیجیتال 200 هزار تومانی برابری میکنه ؟ یا بهتر ؟ یا بدتر؟
![]()
در حد یه دوربین دیجیتال 200 هزاری هست از همه لحاظ ! غیر از زوم اپتیکال که نقش اساسی داره ! .. به این معنی که اگر به دنبال عکس گرفتن از سوژه های کوچک یا دور.. زیاد نیستید و کاربرد عادی دارید تفاوتی رو شاهد نخواهید بود ...
درود و سپاس دوستان عزیز
ببخشید تاپیک قدیمی رو میارم بالا !!!![]()
چون واقعا به این مبحث علاقه مند بودم و البته دوست داشتم باز هم نظرات جدید بشنوم !!!
کمپانی محبوب و معتبر و بزرگ سامسونگ خودش متخصص ساخت لنز هست و در این کار تبحر زیادی داره که کیفیت بسیار بالایی در
ساخت محصولاتش مخصوصا گوشی موبایل ارائه میده !!!
به نظر شما این تصاویر با چه گوشی سامسونگ گرفته شده !!! ؟؟؟؟ و در چند مگاپیکسل هست !!!! ؟؟؟؟
![]()
Last edited by smart2009; 15-12-2011 at 05:00.
نبود !!!![]()
من میگم Galaxy S
5مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)