با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و عزیزان 3 بعدی کار و فعال انجمن گرافیک سه بعدی و انیمیشن .
خوب بسه دیگه .... باید به خدمتتان عرض کنم که ما (یعنی من) ازاینکه در طی دوسال با بچه های باحالی مثل شما آشنا شدم واقعا خوشحالم ... حالا می خواستم که اولین پروسه انیمیشنی حرفه ای خودم را با کمک شما دوستان عزیز شروع بنمایم ... اِ هِم ...
این پروسه حدود ده دقیقه است و همانطور که در عنوان تاپیک مشاهده نمودید در مورد <<ذوالقرنین>> یکی از بندگان خدا ( سوره کهف آیات 83 تا 99 ) می باشد ... این بنده خدا را انیمیشنش را خودم تنهایی دوسال پیش در شهریور 1386 به طول یک ماه ساختم ... کیفیت وحشتناک بود ولی به هرکسی که نشون دادیم می گفت پروسه ای است بسی سنگین ... خوب حالا بعد از دوسال که در خدمت شما عزیزان بودم و بسیار چیزها فراگرفتم می خوام که با کمک شما این پروسه را شروع بنمایم . الان جواب بسیاری از شما اینه که نه نمیشه اینترنتی اوه بابا صباش پوکید که اینا ... این حرفها به قول پاچره ... من دیگه این حرفها حالیم نی
.gif)
...
تا به حال داستانش ساخته شده ... فیلمنامش را هم می نویسم ...
حالا هرکس واقعا دلش می خواد که انیمیشن بسازه و موافقه ( که هستید همتون نمی تونید نباشید
.gif)
) اینجا اعلام آمادگی کنه .....
بزارید برا اینکه بچه ها خجالت نکشند خودم یه چندتایی را که مد نظرمه دعوت کنم :
هادی (مدیر بزرگ ) ، شهاب (جان) ، سروش ( مکس ) ، برهان (هفتاد و دو) ، فرهاد (واردن) ، فرزاد(که نیست اصلا یه مدته ) ، بهزاد (نت) ،حمید ( اچ آر) مهام (ام بی) ، امین (زیکزاک ، که می دونم نمیاد ولی اگر بیاد منت گذاشته ) .... جون خودتون نگید نه .... و چند نفر دوستان که تازهگیها اومدن : سجاد(پی سی لورد) ، سمپل ( که اسمشم نمیگه به ما)...
تمام دوستان بعد از اعلام آمادگی و طرح سوالات به گروه دعوت می شن سپس مراحل کار در همین انجمن قرار داده می شه ...
.gif)