تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مچ کردن هارد با سخت افزار جدید طوری که ویندوز بالا بیاد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مچ کردن هارد با سخت افزار جدید طوری که ویندوز بالا بیاد

به نام خدا
    سلام
    چند وقت پیش مادر بورد سیستمم که asus بود مشکل پیدا کرد یه سیستم قدیمی اما سالم با مادر بورد soltex داشتم میخوام فعلا از اون استفاده کنم اما هاردم بالا نمیاد نمیخوام فرمتش کنم یه پایگاه داده مهم و یه سری نرم افزار دارم که دیگه بهشون دسترسی ندارم لطفا راهنمایی کنید یه طوری هاردم با مادر بورد جدید بالا بیاد نرم افزارهاش برام حیاتیه

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    چند وقت پیش مادر بورد سیستمم که asus بود مشکل پیدا کرد یه سیستم قدیمی اما سالم با مادر بورد soltex داشتم میخوام فعلا از اون استفاده کنم اما هاردم بالا نمیاد نمیخوام فرمتش کنم یه پایگاه داده مهم و یه سری نرم افزار دارم که دیگه بهشون دسترسی ندارم لطفا راهنمایی کنید یه طوری هاردم با مادر بورد جدید بالا بیاد نرم افزارهاش برام حیاتیه
    از Safe Mode ببین میاد یا نه؟
    اگر اومد درایوهاتو Unistall کن.
    قبلش یک Restore Point بساز.

منظورت از بالا نمیاد چیه؟ چه پیامی؟ چه خطایی؟ چه حرکتی؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببینید من هاردمو از یه سخت افزار (مادر بورد و cpu و کارت گرافیکی متفاوت) میخوام به سخت افزار دیگه منتقل کنم ویندوزم با سخت افزار قبلی مچ بوده میخوام با سخت افزار جدید بیارمش بالا طبیعتا بوت نمیشه نمیخوام فرمتش کنم یا یه ویندوز جدید نصب کنم یه نرم افزار بیمه روش دارم فایل های دیتا بیسم فقط با اون بالا میاد و لازمشون دارم.
    تو safe mode هم نمیره
    فکر کنم یه طوری باید اطلاعات سکتور بوتشو تغییر بدم اما نمیدونم چطوری
    یا اگه راه دیگه ای هست بهم بگین لطف میکنید

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

ببینید من هاردمو از یه سخت افزار (مادر بورد و cpu و کارت گرافیکی متفاوت) میخوام به سخت افزار دیگه منتقل کنم ویندوزم با سخت افزار قبلی مچ بوده میخوام با سخت افزار جدید بیارمش بالا طبیعتا بوت نمیشه نمیخوام فرمتش کنم یا یه ویندوز جدید نصب کنم یه نرم افزار بیمه روش دارم فایل های دیتا بیسم فقط با اون بالا میاد و لازمشون دارم.
    تو safe mode هم نمیره
    یا اگه راه دیگه ای هست بهم بگین لطف میکنید
    منظورت از بالا نمیاد چیه؟ چه پیامی؟ چه خطایی؟ چه حرکتی؟
    کاش توضیح میدادی که چطوری بالا نمیاد؟ یعنی تو کدوم قسمت متوقف میشه.
    خب اگر موقع بوت شدن ویندوز Blue Screen میده از همین جریانی که شما میگی میتونه باشه.
    اما اگر قبلش گیر میکنه ممکنه اصلا ربطی به اینها نداشته باشه.

اگر نرم افزار بیمه ی شما از دیتا بیس MSSQL استفاده میکنه میتونی ویندوز رو توی درایو دیگه ای نصب کنی و یا تو همون C بدون فرمت ویندوز جدید بریزی و دیتا بیسهاتو بعدش منتقل کنی.

این ممکن نیست بدون دسترسی به هارد. و کلا اطلاعات بوت کاری به سخت افزارها ندارن.

هارد اگر شناسایی بشه باید وارد بوت ویندوز بشه و اگر قراره مشکل سخت افزاری و شناسایی اونها پیش بیاد توی مرحله ی بوت و یا بعد از اون مشکل پیش میاد. قبلش پیش بیاد دیگه مشکل شما نرم افزاری نیست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

با سلام ! اگر سیستم جدیدتون یه هارد دیگه داشته باشه میتونی هاردی رو که اطلاعاتش برات مهمه رو slave کنی و هارد جدید رو مستر و بوت ویندوز رو روی هارد master بذاری و به اطلاعات دسترسی داشته باشی!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •