سلام
هر کی پایست آنلاین بزنیم بگه بهش بگم چجوری با gameranger که آموزشش تو تاپیک stronghold هست راحت می شه زد
منم خودم اصلا بارم نیست اینو اما خیلی بازیه باحالیه .... جنگش عین جنگه واقعیه دو ساعت پشت سنگر تیراندازی می کنن خیلی حال می ده
![]()
سلام
هر کی پایست آنلاین بزنیم بگه بهش بگم چجوری با gameranger که آموزشش تو تاپیک stronghold هست راحت می شه زد
منم خودم اصلا بارم نیست اینو اما خیلی بازیه باحالیه .... جنگش عین جنگه واقعیه دو ساعت پشت سنگر تیراندازی می کنن خیلی حال می ده
![]()
دوست عزیز شما آموزشت رو بذار همه میان دیگه پرسیدن نداره که وقتی همش دو خط بازی رو معرفی کنی همین میشه
بازی که بازی آنلاین نیست جدید نیست مال سال 2007 ه ... اگه کسی بازی کرده باشه می دونه ...
کی گفته انلاین نیست من 3 ساله دارم انلاین بازی میکنم فقط مشکل اینه که باید بازی اورجینال بخری تا به سرور وصل بشی من 3 ساله معتاد این بازیم
منم که پایه هستم و انلاین هم با رفقا زیاد بازی میکنیم البته با hamachi البته gamerenger رو هم دارم و باهاش بازی نکردم فکر نکنم کار خاصی بخواد حالا هر کی که پایه هست یه ID چیزی بده بشه همو گیر بیاریم، این ID من تو xfire :
katzo
من هم پایه ام، فقط بگید برای اونی که هصلش رو نداره باید چیکار کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)