تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: مشكلات عجيب و غريب من با سون روي لپ تاپم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه AdriftSlave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    دولت :: >> تا شابدلضیم !

پيش فرض مشكلات عجيب و غريب من با سون روي لپ تاپم!

وقتي لپ تاپم رو خريدم روش يه ويستا بيسيك نصب بود كه بخاطر مشكلات فراوون جاش 7 ريختم، اما مشكلات جديدي بوجود اومد:
    1- از لحظه اولي كه ويندوز بالا اومد با سي دي رام مشكل داشت كه تو تماسي كه با گارانتي گرفتم گفت بخاطر ريليز 7 هست و اگه يه ورژن ديگه نصب كنم درست ميشه كه البته درست هم گفته بود چون بعد اينكه يه Virtual Drive نصب كردم مشكل تا حدي حل شد اما مشكلات ديگه اي بوجود اومد!
    2- وقتي سيستم عامل ميخواد فايلاي اپديت دانلود شده رو نصب كنه در مرحله آخر ريست گير ميكنه و بعد از حدود 5 دقيقه ارور دامپينگ ميده(ارور صفحه آبيBlue Screen) بعضي وقت ها موقع هايبرنيت هم اينطور ميشه.
    3- وقتي سيستم رو از هايبرنيت خارج مي كنم گاهي اوقات هرچي پسورد رو وارد مي كنم ميگه اشتباهه كه اين بخاطر اينه كه چينش دكمه هاي صفحه كليد بطور مستمر تغيير مي كنه و اينو با كمك On-screen kb فهميدم!براي حل مشكل يا بايد ري استارت كنم يا چند دقيقه صبر كنم تا خود سيستم حالش جا بياد!
    و اين بود مشكلاتم با سيستم عامل سون و لپ تاپ دل 1545 من! اصلا برام ممكن نيست ويندوز جديد نصب كنم و هنوزم از گارانتي لپ تاپم چند ماهي مونده.
    هم اكنون نيازمند ياري سبزتان هستم;-)، چيكار كنم ؟

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

اینهارو بگو تا بشه کمک کرد:

1- ویندوزت چیه؟ یعنی سون چی؟ 32 بیته؟ کدوم نسخه؟ چه بیلدی؟
    2- درایورهات همون قدیمی ها هستن. یعنی همونهای مربوط به ویستا؟
    3- مشکلات فراوانت با ویندوز ویستا چی بود؟
    4- ارور صفحه آبی فقط در این حالت میده؟ سیستمت هنگ بکنه BSOD نمیده؟ یا وقتی داری بازی میکنی؟
    5- چینش دکمه های صفحه کلید هم میتونه از ویروس باشه و هم اینکه کلی زبون نصب باشه روی سیستم. ببین بعضی زبونها که نصب باشند درسته که حروف انگلیسی هستند ولی جاشون تو صفحه کلید فرق میکنه.
    6- چرا امکان نصب ویندوز جدید نداری؟ این خیلی مهمه ها

داره خودمونی میشه en-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا بهترین کاری که می تونم بهت توصیه کنم آپدیت بایوسه
    اگه مشکلت حل شد که هیچی وگرنه یه قطعه مهم سخت افزاریت داره بازی در میاره که اونم احتمالا یا یه قطعه هماهنگ کنندست. یا هارده که صدمه ای چیزی دیده=> هارد باید تعویض شه و ویندوزت که هیچ اطلاعاتتم ممکنه از دست بدی. یه راهشم بردن به گارانتی برای چک آپه. البته خودتم یه چکاپ کنی بد نیست. سی دی مخصوص درایواتو موقع بالا اومدن لپ تاپت بذار تا بوت بشه بعد از بین گزینه ها Diagnostic Error یا یه همچین چیزی که مربوط به عیب یابی دستگاهه رو پیدا کن بد روش کلیک کن بذار کارش که تموم شد ببین مشکلی رو اعلام میکنه یا نه. اگه کرد که ===>> گارانتی . اگه نکرد ====>> بازم گارانتی

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اینهارو بگو تا بشه کمک کرد:

1- ویندوزت چیه؟ یعنی سون چی؟ 32 بیته؟ کدوم نسخه؟ چه بیلدی؟
    2- درایورهات همون قدیمی ها هستن. یعنی همونهای مربوط به ویستا؟
    3- مشکلات فراوانت با ویندوز ویستا چی بود؟
    4- ارور صفحه آبی فقط در این حالت میده؟ سیستمت هنگ بکنه BSOD نمیده؟ یا وقتی داری بازی میکنی؟
    5- چینش دکمه های صفحه کلید هم میتونه از ویروس باشه و هم اینکه کلی زبون نصب باشه روی سیستم. ببین بعضی زبونها که نصب باشند درسته که حروف انگلیسی هستند ولی جاشون تو صفحه کلید فرق میکنه.
    6- چرا امکان نصب ویندوز جدید نداری؟ این خیلی مهمه ها
    سلام
    1-32 بيتي اما حقيقتش نمي دونم چه بيلديه
    2-نه، درايورهاي سون رو از دانلود كردم.
    3-هايبرنيت نميشد!به اينترنت وصل نمي شد!و ...
    4-فقط موقع هايبرنيت كردن . گاهي هم وقتي از روي اسليپ خاموش مي شه انگار شبيه به اين مشكل براش پيش اومده چون ديگه ريزم نميده و ميگه يه شات دون اتفاق افتاده!BSOD هم نميدونم چيه
    5-نه اقا ؛ما فارسيش هم از روي ناچاري نصب كرديم !
    6- براي اينكه بايد حداقل 42 ساعت كاري وقت بذارم تا سيستمي بشه كه بدردم بخوره!

بدترين اتفاق ممكن ديروز افتاد!يه مقاله انگليسي رو با فاكسيت بازكرده بودم ، هايلايت كرده بودم و بخاطر سيو نكردن و هايبرنيت زحمت 3 ساعتم پريد!
    به شدت منتظر كمكتون هستم.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اگه مشکلت حل شد که هیچی وگرنه یه قطعه مهم سخت افزاریت داره بازی در میاره که اونم احتمالا یا یه قطعه هماهنگ کنندست. یا هارده که صدمه ای چیزی دیده=> هارد باید تعویض شه و ویندوزت که هیچ اطلاعاتتم ممکنه از دست بدی. یه راهشم بردن به گارانتی برای چک آپه. البته خودتم یه چکاپ کنی بد نیست. سی دی مخصوص درایواتو موقع بالا اومدن لپ تاپت بذار تا بوت بشه بعد از بین گزینه ها Diagnostic Error یا یه همچین چیزی که مربوط به عیب یابی دستگاهه رو پیدا کن بد روش کلیک کن بذار کارش که تموم شد ببین مشکلی رو اعلام میکنه یا نه. اگه کرد که ===>> گارانتی . اگه نکرد ====>> بازم گارانتی
    رفيق موافقي كلا لپ تاپمو بندازم دور يدونه نو شو بخرم؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

رفيق موافقي كلا لپ تاپمو بندازم دور يدونه نو شو بخرم؟!

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

گفتم بگم شاید یه کمکی بشه.
    اولا لپ تاب منم 1545ه!و هیچ مشکلی با 7 نداره
    2- پیشنهاد میشه حتما برین و آخرین ورژن 7 رو بخرین و بنصبین.منم نسخه ی قبلی 7 واسم مشکل ایچاد کرده بود

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

سلام
    1-32 بيتي اما حقيقتش نمي دونم چه بيلديه
    2-نه، درايورهاي سون رو از دانلود كردم.
    3-هايبرنيت نميشد!به اينترنت وصل نمي شد!و ...
    4-فقط موقع هايبرنيت كردن . گاهي هم وقتي از روي اسليپ خاموش مي شه انگار شبيه به اين مشكل براش پيش اومده چون ديگه ريزم نميده و ميگه يه شات دون اتفاق افتاده!BSOD هم نميدونم چيه
    5-نه اقا ؛ما فارسيش هم از روي ناچاري نصب كرديم !
    6- براي اينكه بايد حداقل 42 ساعت كاري وقت بذارم تا سيستمي بشه كه بدردم بخوره!

بدترين اتفاق ممكن ديروز افتاد!يه مقاله انگليسي رو با فاكسيت بازكرده بودم ، هايلايت كرده بودم و بخاطر سيو نكردن و هايبرنيت زحمت 3 ساعتم پريد!
    به شدت منتظر كمكتون هستم.
    ببین BSOD همون صفحه ی آبیه خودمونه. اسم اجنوی و خلاصش میشه BSOD یا همون Blue Screen Of Death
    Build ویندوز هم توی Properties مای کامپیوتر نوشته.
    در ضمن مشکل Hibernate ویندوز ویستا همه گیر بود و یا بک فایل کوچولو حل میشد.

آقا میگم شما یه کار خیری کن تو یه روزه...
    این لپتابتو Hibernate نکن. خاموشش کن.

ولی جدی حالا یه سوال مهم دیگه.
    وقتی روی باطری باشه این مشکل هست یا وقتی با برقه و یا هر دو؟

یه چیز دیگه. سوالتو توی انجمن لپ تاب بپرس. برادران فوق حرفه ای لپ تاب اونجا هستند که نیم نگاهی هم به اینجا نمیندازن.

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت

پيش فرض

پس لطفا منتقلش كن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •