تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 9 از 9

نام تاپيک: سیستم روشن میشه ولی هیچی بالا نمیاد ؟

آخر فروم باز aaaammmm87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ♥♥♥♥♥♥♥

14 سیستم روشن میشه ولی هیچی بالا نمیاد ؟

سلام
    سیستمم روشن میشه ولی نه بوق سلامت رو میزنه و نه تصویر میاره بالا اول فک کردم از گرافیکمه ( انبورده) مین رو عوض کردم ولی باز هم مشکل پا برجا بود الان که همه قطعات رو چک کردم پاورم مشکل داشت حالا سوالم اینه که ایا میشه پاور روشن بشه و سیستم رو راه اندازی کنه و در عین حال خراب هم باشه ؟ اخه فن سی پی یو به درستی روشن میشه و مشکلی هم نداره ولی تصویر ندارم ؟ با یه پاور دیگه تست میکنم سیستم درست میاره بالا !
    main :asus p5kpl-am
    power : p4-900 elegance
    cpu : e8400
    ram : 2x 1GB

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سیستم منم همین مشکل رو داشت.

کارت گرافیک رو عوض کنی درست میشه.

البته ممکنه از پاور هم باشه که برق کافی نمیرسونه

3. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

شما به نظر من اگه پاورتو عوض کنی بهتره. بهتر که چه عرض کنم باید عوض کنی.
    در اینده براتون مشکل ایجاد میکنه باعث سوختن قطعاتتون میشه
    اگه درست حدس زده باشم مدل پاورتون اینه:
    p4_900 elegance
    230w real

5. 2 کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه kamranvah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    ایران "به رنگ بهار"

پيش فرض

برای من هم همچین مشکلی داره. من اول فکر می کردم از سی پی یو است. رفتم پماد ضد حرارتی سی پی یو خریدم. یه مدت درست کار کرد دوباره همون مشکل رو داره. یعنی چراغ سبز کیس روشن میشه اما صفحه ی مانیتور نمیاد بالا و اگه هم بالا بیاد بلاخره یک جایی تصویر می ایسته و به اصطلاح هنگ می کنه. من کامپیوترو 6 سال پیش خریدم و خب تعمیرش هم صرف نمی کنه. چهار سال که با یه پی سی یا لپ تاپ کار کردی باید بندازی دور یدونه دیگه بخری.

پروفشنال MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    جایی به اسم ایران

پيش فرض

برای من هم همچین مشکلی داره. من اول فکر می کردم از سی پی یو است. رفتم پماد ضد حرارتی سی پی یو خریدم. یه مدت درست کار کرد دوباره همون مشکل رو داره. یعنی چراغ سبز کیس روشن میشه اما صفحه ی مانیتور نمیاد بالا و اگه هم بالا بیاد بلاخره یک جایی تصویر می ایسته و به اصطلاح هنگ می کنه. من کامپیوترو 6 سال پیش خریدم و خب تعمیرش هم صرف نمی کنه. چهار سال که با یه پی سی یا لپ تاپ کار کردی باید بندازی دور یدونه دیگه بخری.

دوست عزیز در انتخاب فونت برای نوشتتون دقت کنیدتا اگه سوالی پرسیدید زودتر به جواب برسید
    با این فونتی که شما انتخاب کردی فکر نکنم کسی بخواد پست شما رو مطالعه کنه

موفق باشی

8. این کاربر از MCI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشکلات سخت افزاری TREASURES's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    ایمان نیرومند هستم ساکن کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    سیستمم روشن میشه ولی نه بوق سلامت رو میزنه و نه تصویر میاره بالا اول فک کردم از گرافیکمه ( انبورده) مین رو عوض کردم ولی باز هم مشکل پا برجا بود الان که همه قطعات رو چک کردم پاورم مشکل داشت حالا سوالم اینه که ایا میشه پاور روشن بشه و سیستم رو راه اندازی کنه و در عین حال خراب هم باشه ؟ اخه فن سی پی یو به درستی روشن میشه و مشکلی هم نداره ولی تصویر ندارم ؟ با یه پاور دیگه تست میکنم سیستم درست میاره بالا !
    main :asus p5kpl-am
    power : p4-900 elegance
    cpu : e8400
    ram : 2x 1GB
    شرمندم این حرف رو میزنم ولی پاور ELEGANCE رو باید بندازی تو سطل آشغال این جور پاور ها از پایه غیر استاندارد هستند تا بقیه ی قطعاتت نسوخته یه پاور استاندارد بگیر

10. این کاربر از TREASURES بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

سلام
    یه پاور استاندارد بگیر و از سه راهی استفاده نکن من 3 تا پاور سوزوندم به خاطر همین کار از محافظ استفاده کن یه کم قیمتش بالاتره.اون که میگی فن میچرخه قضیهاش جداست ولی با پاور خراب اصلا سیستمو روشن نکنی بهتره

داره خودمونی میشه angello1920's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تقريبا مشكل مشابه دارم.
    كامپيوترم هنگام كار با ويندوز خود به خود restart مي شه بعد بعضي وقت ها بالا مياد و دوباره كار مي كنم بعضي وقت ها هم ديگه بالا نمياد و پاور و همه اجزاء كار مي كنن ولي مانيتور چيزي نشون نمي ده و اين در حاليه كه چراغ مانيتور چشمك مي زنه.البته گاهي وقت ها هم بعد از restart مانيتور بعد از نشون دادن همون علامت مادربورد كه اول مياد , يه تمام صفحه ي راه راه مياره كه اكثرا به رنگ سياه و سفيده.
    اولاي مشكل وقتي دوباره ويندوز رو بالا مي آوردم خطايي مي داد كه مي گفت وينوز شما با يه مشكل جدي برخورد كرده كه براي جلوگيري از صدمه جدي ري استارت كرده ويندوز رو من هم پي گيري كردم ديدم مشكل از دو تا فايل يكي توي temp بود ديگري توي windows و بعد minidump بود كه اين دو تا رو پاك كردم براي 1 هفته درست شد كامپيوتر ولي الان دوباره مثل قبل شده البته اضافه كنم كه فن پاور رو هم تميز كردم و رو غن هم زدم ولي فرقي نكرده.
    نمي دونم ربطي داره يا نه جديدا توي safe mode وقتي كه داره لود مي كنه اين رو مي بينم prees Esc to cancel loading SPTD.sys.
    ببخشيد كه طولاني شد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

برای منم همین مشکل بیش امده كامپيوترم هنگام كار با ويندوز خود به خود restart مي شه بعد بعضي وقت ها بالا مياد و دوباره كار مي كنم بعضي وقت ها هم ديگه بالا نمياد و پاور و همه اجزاء كار مي كنن ولي مانيتور چيزي نشون نمي ده و اين در حاليه كه چراغ مانيتور چشمك مي زنه.البته گاهي وقت ها هم بعد از restart مانيتور بعد از نشون دادن همون علامت مادربورد كه اول مياد , يه تمام صفحه ي راه راه مياره كه اكثرا به رنگ سياه و سفيده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •