تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 2 از 2

نام تاپيک: درخواست راهنمایی برای خرید تلویزیون Xvision

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض درخواست راهنمایی برای خرید تلویزیون LCD Xvision مادیران

سلام
    مدتی بود دنبال یه تلویزیون LCD خوب میگشتم که مدل های مختلف از برند های مختلفی رو دیدم و بعضیاشونو بررسی کردم ولی از بین همه ی این برند ها تلویزیون های Xvision مادیران که میگن پنل هاشون کره ای هست به دلیل قیمت پایین و امکاناتی تقریبا مشابه با تلویزیون های گران قیمت و همچنین خدمات گسترده پس از فروش نظره منو جلب کرد که مدل ارکید Xvision رو انتخاب کردم که قیمتی حدود 475,000 داره از دوستان و اساتید میخوام که منو راهنمایی کنن که ایا این تلویزیون ها که تولید مادیران هستند ارزش خرید دارند یا نه ؟ از نظر کیفیت ساخت , کیفیت تصویر و ... در چه حدی قرار دارند و همچنین چه مزایا و معایبی دارند .

با تشکر .
    Last edited by cold398; 29-03-2010 at 13:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

آقا من خودم Onyx 40 دارم ، خیلی هم ازش راضیم ..... موقع خرید هم با ال جی و سامسونگ مقایسه کردم ..... کیفیت تصویرش خیلی از اونا بهتره ...... اسپیکرهای قدرتمندی هم داره ..... درسته بزرگه ولی می ارزه .... تحقیق کردم دیدم که بعضی از قطعاتش رو که از کره میخره شرکتهای امریکایی هم تو تلویزیون هاشون استفاده میکنن ...... قیمتش هم به این خاطر ارزونه که 54% معافیت تعرفه داره وگرنه قیمت اصلیش 1350000 تومنه نه 890000 ...... کلا مارک خوبیه ...... یکی از دوستام هم Dvdاش رو داره ..... خیلی راضیه .....

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •