سلام
این مادربور LGA771 cpu ساپورتم میکنه میخوام بدوم این cpu که به این سوکت می خوره تو ایران هست واصلاٌ ارزش خرید داره
Intel® Desktop Board D5400XS
![]()
سلام
این مادربور LGA771 cpu ساپورتم میکنه میخوام بدوم این cpu که به این سوکت می خوره تو ایران هست واصلاٌ ارزش خرید داره
Intel® Desktop Board D5400XS
![]()
Last edited by hassan_jr; 27-03-2010 at 09:56.
کسی نیست راهنمای کنه
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه برا سرور میخوای خوبه.
Intel D5400XS
این مادر بورد اولین و تنها مادربورد دسکتاپی است که از دو پردازنده به طور همزمان برای انجام محاسبات استفاده می کند و حتم یقین در سیستم های MAC PRO ساخت اپل نیز از این مادربورد استفاده شده است.این مادربورد که از چیپست INTEL 5400 بهره می برد و در سری مادربورد های سری اکستریم اینتل قرار دارد و با این که حدود 2 سال از عرضه این بورد می گذرد اما نمی دانم به چه خاطر در میان کاربران تا حدی ناشناخته مانده و اما در مورد بورد باید گفت که بروی آن دو سوکت LGA 771 وجود داشته که امکان پشتیانی از پردازنده های Intel® Core™2 Extreme و پردازنده های سرور Intel® Xeon® processor تا 1600 مگاهرتز به طور همزمان دارا می باشد.در روی بورد 4 شکاف حافظه از نوع DIMM موجود بوده که توانایی پشتیبانی 16 گیگابایت حافظه نسل دوم DDR2 با فرکانس حداکثری 800 مگاهرتز منطبق با این استاندارد DIMM را دارا می باشد .در مورد قابلیت های دیگر این بورد می توان به وجود 4 شکاف PCIe X16 VER 1.1 به لطف وجود تراشه INTEL 5400 ازهر دو چینش SLI و CROSSFIREX پشتیبانی می کند که زمینه را برای اجرا هر چه بهتر بازی ها فراهم می کند (چه می شد که اگر از نسخه دوم PCIe X16استفاده می شد.) سیستم صوتی این بورد از تراشه صوتی ساخت سرکت اینتل بهره می برد . این تراشه خروجی 8 کانال HD را فراهم ساخته که از دو پورت S/PDIF (خروجی صوتی دیجیتال) و جک های 3.5 میلیمتری برای ارتباط با سیستم های صوتی استفاده می کند.در مورد سیستم خنک کننده این بورد باید گفت که یک هینسنک بزرگ محتوی فن بر روی پل جنوبی قرار دارد که وظیفه کنندگی خود را به خوبی انجام می دهد در کنار این خنک کننده 6 پورت SATA II به انضمام 2 پورت Esata که توسط شرکت Marvellپشتیبانی می شوند و از تمامی استاندارهای چینش RAID بهره می برند.
hotoverclock
دوست عزیز مرسی بابت توزیحات کاملی که دادید من 2سال پیش میخواستم سیستم خودم رو اپ کنم این مین تو بازار ایران نبود منم بی خیال شدم جاش ASUS maximus formula خریدم حلا می خواستم عصلاتم رو کنم بازم مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)