تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 12

نام تاپيک: سوال در مورد موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III

داره خودمونی میشه hamid_axel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر

12 سوال در مورد موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III

سلام ببخشید من میخوام موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III رو از اینترنت دانلود کنم اما حجمش زیاده میخوام ببینم ارزش دانلود داره یا نه . یه سری سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدند .

1 این موتور بازی سازی فقط برای بازی های اول شخصه ؟ یا بازی های سوم شخص یا استراتژیک هم میشه باهاش ساخت ؟

2 این نرم افزار نیازی به مکمل هم داره ؟ یا همه نیاز های ساخت یک بازی رو بر آورده میکنه ؟

3 برای کد نویسی باید از چه زبان برنامه نویسی استفاده کنیم ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام
    من خودم دانلودش کردم و بهت میگم که اگر تو کار بازی سازی هستی و با 3d game و یا گیم میکر کار کردی و کلی حرصت داده، حتما این موتور رو امتحان کن
    ج1. بله، بازی های اول شخص و سوم شخص رو ساپورت میکنه ولی در مورد بازی های استراتژیک شک دارم
    ج2. فکر میکنم برای مکمل باید یه نرم افزار از nvidia دانلود کنی که البته زیاد به کار کسایی که اماتورن نمیاد، اگر حرفه ای هستی باید دانلودش کنی
    ج3. از زبان c استفاده میکنه(c# یا c++) بین این دو تا شک دارم، ولی یکیشون رو ساپورت میکنه
    قربون اقا

داره خودمونی میشه hamid_axel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

خیلی ممنون

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

بعد از دانلود تو كامپيوتري كه مي خواهي نصب كني بازم بايد فايل هنگام نصب دانلود كنه

پروفشنال tovamohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام ببخشید من میخوام موتور بازی سازی UDK Unreal Engine III رو از اینترنت دانلود کنم اما حجمش زیاده میخوام ببینم ارزش دانلود داره یا نه . یه سری سوال داشتم ممنون میشم دوستانی که میدونند جواب بدند .

1 این موتور بازی سازی فقط برای بازی های اول شخصه ؟ یا بازی های سوم شخص یا استراتژیک هم میشه باهاش ساخت ؟

2 این نرم افزار نیازی به مکمل هم داره ؟ یا همه نیاز های ساخت یک بازی رو بر آورده میکنه ؟

سلام

1. با این موتور تقریبا هر سبک بازی می تونی بسازی. البته به صورت پیش فرض موتور روی FPS و TPS تنظیم شده و لی در کل هر بازی از جملی استراتژی می شه باش ساخت. من خودم دارم یه TowerDefence باش درست می کنم که یه جور استراتژی سادست.

2. اگه منظورت اینه که نیاز به پیش نیازی چیزی داره، بله، به Net Framework 3.5 sp1. نیاز داره. ولی اگه خودت نصبش کنی یا ویندوز 7 داشته باش قبوله و دیگه دانلود نمی کنه. پیش نیاز دیگه ای نمی خواد. ولی اگه منظورت اینه که آیا می تونی UDK رو باز کنی و یه بازی از صفر رو تموم کنی، خوب معلومه که نه، هیچ موتوری با این مشخصه وجود نداره، شما برای ساخت بازی غیر از موتور به یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Max یا Maya، یه نرم افزار طراحی دوبعدی مثل Photoshop و یه سری نرم افزار دیگه هم احتیاج داری. اینا هر کدوم کارشون یه چیزیه. البته خود UDK یه سری مدل و تکسچر و یه سری Content آماده ی دیگه داره ولی نمی شه با اینا یه بازی کامل درآورد، مخصوصا اگه بخوای پول ازش در بیاری که حتا اجازه نداری از این ها استفاده کنی.

در مورد برآورده کردن نیاز ها هم بلی تمامی امکاناتی که یه موتور بازی سازی باید داشته باشه رو بلکه یه مقدار بیشتر هم داره.

3.کد نویسی اصلیش به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه به ++C و Java داره، ولی با ++C هم می تونی براش کد بنویسی البته یه مقدار پیچیده تره.

امیدوارم جوابتو گرفته باشی.
    Last edited by tovamohammad; 05-04-2010 at 01:50.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام

1. با این موتور تقریبا هر سبک بازی می تونی بسازی. البته به صورت پیش فرض موتور روی FPS و TPS تنظیم شده و لی در کل هر بازی از جملی استراتژی می شه باش ساخت. من خودم دارم یه TowerDefence باش درست می کنم که یه جور استراتژی سادست.

2. اگه منظورت اینه که نیاز به پیش نیازی چیزی داره، بله، به Net Framework 3.5 sp1. نیاز داره. ولی اگه خودت نصبش کنی یا ویندوز 7 داشته باش قبوله و دیگه دانلود نمی کنه. پیش نیاز دیگه ای نمی خواد. ولی اگه منظورت اینه که آیا می تونی UDK رو باز کنی و یه بازی از صفر رو تموم کنی، خوب معلومه که نه، هیچ موتوری با این مشخصه وجود نداره، شما برای ساخت بازی غیر از موتور به یه نرم افزار مدلینگ مثل 3Ds Max یا Maya، یه نرم افزار طراحی دوبعدی مثل Photoshop و یه سری نرم افزار دیگه هم احتیاج داری. اینا هر کدوم کارشون یه چیزیه. البته خود UDK یه سری مدل و تکسچر و یه سری Content آماده ی دیگه داره ولی نمی شه با اینا یه بازی کامل درآورد، مخصوصا اگه بخوای پول ازش در بیاری که حتا اجازه نداری از این ها استفاده کنی.

در مورد برآورده کردن نیاز ها هم بلی تمامی امکاناتی که یه موتور بازی سازی باید داشته باشه رو بلکه یه مقدار بیشتر هم داره.

3.کد نویسی اصلیش به زبان Unreal Script هست که سینتکسی شبیه به ++C و Java داره، ولی با ++C هم می تونی براش کد بنویسی البته یه مقدار پیچیده تره.

امیدوارم جوابتو گرفته باشی.

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

ببخشید اینNet Framework 3.5 sp1. رو باید از کجا دانلود کنم؟ (البته به غیر از توسط خود آنریل)

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

ببخشید اینNet Framework 3.5 sp1. رو باید از کجا دانلود کنم؟ (البته به غیر از توسط خود آنریل)
    خواهش می کنم.

توی پست زیر آدرسشو گذاشتم. البته تعجب می کنم، چون شما زیرش تشکر کردی، حالا چطوری ندیدی، نمیدونم .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لینکایی که دادم مال مایکروسافته و ربطی به UDK نداره.

9. این کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

خواهش می کنم.

توی پست زیر آدرسشو گذاشتم. البته تعجب می کنم، چون شما زیرش تشکر کردی، حالا چطوری ندیدی، نمیدونم .

کد:
    لینکایی که دادم مال مایکروسافته و ربطی به UDK نداره.
    آخه هر کاری کردم این برنامه رو پیدا نکردم!!!
    لطفا لینک مستقیم بدید....

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

آخه هر کاری کردم این برنامه رو پیدا نکردم!!!
    لطفا لینک مستقیم بدید....
    متوجه نمی شم. یعنی چی پیدا نکردی. لینکه مستقیمه دیگه . از این مستقیم تر باید بشینی پشت سرور مایکروسافت.

کد:
    شما همین لینکو بده به یه دانلودر، 3 ثانیه بعدش شروع می کنه به دانلود. اگه هم نداری بده خود بروزر برات می گیره.

ولی هنوز نمی فهمم، مگه مستقیم تر هم می شه؟؟

12. 2 کاربر از tovamohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •