دوستان من امروز این کارت گرافیک رو خریدم وقتی دارم فیلم میبینم هیو تصویر قاطی میکنه و رنگا قاطی میشه یا یه رنگ تک میشه که مجبورم ریستارت کنم! به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ لطفا لینک دانلود بزارین ممنون
دوستان من امروز این کارت گرافیک رو خریدم وقتی دارم فیلم میبینم هیو تصویر قاطی میکنه و رنگا قاطی میشه یا یه رنگ تک میشه که مجبورم ریستارت کنم! به نظرتون با آپدیت درست میشه؟ لطفا لینک دانلود بزارین ممنون
شما از این لینک می تونی آخرین ورژن درایورش رو دانلود کنی:
موفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوست عزیز کدومو باید دانلود کنم؟ بعد اینکه ویندوز رو انتخاب میکنی تو صفحه بعدش ۴-۵ تا دانلود نوشته کدومو باید بگیرم؟
جالبه . من هم تازگیا یه 4670 گرفتم. دقیق تر radeon 4670 1gb با مارک powercolor
توی بازیها مشکل شما رو دارم. گاهی اوقات تصویر بازی میره و صفحه تک رنگ می شه. نمی دونم مشکل از چی بود. مجبور شدم بازی رو تو پنجره که تمام صفحه نباشه بازی کنم. بعد از اون دیگه اینجوری نشد. پاور هم از 400 کردم 1000 گفتم شاید مشکل از پاور و برق باشه. درایورش رو هم کردم اخرین نسخه.
ولی در کل اگه بخواد هر از گاهی تک رنگ بشه و همینجور خرج بندازه رو دستم به خود کارت گرافیک باید شک کرد!
در ضمن مونیتورم هم انگار ریست بشه هی تق تق موقع تک رنگ شدن چراغش خاموش روشن میشه و صفحه هم گاهی کلا سیاه میشه
مونیتورم stioworks 775e هست. نمی دونم می تونه از مونیتور باشه یا نه. ولی وقتی تو حالت غیر فول اسکرین تصویر تک رنگ نشه به نظرم میاد مشکل از جای دیگه باشه. نظر کارشناسا چیه؟
Last edited by mamadjavad; 28-03-2010 at 00:31.
شما مسیر زیر رو دنبال کنید:
windows-->Radeon-->Radeon HD 4xxx Series PCIe
وقتی مسیر زیر رو دنبال کنید و دکمه ی Go رو بزنید صفحه ی جدیدی باز می شه که توش لینک دانلود درایور برای ویندوز انتخاب شده وجود داره. مثلا برای ویندوز 7 32بیتی این لینک رو می ده:
تو صفحه ی باز شده فایل های مختلفی برای دانلود وجود داره که شما باید اولین دکمه یکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدرو بزنی.
موفق باشی![]()
من آخرین ورژن درایورشو دانلود کردم و نصب کردم ولی الان یه مشکل هست که مثلا وقتی تو سایت ها صفحه رو scroll میکنم به بالا و پایین تو صفحه برش میفته و تصویر پله ای بالا پایین میشه! مشکل از چیه؟ لطفا کمکم کنید
خوب این یعنی اینکه درایور درست نصب نشده و هنوز کامل شناخته نشده.
شما کاملا درایو قبلی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.در داخل سی دیه 4670 شما علاوه بر درایور باید برنامه های دیگری هم باشه.به غیر درایوری که داخل سی دی است بقیه ی برنامه ها رو نصب کنید و درایورتون رو همونی که دانلود کردید نصب کنید.
فقط مطمئن شید درایور و برنامه های گرافیکی قبلی از سیستم کاملا پاک شده و بعد دوباره درایور و برنامه ها رو نصب کنید.
برند گرافیکتون چی بود؟
albatron دوست عزیز چطوره؟ تو device manager شناخته. نوشته ati radeon hd 4600 series
مانیتور و کابل گرافیک رو چک کنید
بعد برید سراغ گرافیک با یه گرافیک دیگه تست کنید ببینید مشکل از مینه یا گرافیک ممکنه گرافیک با مین سازگار نباشه میتونه
از دمای بالای گرافیک هم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)