Hunted: The Demon's Forge
نام: Hunted: The Demon's Forge
ناشر: Bethesda Game Studios
سازنده: inXile entertainment
پلتفرم: X360,PS3,PC
تاریخ انتشار: TBA 2010
سبک: Action RPG
رده بندی سنی: RP
اگر شما یکی از گیمر های حرفه ای هستید وقت آن رسیده که راه خود را از میان سیاه چاله ها پیدا کنید.بازی فانتزی که در آن غاری سیاه و ترسناک وجود دارد،غاری که پر از اسکلت مردگان،جن،دیو،هیولا و راه های پر رمز و راز است.در اینگونه بازیها همیشه یک اژدهای خشمگین و عصبانی وجود دارد که شما وظیفه نابودی آنرا بر عهده دارید.با اینکه زمانه عوض شده و این گونه سبک ها قدیمی شده اند اما Bethesda و سازندگان استودیوی inXile تغییراتی در آن ایجاد کرده اند و آنرا به یک سبک مدرن تبدیل کرده اند.
Hunted توسط افراد با تجربه ای ساخته شده. بازی از دو قهرمان داستان های فانتزی الهام گرفته، شخصیت های بازی دو نفر می باشند که شما می توانید آنها را کنترل کنید این دو شخصیت عبارتند از دختری کوچک و ریزه با قدرتهای شیطانی و مردی درشت هیکل و نیرومند که شمشیر زنی خشن و بی رحم است.دموی بازی از جایی آغاز می شود که این دو کارکتر یک تیم تشکیل داده اند و با مقداری پول و اسلحه سعی در پیش بردن ماموریت هستند.بیشتر حوداث و اتفاقات بازی در شهری کوچک و رودی گل آلود و کثیف در کنار آن رخ می دهد.شهردار این شهر کوچک شخصی را به بیرون از شهر می فرستد تا درخواست کمک کند اما همین که قهرمانان ما به آنجا می رسند هیچ چیز جز زمینی خالی و بدون سکنه مشاهده نمی کنند.
خوب در اینجا من توضیحاتی در رابطه با نبرد در بازی میدهم. اگر تنظیمات فانتزی نبرد در بازی نبود،بازی به یک حالت سوم شخص و نبرد با کاور تبدیل می شد. Elara، زن سرسختیست که توانایی کوچک کردن خود و عبور از راه های پر پیچ و خم و صخره ها و سنگ ها را دارد.Canon هم که کارکتر باهوش ما است در خط مقدم نبرد با دشمن قرار دارد و هر چیزی را که در راهش مانعی ایجاد کند نیست و نابود میکند. هر کدام از آنها جادوی مخصوص خود را دارد که میتوانید آنها را به کار ببرید.مثلا میتوانند دشمن را به طور موقت منجمد کنند یا او را در هوا شناور سازید.
اگرچه هر کارکتر تخصص خود را دارد اما هر دو می توانند به صورت تن به تن مبارزه کنند
اما در باره جادوها توضیحی بدم.مثلا شما می توانید از جادوها برای مراقبت از خود و یا حفاظت از یار خود استفاده کنید. در بازی زندانها ی بزرگی وجود دارد که می توانند شما را در خود فرو ببرند. محیط فاسد و قدیمی بازی دائما در حال تغییر است.در بازی به شما فضای بزرگی داده شده تا هر طور که بخواهید ماموریت هارا پیش ببرید و یا به نبرد با دشمنان بپردازید. اگر در طول بازی یار شما کشته شود می توانید با دارویی او را باز گردانید.در ابتدای بازی من ستون های بزرگی دیدم که مانند دومینو پشت سر هم قرار گرفته بودند و واقعا وحشتناک بودند. و یا مثلا تیری را دیدم که به سمت بشکه ای پر از باروت پرتاب شد و موجب انفجار سهمگینی شد.
Hunted ، علاوه بر گیم پلی زیبا، دارای هوش مصنوعی بسیار خوبی برای یار شما و دشمنان شما هم هست.شما می توانید هر وقت که بخواهید بین دو کارکتر Switch کنید، در بازی شما می توانید آزادانه به نبرد با اژدها،باس ها و دشمنان بازی بروید.در Hunted نبرد و کاور گرفتن از کیفیت خوبی برخوردار است.در قسمت آنلاین هم امکانات خوبی قرار داده شده است و شما توانایی این را دارید که هر طور که بخواهید adventure خود را بسازید.البته درگیری و حمله و co-op قطعا همه چیز نیستند.قسمت دیگر بازی مربوط به اکتشاف و حل پازلها است.( Bethesda ادعا کرده که این اکشنی است که در آن سر و صدا و جیغ و داد بسیار زیاد است.) البته شما می توانید به سرعت از حالت دفاعی خارج شده و به نبرد بپردازید.
شما می توانید به هرجای محیط این بازی بزرگ بروید تا رمز ها و ابهامات بازی را بیابید و پازلهای بازی را حل کنید و به Level های بالا دست بیابید. البته وقتی به اولین پازل رسیدم احساس کردم مقدار زیادی راحت است البته سازندگان قول داده اند تا معماهای سختی در بازی ایجاد کنند و هم چنین صحنه های خراشدهنده ای خلق کنند تا از بازی لذت ببرید. من در قسمتی از بازی در گیر صحبت با سنگی شدم که چشمانش از آتش می سوخت که بعد از عبور از آن به تونلی رسیدم که باس بازی آنجا بود.
این باس حال به هم زن در دمو بود
در تونل همه در حال غارت و نابودی یکدیگر بودند تا راه های مخفی را به تنهایی بیابند.هیچ چیز در این بازی تصادفی و اتفاقی نیست، در بازی سلاح های قدرتمندی وجود دارد که شما توانایی یافتن آنها را دارید. پیدا کردن کریستال در بازی و فروش انها باعث باز شدن تعدادی skills و spells می شود. البته می توانید وسایل خود را نیز آپگرید کنید.Skill ها در بازی به صورت شاخه ای هستند که نمونه آنرا در Dragon Age مشاهده کرده ایم. البته من در منوی بازی که در دمو شاهد آن بودم چیز زیاد و دست و پا گیری ندیدم.
به لطف موتور قدرتمند Unreal Engine ما شاهد محیط بسیار زیبایی در بازی خواهیم بود که موجب شده بازی زیبایی بوجود آید و به طور قطع محیط Fun بسیار قشنگی در بازی ایجاد کرده. البته از انصاف نگذریم انیمیشن های بازی هم بسیار زیبا کار شده است.موزیک بازی هم زیبا است اما متاسفانه افکتهای موسیقی با نبرد ها در بازی زیاد هماهنگ نیستند که ما امیدواریم تا زمان عرضه بازی این مشکلات رفع شوند.
می توان گفتHunted بازی زیبایی است ، نبردهای چالش بر انگیز زیادی دارد، گرافیک فانتزی خوبی هم دارد.نهایتا می توان گفت بازی حرف زیادی برای گفتن دارد.
تصاویر بازی:

کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
کد:
منابع:

کد:

کد:
این مطلب توسط Sinak3 ترجمه شده و در فروم P30world قرار داده شده است.هرگونه کپی برداری از آن نیازمند ذکز دقیق آدرس فروم p30world می باشد.