سلام
با توجه به پتانسیل هایی که در سایت در بخش برنامه نویسی Visual Basic وجود داره بنده با اجازه مدیران محترم و اعضای فعال تصمیم گرفتم طرحی با عنوان "قبول سفارش انجام پروژه به صورت رایگان" به وجود بیاورم.
ویژگی های طرح:
1- کمک کردن به کساني که در مدارس ، دانشگاه ها ، محل کار و یا ... نیاز ضروری به یک نرم افزار دارند.
2- کمک کردن به کسانی که قصد یادگیری این زبان را دارند.
3- بالا رفتن سطح بار علمی سایت.
4- به قول یکی از دوستانم پاسخ گویی به مشکلات دیگران یکی از بهترین روش های یادگیری است. پس به این طریق کسانی هم که به سوالات پاسخ می دهند هم سود می کنند.
5- رایگان بودن طرح.
6- به وجود آمدن جرقه هایی در ذهن بازدید کنندگان برای تولید نرم افزار به منظور شرکت در جشنواره هایی مانند خوارزمی و ...
چشم اندازهای طرح:
1- به وجود آمدن یک مرکز قوی برای سفارش گیری انجام پروژه درسایت.
2- در صورت پیگیری مستمر طرح: به وجود آمدن یک مرکز برای کسب درآمد برای کسانی که کارشان برنامه نویسی است.
3- و نهایتا در صورت استقبال از طرح به وجود آوردن یک سایت مستقل از P30World (البته به عنوان زیرشاخه ای از آن)
نیازمندی های طرح:
1- تعدادی کاربر فعال ( نه از نظر رتبه در سایت بلکه از نظر تجربه) به منظور پاسخگویی به سوالات.
2- پشتیبانی مدیریت محترم P30World ( که البته با سابقه ای که از این سایت در مورد پشتیبانی از طرح های کاربران دارم در این مورد نگرانی ای ندارم.)
مشکلات طرح:
هنوز اول راهیم وکسی دستمان را نگرفته است. پس لطفا موارد زیر را رعایت فرمایید:
1- از دادن درخواست نرم افزارهایی که به نظر خودتان کار زیادی می برند خودداری کنید.
2- از دادن هر گونه پست اسپم، تشکر بی جا و ... خودداری کنید.
3- عاجزانه خواهش می کنم قبل از دادن پست و سفارش پروژه یک نگاهی به بخش های مختلف سایت بیندازید و در صورت عدم وجود آن درخواست خود را مطرح کنید.
4- ممکن است با صلاح دید مدیران و دوستان موارد فوق تغییر کند، پس حتما به موارد بالا دقت لازم را داشته باشید.
نکات قابل توجه:
در صورت به حدنصاب رسیدن داوطلبان برای پاسخگویی به مشکلات شروع نسخه ی آزمایشی طرح از تاریخ سه شنبه مورخ 1389/1/10 خواهد بود.
چند روز باقیمانده تا شروع طرح مخصوص ارائه نظرات ، پیشنهادات و یا انتقادات به طرح است.
بنده خودم به شخصه هیچ گونه ادعایی در مورد برنامه نویسی ندارم و انشاءالله این طرح را به کمک دوستان خوبم پیگیری خواهیم کرد.
خواهش می کنم سروران گرامی به این نگاه نکنید که چون یک تازه وارد، تازه کار، از شما پایین تر و ... این طرح را داده از خیر آن بگذرید و مسئولیت ما را دوچندان کنید بلکه با توجه به ویژگی ها و چشم انداز های طرح تصمیم خود را بگیرید.
به منظور اعلام آمادگی و یا ارائه نظرات خود از طریق همین پست و یا دادن پست خصوصی به بنده اقدام فرمایید.