تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: مشکل در انتخاب پاور بالای 1000 وات

اگه نباشه جاش خالی می مونه cold398's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض مشکل در انتخاب پاور بالای 1000 وات

تا چند روز پیش میخواستم بین سه مدل پاور بالای 1000 وات یکی رو انتخاب کنم که این سه مدل رو در نظر گرفته بودم :

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    Cooler Master 1250w pro
    اما دیروز که داشتم پاور کولر مستر 1250 وات رو برسی میکردم متوجه شدم که این پاور ماژولار نیست و یه جورایی دلمو زد اخه مرتب بودن فضای داخلی کیس برام اهمیت داره و میخوام یه پاور ماژولار داشته باشم از اون گذشته نیازی ندارم که از تمام کابلای پاور استفاده کنم پس پاور ماژولار برام بهتره واسه همین از گزینه سوم صرفه نظر کردم و به جاش یه پاور دیگه رو از سری Silent pro کولر مستر به لیست انتخابم اضافه کردم از دوستان و اساتید میخوام که از نظر فنی منو در خرید بهترین پاور از بین این سه گزینه زیر راهنمایی کنن کیفیت ساخت ، دوام ، امکانات و صدای پایین فن واسم اهمیت داره قیمت مهم نیست :

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    Cooler Master Silent Pro M 1000W

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض چرا کسی کمک نمیکنه ؟

دوستان چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه ؟ خواهش میکنم بیاین نظرهاتونو بگین بلکه از جمع بندی نظرها یه چیزی در بیاریم .

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    قطعات شما ؟!

به نظر من Green GP1035B میتونه انتخاب خوبی باشه..
    کلا سری جدید پاور ها Green (1035 & 1235)s پاور ها کاملا بی صدایی هستند......
    اگر قیمت قطعه براتون مهم نیست من به شما پیشنهاد های بهری میدم مثل 85 + Antec 1200W OC / Enermax Revulotion 1250W
    اگر هم از گزینه بالا بدون در نظر گرفتن قیمت من Corsair HX1000W رو انتخاب میکنم.....
    Last edited by D3vil_A; 27-03-2010 at 15:45.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوست عزیز...
    قطعات شما ؟!

به نظر من Green GP1035B میتونه انتخاب خوبی باشه..
    کلا سری جدید پاور ها Green (1035 & 1235)s پاور ها کاملا بی صدایی هستند......
    اگر قیمت قطعه براتون مهم نیست من به شما پیشنهاد های بهری میدم مثل 85 + Antec 1200W OC / Enermax Revulotion 1250W
    اگر هم از گزینه بالا بدون در نظر گرفتن قیمت من Corsair HX1000W رو انتخاب میکنم.....
    سلام
    ممنون از راهنماییتون دوست عزیز خودمم بیشتر به همین گزینه (Corsair HX1000W) فکر میکردم ولی اطلاع ندارم فنش بی صدا هست یا نه اگه راجع به این هم اطلاع دارین خواهش میکنم بیشتر راهنماییم کنین و اگه لطف کنین مزایا و معایبشو نسبت به دو مدل قبلی بگین هم ممنون میشم .

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تا چند روز پیش میخواستم بین سه مدل پاور بالای 1000 وات یکی رو انتخاب کنم که این سه مدل رو در نظر گرفته بودم :

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    Cooler Master 1250w pro
    اما دیروز که داشتم پاور کولر مستر 1250 وات رو برسی میکردم متوجه شدم که این پاور ماژولار نیست و یه جورایی دلمو زد اخه مرتب بودن فضای داخلی کیس برام اهمیت داره و میخوام یه پاور ماژولار داشته باشم از اون گذشته نیازی ندارم که از تمام کابلای پاور استفاده کنم پس پاور ماژولار برام بهتره واسه همین از گزینه سوم صرفه نظر کردم و به جاش یه پاور دیگه رو از سری Silent pro کولر مستر به لیست انتخابم اضافه کردم از دوستان و اساتید میخوام که از نظر فنی منو در خرید بهترین پاور از بین این سه گزینه زیر راهنمایی کنن کیفیت ساخت ، دوام ، امکانات و صدای پایین فن واسم اهمیت داره قیمت مهم نیست :

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    شما این پاوره 1250 کولرمستر رو از نزدیک بررسی کردی یا از نت؟
    من خودم دنبال پاور خوبم تا اینکه رسیدم به این پاور
    خودم از نزدیک بررسیش نکردم
    سایت کولرمستر میگه ماژولار نیست ولی دریا کامپیوتر میگه فقط واسه ما ماژولار میزنه!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

شما این پاوره 1250 کولرمستر رو از نزدیک بررسی کردی یا از نت؟
    من خودم دنبال پاور خوبم تا اینکه رسیدم به این پاور
    خودم از نزدیک بررسیش نکردم
    سایت کولرمستر میگه ماژولار نیست ولی دریا کامپیوتر میگه فقط واسه ما ماژولار میزنه!!!!!!
    سلام دوست عزیز
    من اولین بار که این پاورو توی نت دیدم فکر میکردم ماژولاره ولی بعد ار بررسی دیدم جز سری استاندارد هستش ولی همونطوری که دوستان گفتن دریا کامپیوتر ادعا میکنه که این پاور ماژولاره ولی من روز چهارشنبه هفته گذشته این پاور رو در بازار بزرگ کامپیوتر اهواز دیدم که قیمتش هم 280,000 تومان بود متاسفانه ماژولار نیست البته باید اینو هم اضافه کنم این پاور 5 سال خدمات پس از فروش کولر مستر داشت و نه لیبل گارانتی دریا کامپیوتر ! حالا اینکه شما میگین دریا کامپیوتر میگه که کولر مستر واسه اونا ماژولار میزنه واقعا باعث تعجبه ! اخه همونطوری که می دونید سری Silent Pro کولر مستره که پاور های ماژولار داره حالا به نظر شما اگر کولر مستر همچین کاری بکنه و سری Real Pro پاور های خودشو به کابل کشی ماژولار مجهز کنه درصد فروش پاورهای Silent Pro با تو جه به اینکه سری Real Pro جدید تر هم هستن و البته توان بالاتری هم داره و اختلاف قیمت انچنانی هم ندارن پایین نمیاد ؟ اصلا سیاست های طراحی و قیمت گذاری یه شرکت بین المللی مثل کولر مستر اجازه چنین کاری رو بهش میده که با دست خودش فروش سری Silent رو پایین بیاره ؟ البته این ادعاهای دریا کامپیوتر همیشه جای بحث داشته ولی اگه پاورهاشون ماژولاره چرا به هیچ کس اجازه بررسی پاورها رو نمیدن ؟ در ضمن باید اینو بگم که شرکت کولر مستر این پاور رو با قیمت 219 دلار به بازار های جهانی عرضه میکنه ولی فکر میکنم دریا کامپیوتر به خاطر گارانتی محصولاتش قیمت خیلی بیشتری واسش در نظر گرفته اگر قیمت دقیق دریا کامپوتر رو داری ممنون میشم خبرم کنی و اگه مطمئن شدی پاوراشون واقعا ماژولاره مارو بی خبر نزار در هر صورت تا قبل از مطمئن شدن از ماژولار بودن یا نبودن پاور دریا کامپیوتر از نظر من Silent pro 1000w و یا Corsair HX-1000w قطعا انتخاب های مطمئن تری هستن .

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    من اولین بار که این پاورو توی نت دیدم فکر میکردم ماژولاره ولی بعد ار بررسی دیدم جز سری استاندارد هستش ولی همونطوری که دوستان گفتن دریا کامپیوتر ادعا میکنه که این پاور ماژولاره ولی من روز چهارشنبه هفته گذشته این پاور رو در بازار بزرگ کامپیوتر اهواز دیدم که قیمتش هم 280,000 تومان بود متاسفانه ماژولار نیست البته باید اینو هم اضافه کنم این پاور 5 سال خدمات پس از فروش کولر مستر داشت و نه لیبل گارانتی دریا کامپیوتر ! حالا اینکه شما میگین دریا کامپیوتر میگه که کولر مستر واسه اونا ماژولار میزنه واقعا باعث تعجبه ! اخه همونطوری که می دونید سری Silent Pro کولر مستره که پاور های ماژولار داره حالا به نظر شما اگر کولر مستر همچین کاری بکنه و سری Real Pro پاور های خودشو به کابل کشی ماژولار مجهز کنه درصد فروش پاورهای Silent Pro با تو جه به اینکه سری Real Pro جدید تر هم هستن و البته توان بالاتری هم داره و اختلاف قیمت انچنانی هم ندارن پایین نمیاد ؟ اصلا سیاست های طراحی و قیمت گذاری یه شرکت بین المللی مثل کولر مستر اجازه چنین کاری رو بهش میده که با دست خودش فروش سری Silent رو پایین بیاره ؟ البته این ادعاهای دریا کامپیوتر همیشه جای بحث داشته ولی اگه پاورهاشون ماژولاره چرا به هیچ کس اجازه بررسی پاورها رو نمیدن ؟ در ضمن باید اینو بگم که شرکت کولر مستر این پاور رو با قیمت 219 دلار به بازار های جهانی عرضه میکنه ولی فکر میکنم دریا کامپیوتر به خاطر گارانتی محصولاتش قیمت خیلی بیشتری واسش در نظر گرفته اگر قیمت دقیق دریا کامپوتر رو داری ممنون میشم خبرم کنی و اگه مطمئن شدی پاوراشون واقعا ماژولاره مارو بی خبر نزار در هر صورت تا قبل از مطمئن شدن از ماژولار بودن یا نبودن پاور دریا کامپیوتر از نظر من Silent pro 1000w و یا Corsair HX-1000w قطعا انتخاب های مطمئن تری هستن .
    سلام
    من در نهایت این پاور رو انتخاب کردم و خریدم
    real powe m1000
    این پاور تو نت ریویوهای متعدد داره و شناخته شده و کاملا قدرتمنده
    درباره ماژولار بودن یا نبودن پاور 1250 وات کولرمستر اگه پست های قبلی منو تو همین تاپیک بخونید متوجه میشید که من سر موضوع بررسی کردن این پاور از نزدیک، با عامل فروش دریا کامپیوتر درگیر شدم و آخرش هم قیدشو زدم
    زورشون میومد پک رو از انبارشون بیارن و باز کنن!
    در هر حال من که قیدشو زدم و m1000 خریدم
    گرین و کورسیر و ترمالتیک و اینا رو فراموش کردم.......
    هر کس یه تجربه ای از برندهای مختلف داره ، تجربه منم از گرین خوب نبوده تا الان
    راستی قیمت روز 1250 کولر 290 تومانه،نمیدونم این قیمت میتونه قیمته یه پاوره 1250 ماژولار باشه یا نه؟
    چون ترمالتیک 1000 واتش که 300 تومانه ؛ مارکهای دیگه هم همینطور. ولی 290 تومان اگه ماژولار باشه جای سوال داره!
    در ضمن خرید silent pro اصلا به صرفه نیست چون از m1000 یا مدلهای 1000 وات مشابه خیلی بالاتره
    Last edited by alpha007; 29-03-2010 at 08:25.

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    Cooler Master 1250w pro

Corsair HX-1000w
    green GP-1235b
    دوست عزیز پیشنهاد میکنم مدل 1000 وات گرین که تازه عرضه شده رو بگیری که دارای تاییدیه معتبر EPRI است و دارای درجه ی 80 پلاس گولد میباشد و بی صدا ترین پاور دنیا محسوب میشود و ماژولار هم هست فوق العاده پاور با کیفیتی است و کامل ترین محصول گرین محسوب میشود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز MAGIDIYUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

این پاور دارای ضمانت و گارانتیه 50 ماهه از سوی گرین است و برخی از ویژگیهاش واقعا منحصر به فرد است.

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوست عزیز پیشنهاد میکنم مدل 1000 وات گرین که تازه عرضه شده رو بگیری که دارای تاییدیه معتبر EPRI است و دارای درجه ی 80 پلاس گولد میباشد و بی صدا ترین پاور دنیا محسوب میشود و ماژولار هم هست فوق العاده پاور با کیفیتی است و کامل ترین محصول گرین محسوب میشود:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    دوست خوبم GP-1000B Gold که توی Coming Soon بود قرار بود اوریل عرضه بشه ! مگه این پاور توی بازار هست یعنی گرین زود تر این مدل رو به بازار ایران عرضه کرده ؟ اگه توی بازار هست قیمتشو دارین ؟

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •