تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: مشکل hibernate نشدن در windows xp 64bit و همچنین روشن شدن دوباره ویندوز بعد از خاموش کردن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

9 مشکل hibernate نشدن در windows xp 64bit و همچنین روشن شدن دوباره ویندوز بعد از خاموش کردن

دوستان عزیز اگه ممکنه تمام راه هایی که ممکنه به من کمک کنه رو بگید حتی ساده ترین روشو.ما یه سیستم خریدیم مادر برد x58 ud7 gigabyte با 6 گیگ رم بعد یه ویندوز 64 بیتی نصب کردم تا از 6 گیگ رمش استفاده کنم تزئینی نباشه این ویندوز ما hibernate نمیشه بعدشم تو cmd میرم powercfg -h on میزنم میگه PAE فعاله بعد تو startup recovery قسمت edit میزنم NOPAE انگار نه انگار کاری کردیم رستارت کردم نشد فکر کردم bios طوریش شده رفتم load default کردم هیچی خر تو خر شد حالت توربو فعال شد overclock شد اونو درست کردم حالا hibernate نمیشه هیچ shut down میکنیم خاموش میشه دوباره روشن میشه منم چند ثانیه power رو نگه میدارم بعد خاموش میمونه حالا بی خیال 6 گیگ رم شدم ویندوز 32 بیتی نصب کردم حالا hibernate میشه ولی باز روشن میشه بعد از خاموش شدن بعضی موقعم تو بازی هستم hibernate میزنم standby میشه قبلا خوب بودا بعد از نصب ویندوز 64 بیتی اینطوری شد حلا هر کی هر چی به ذهنش میرسه بگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

قضیه ی ما شده مثل اون جوکه یارو میره دکتر میگه آقا هیشکی مارو محل نمیزاره دکتره میگه نفر بعد. چرا کسی اینجا مارو محل نمیزاره؟ اگه کسی به این مشکلی یا مشکل مشابه حتی در ویندوز 32 بیتی برخورده به ما بگه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ما همچنان منتظر پاسخ شما هستیم.

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

متاسفانه PAE تو ویندوزهای 64 بیتی پشتیبانی نمیشه.چون برای Hibernate فضای زیادی روی دیسک لازمه.
    بنابراین در مورد سیستم شما خواندن 6 گیگابایت اطلاعات از هارد کارایی رو کم میکنه.
    شما سوئیچ زیر را امتحان کنید.هر چند اینم حافظه مصرفی ویندوز رو کاهش میده.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. این کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه این کارو میخوستم انجام بدم32 بیتی بود دیگه البته چون سی پی یو 64 بیتی هست کارایی تو 32 بیتی کم میشه اینطور نیست این روش از هیچی بهتره.
    من چون همه ی نرم افزارام 32 بیتی بود و همچنین تو سون 64 بیتی جواب نمی داد و همچنین بعضی نرم افزار برای سون هنوز جواب نمی داد به خاطر همین از xp 64 بیتی استفاده کردم که این مشکلاتو داشتم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •