تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 5 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 41

نام تاپيک: مدل های بی ام دبلیو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض مدل های بی ام دبلیو

با سلام
    من بابام گیر داده الا که بلا فقط میخواد بی ام دبلیو بخره.قیمتش هم مهم نیست.از دوستان میخوام کل مدل های بی ام دبلیو که در ایران هست رو با قیمتش برام لیست کنن.البته من بهش میگم سیتروین c5 بگیره چرا که به نظر من هم تو شهر کمتره و هم از نظر کیفیت با بی ام دبلیو برابری میکنه.در این مورد هم نظر بدین ممنون میشم

2. این کاربر از Zelatco بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد کیفیتشون چیزی نمیگم ولی بی ام دبلیو انتخاب بهتری نسبت به سیتروئن هستش
    شما بهتره یه سری 5 بخرید .الان تا جایی که میدونم مدلهای 540 هم وارد شدن ولی اگه توان پرداخت مبلغ بالای 200 میلیون رو دارید سری 7 بی او دبلیو رو بیشتر توصیه میکنم
    البته شایعاتی هم در مودر واردات X6 شنیدم که فعلا نه تائید میشه نه تکذیب .مدل X3 هم انتخاب خوبی میتونه باشه .

4. 2 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با سلام
    من بابام گیر داده الا که بلا فقط میخواد بی ام دبلیو بخره.قیمتش هم مهم نیست.از دوستان میخوام کل مدل های بی ام دبلیو که در ایران هست رو با قیمتش برام لیست کنن.البته من بهش میگم سیتروین c5 بگیره چرا که به نظر من هم تو شهر کمتره و هم از نظر کیفیت با بی ام دبلیو برابری میکنه.در این مورد هم نظر بدین ممنون میشم
    در مورد کیفیت باید بگم که شما اصلا نباید CITROEN رو با BMW مقایسه کنی کاملا معلومه که BMW کیفیت بهتری داره در ضمن C5 الان الکی گرونه با پولی که به C5 میدی میتونی آزرا و یا اپیروس بخری که موتور های قویتری دارند
    در مورد کیفیتشون چیزی نمیگم ولی بی ام دبلیو انتخاب بهتری نسبت به سیتروئن هستش
    شما بهتره یه سری 5 بخرید .الان تا جایی که میدونم مدلهای 540 هم وارد شدن ولی اگه توان پرداخت مبلغ بالای 200 میلیون رو دارید سری 7 بی او دبلیو رو بیشتر توصیه میکنم
    البته شایعاتی هم در مودر واردات X6 شنیدم که فعلا نه تائید میشه نه تکذیب .مدل X3 هم انتخاب خوبی میتونه باشه .
    ایشون که میگه قیمتش مهم نیست بهتر نیست که 750LI و یا 540 رو بخرن؟

6. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

من موافقم که C5 بخرید.

کیفیت خوبی داره. هر دو ماشین هم اروپایی هستن و C5 چیزی کم نداره.

البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان، بالاخره یه چیزایی باید سری 5 داشته باشه. خواستی برات میتونم لیست آپشنهاشو بذارم.

دوستان یه وقت فکر نکنید C5 در مقابل سری 5 حرفی برای گفتن نداره.

تو یه برنامه ای داشت یه مسابقه اسب سواریو نشون میداد که زمین کناریش یه جاده پر دست انداز بود.
    یه دفعه با سری 5 فیلمبرداری کردند و یک بار هم با C5.
    جالبه بدونید تو سری 5 لرزش زیاد بود ولی C5 اصلاً لرزش نداشت. سیستم تعلیق خوبی داره.

یه سوال مهم:
    موارد مصرفتون چی هستش؟

برای مسافرت میخواید یا داخل شهر؟

هر روز میخواید استفاده کنید؟

جاهای پر ترافیک میرید یا بیشتر اتوبان؟

8. این کاربر از ehsan_old بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

البته مشخصاً وقتی سری 5 با موتور 2000 حدود 120 تومان میشه در حالیکه C5 حدود 55 تومان
    تنها 520 موتور 2000 داره و اونم حدود 95~100 هست

10. این کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد کیفیت باید بگم که شما اصلا نباید CITROEN رو با BMW مقایسه کنی کاملا معلومه که BMW کیفیت بهتری داره در ضمن C5 الان الکی گرونه با پولی که به C5 میدی میتونی آزرا و یا اپیروس بخری که موتور های قویتری دارند

ایشون که میگه قیمتش مهم نیست بهتر نیست که 750LI و یا 540 رو بخرن؟
    من اشاره ای به مدل نکردم فقط سری رو گفتم
    معلومه که ایشون حق انتخاب دارن
    ولی خب شرایط هر کسی فرق میکنه
    من به شخصه اگر توانم بود 760 رو هم بخرم بازم دست از سر 330 بر نمیداشتم حتی اگه مقدور بود M3 سدان میخریدم .
    شایده هم عجیبتر از اون میرفتم سراغ قویترین کوپه سری 1 یا z4
    ولی بابای ایشون شاید یه نظر دیگه دارنمثلا 540 رو بیشتر ترجیح بدن به ایکس 3 یا برعکس
    این موارد کاملا سلیقه ای هستش .
    در مورد سیتروئن به نظرم ماشین بسیار زیبا و با کیفیتی هستش و سیستم تعلیقش هم یکی از بهترین سیستم تعلیقها هستش ولی بی ام و همیشه اتومبیلی ساخته که لذت رانندگی داشته باشه و حالتی نسبتا خشن و اسپرتی د اشته باشه.اینا هیچکوم عیب و یاراد نیست بلکه خصوصیات ذاتی هرسازنده هستش .

12. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ehsan_old's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها 520 موتور 2000 داره و اونم حدود 95~100 هست

آره

فقط 520 هست موتور 2000 داره

در مورد قیمت فکر کنم بالاتر از این باشه !!!

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

به نظر من ferrari enzo scuderia بگيره
    بيا اينم از كاتالوگ قيمت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به نظر من Z4 توي ايران هست توي يه مجله خوندم كه هست 99 تومن بود اگه دوستش داره 2 در داشته باشه بره بگيرتش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

موارد مصرفم والا ما باهاش بیشتر سر کار میخواهیم بریم و 2-3 ماه یکبار هم یه گشتی تو ایران میزنیم.خانوادمون هم 3 نفره هستش

پروفشنال grand theft auto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نمی خواستم توی تاپیک های اینجوری پست بزنم ولی خوب...
    تو یه برنامه ای داشت یه مسابقه اسب سواریو نشون میداد که زمین کناریش یه جاده پر دست انداز بود.
    یه دفعه با سری 5 فیلمبرداری کردند و یک بار هم با C5.
    جالبه بدونید تو سری 5 لرزش زیاد بود ولی C5 اصلاً لرزش نداشت. سیستم تعلیق خوبی داره.
    ب ام و سری پنج یه سدان لوکس هست با خصوصیات اسپرتی ب ام و.اصلا به منظور نرمی طراحی نشده.کسی که نرمی می خواد میتونه هیوندای ورنا بخره.نمیشه گفت ورنا از 5 بهتره یا میتونه رقابت کنه با 5.
    ب ام و هیچ وقت توی تاریخش به نرمی معروف نبوده مثلا حتی سری هفت که لوکس ترین سدان ب ام و هست بازم یه روح اسپرت پشتش هست.
    اما قبول دارم که سیتروئن از نظر سیستم تعلیق همیشه مطرح بوده و کمک های بادیش توی دنیا حرف برای گفتن داره اما دلیل نمیشه بگیم میشه با 5 مقایسه اش کرد.این دو ماشین تنها وجه تشابهشون چهار در بودن و اروپایی بودنه و بس.

17. 3 کاربر از grand theft auto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •