تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: ریست شدن ، قطع اینترنت و ویروس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض ریست شدن ، قطع اینترنت و ویروس

سلام
    خسته نباشید
    روی لپ تابم ویندوز xp داشتم که اخیرا ویندوز سون ((win 7 ultimate
    هم روی آن نصب کردم
    3 سوال داشتم:
    اول اینکه از وقتی سون رو نصب کردم چند ساعت یکبار روی سیستم صفحه آبی میاد و سیستم reset میشه ، در حالیکه وقتی با xp کار میکنم چنین مشکلی وجود نداره
    دوم : از دیروز ناخودآگاه ویندوز 7 وصل به اینترنت نمیشه و errore 651 رو میده که بعد از مطالعه دیدم که گویا دیگران هم به چنین مشکلی بخوردند و راه حل قطعی برای آن وجود نداره
    مثلا گفته شده کهفایل raspppoe.sysرو از ویستا بگیرین و در آدرس C:\WINDOWS\system32\drivers کپی کنید که در این مسیر اجازه replase داده نمیشه
    سوم : آنتی ویروس کسپر اسکای اریجینال یک ساله 2010 روی هر دو ویندوز دارم و در هر دو ویندوز full scan را انجام دادم ولی روی xp فایل های ویروسی زیادی از قبیل system volum information دیده میشه ، دلیلش چیه؟
    ممنون

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

پيش فرض

1- Reset و صفحه آبي هنگام ناخواني گرافيك ، مادربورد ، رم با ويندوز سون پيش مياد!
    2 - قطع شدن اينترنت مربوط به Temporary Internet Files ميشه با ديسك كلين آپ پاكشون كن( احتمالا Virtual Memory ات پره! )
    3 - شرمنده نميدونم!

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

صفحه ابی بیشتر مربوط به کارت گرافیکه...منم وقتی کارت گرافیکم را البته در XP اپ کردم وسط بازی صفحه ابی میومد و ریسیت میکرد و همچنین وقتی نرم افزاری با ویندوز سازگار نباشه هم اینطوری میشه....
    جدیدا سیستم من هم ریسیت میشد یه اسکن با نود کردم دیدم 20 تا ویروس داره پاکشون کردم درست شد...اگر اینترنت زیاد کار میکنی هر چند روز یکبار اسکن کن...

پروفشنال l30l30y's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

11

1.دوست اولیمون که درست گفته اشکال از ناسازگاری قطعات لپ تاپ با ویندوزت هست.اما یه سوال مدل لپتاپت رو هم بگو و ورژن ویندوز سون رو هم بگو RTM 7600 7100 7400.و...
    2.بازهم مشکل از درایور هاست (درایور مودمت درست شناخته نشده) راهه حل نصب یکی از برتامه های Driver Checker
    Driver Genius Professional Driver Detective امیدوارم این کارمشکل سوال اولت رو هم حل کنه
    3.آخه عزیز جان کسپر هم شد آنتی ویروس؟؟؟کسپر تا زمانی خوب بود که کسی نمیشناختش الان بهترین ها یا AVG یا AVIRA وبعد از این دوتا NOD32 .باورکن کسپر خیلی بدرد نخوره. این یه باررو به حرفم گوش کن ضرر نمی کنی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •