تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 35

نام تاپيک: سوال در مورد خط تلفن و اینترنت adsl

آخر فروم باز Ehsan PCbase's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض سوال در مورد خط تلفن و اینترنت adsl

سلام
    سال نوتون مبارک
    من دانشجو هستم و می خوام اینترنت adsl‏ بگیرم ...
    اواخر مرداد پارسال پول تلفنمون 140 تومن اومد و پرداخت نکردیم تا اینکه چند هفته بعد خطمون یه طرفه شد ... بعد یه مدت دیگه دو طرفه قطع شد و رسیدیم تا هفته پیش که بوق می زد ولی نه تماسی میشد دریافت کرد نه تماسی میشد گرفت و کلا قطع شد و دیگه همون بوق الکی رو هم نمی زنه ... خلاصه حدود 7 ماهی می گذره .
    خواستم بپرسم اگر بخوام وصل کنم باید یه خط دیگه بگیرم و این خط سوخته و بر نمی گرده ؟ و اگر سوخته باشه و بخوام خط جدید بگیریم باید بدهی خط قبلی رو بدیم تا خط جدید بدن ؟
    بعد برای adsl‏ باید چه مدمی گرفت ؟ به نظرتون مدمی که سرویس دهنده ها میدن خوبه ؟ و اینکه برای مصرف خانگی تا چقدر سرعت و حجم میدن ؟
    شنیدم برای خونگی بیشتر از 256 نمیدن ولی اگر دانشجو باشی 512 هم میدن . درسته ؟
    سوال دیگم اینه که فقط دانلود از حجمی که می گیرم کم می کنه یا نه اپلود هم کم می کنه ؟ و ایا بازدید از سایت ها هم از حجم کم می کنه؟
    من اطلاعاتی در این باره ندازم .
    ممنون میشم تو همین تاپیک جواب بدید .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام
    سال نوتون مبارک
    من دانشجو هستم و می خوام اینترنت adsl‏ بگیرم ...
    اواخر مرداد پارسال پول تلفنمون 140 تومن اومد و پرداخت نکردیم تا اینکه چند هفته بعد خطمون یه طرفه شد ... بعد یه مدت دیگه دو طرفه قطع شد و رسیدیم تا هفته پیش که بوق می زد ولی نه تماسی میشد دریافت کرد نه تماسی میشد گرفت و کلا قطع شد و دیگه همون بوق الکی رو هم نمی زنه ... خلاصه حدود 7 ماهی می گذره .
    خواستم بپرسم اگر بخوام وصل کنم باید یه خط دیگه بگیرم و این خط سوخته و بر نمی گرده ؟ و اگر سوخته باشه و بخوام خط جدید بگیریم باید بدهی خط قبلی رو بدیم تا خط جدید بدن ؟
    بعد برای adsl‏ باید چه مدمی گرفت ؟ به نظرتون مدمی که سرویس دهنده ها میدن خوبه ؟ و اینکه برای مصرف خانگی تا چقدر سرعت و حجم میدن ؟
    شنیدم برای خونگی بیشتر از 256 نمیدن ولی اگر دانشجو باشی 512 هم میدن . درسته ؟
    سوال دیگم اینه که فقط دانلود از حجمی که می گیرم کم می کنه یا نه اپلود هم کم می کنه ؟ و ایا بازدید از سایت ها هم از حجم کم می کنه؟
    من اطلاعاتی در این باره ندازم .
    ممنون میشم تو همین تاپیک جواب بدید .
    اون خط رو ازتون گرفتند حالا قیمت اون رو از بدهی کم می کنند و باید باقی بدهیتون رو بدید. شمارتون هم به احتمال واگذار شده بله باید خط جدید بگیرید ولی دعا کنید که pcm نباشه.
    ودم سرویس دهنده ها فقط گرون تر از بازار هست.
    برای خانه 128 به بالا نمی دهند. دانشجو باشید هر چی دوست داری میتونی بگیری ولی کو پولش.
    آپلود + دانلود = حجم مصرفی. باز دید صفخات هم آپلود داره و هم دانلود.

3. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز dsa dsa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زعفرانیه

پيش فرض

pcm چیه قضیه اش ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه davood.2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    در پناه او...

پيش فرض

دوست عزیز من هم دانشجو هستم
    برای خونه 512 گرفتم البته با پهنای باند 2 گیگ چون دانلود ندارم و بیشتر تو اینترنت چرخ می زنم برام کافیه تازه اگه تموم شد بم گیگ اضافه هم می دن

یه پیشنهاد اگه خواستی بگیری زیر 512 اصلا به صرفه نیست

یا علی ...

6. این کاربر از davood.2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز saman3230's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

PCM یعنی خط شما امکان برقراری ADSL رو نداره یا به قول گفتی پورت نمیشه !!

8. این کاربر از saman3230 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اون خط رو ازتون گرفتند حالا قیمت اون رو از بدهی کم می کنند و باید باقی بدهیتون رو بدید. شمارتون هم به احتمال واگذار شده بله باید خط جدید بگیرید ولی دعا کنید که pcm نباشه.
    ودم سرویس دهنده ها فقط گرون تر از بازار هست.
    برای خانه 128 به بالا نمی دهند. دانشجو باشید هر چی دوست داری میتونی بگیری ولی کو پولش.
    آپلود + دانلود = حجم مصرفی. باز دید صفخات هم آپلود داره و هم دانلود.
    pcm چی هست ؟
    پس اگر مودم رو خودم بگیرم بهتره ؟
    یه اگهی دیدم زده بود اینترنت 512 ماهانه 9200 با حجم 3 گیگ .
    قیمتش خوبه ؟
    ولی یه ساعاتی از شب رایگان هست . درسته ؟

---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:53 PM ----------

نه ببخشید با حجم 1 گیگ

اگه نباشه جاش خالی می مونه nitro's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

PCM: مخابرات در سالهای اخیر به خصوص در مناطق مرکزی شهر به جای توسعه شبکه کابلی از شیوه خاصی به نام PCM (Pulse Code Modulation) جهت افزایش ظرفیت خطوط استفاده نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود.
    اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکان فراهم می‌کند، اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکانی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است، وجود نخواهد شد. همچنین این خطوط در اتصال Dailup به شبکه های اینترنت نیز مشکلاتی را برای مشترکان ایجاد می‌کنند و عموما سرعت اتصال مشترکان این گونه خطوط پایین تر از 33.6 کیلو بیت است.

مودم رو خودتون بگیرید بهتره
    البته میگن 9200، وقتی میری اونجا آبونمان و مالیات مخابرات رو هم میکشن روش و قیمت اصلی رو میگن

من الان از شاتل استفاده میکنم فقط به خاطر سرویس شبانه و اینکه شرکت پدر مادر داریه
    512 - 3 گیگ + 1 تا 7 صبح رایگان
    شبی نزدیک به 1 گیگ میشه دانلود کرد

11. این کاربر از nitro بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

حجم 1 گیگ !!! شما با 512 واقغی اگه تونستی با 1 گیگ 1 ما ه دوم بیاری من جایزه می دم بهت

13. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

PCM:
    من الان از شاتل استفاده میکنم فقط به خاطر سرویس شبانه و اینکه شرکت پدر مادر داریه
    واقعا که چندتا پدر مادر داره این شرکت کافی هست به تاپیکهای داخل امضاء من مراجعه کنید تا تعدادش دستتون بیاد.

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

PCM: مخابرات در سالهای اخیر به خصوص در مناطق مرکزی شهر به جای توسعه شبکه کابلی از شیوه خاصی به نام PCM (Pulse Code Modulation) جهت افزایش ظرفیت خطوط استفاده نموده است که در این شیوه ظرفیت هر کابل به چندین خط تلفن ثابت اختصاص داده می شود.
    اگرچه این شیوه توان پاسخگویی به نیاز گفتگوی تلفنی و انتقال صدا را برای مشترکان فراهم می‌کند، اما به دلیل تقسیم ظرفیت یک کابل امکان استفاده و اشتراک اینترنت ADSL برای مشترکانی که خطوط تلفن آنها با این شیوه فراهم شده است، وجود نخواهد شد. همچنین این خطوط در اتصال Dailup به شبکه های اینترنت نیز مشکلاتی را برای مشترکان ایجاد می‌کنند و عموما سرعت اتصال مشترکان این گونه خطوط پایین تر از 33.6 کیلو بیت است.

مودم رو خودتون بگیرید بهتره
    البته میگن 9200، وقتی میری اونجا آبونمان و مالیات مخابرات رو هم میکشن روش و قیمت اصلی رو میگن

512 - 3 گیگ + 1 تا 7 صبح رایگان
    شبی نزدیک به 1 گیگ میشه دانلود کرد
    من با این خط سرعت دیال اپم 50.6 پود البته وقتی دوشاخه تلفن رو می کشیدم ولی وقتی نمی کشیدم سرعت همون 33.6 بود که البته در این حالت گاهی به 46 هم می رسید .
    پس pcm‏ نبوده؟
    این شرکت شاتل فقط برای تهرانه ؟

صفحه 1 از 4 1234 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •