تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 11

نام تاپيک: خسته شدم از بس دنبال باطری 9 یا 12 سلولی سونی گشتم

اگه نباشه جاش خالی می مونه IMANOKIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض خسته شدم از بس دنبال باطری 9 یا 12 سلولی سونی گشتم

سلام

من شدیدا به دنبال باطری قوی برای لب تاپ هستم یا هر منبعی که بتونه تا مثلا 5 ساعت شارژ لب تاپم رو تامین کنه دوستانی که تهران هستند میشه راهنمایی کنن؟

آیا تو شیراز که من هستم جایی این باطری های 9 یا 12 سلولی رو داره و قیمتشون چقدره؟

منتظر جواب کارشناسانه هستم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

واقعا از بچه هایی که تهران هستند بعیده که بیان این مطلب رو تماشا کنن ولی جوابی برای اون نداشته باشن حالا ما شهرستانیها که دستمون به جایی بند نیست لب تاپ هم به زور اینجاها پیدا میشه چه برسه به باطری

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

من که خودم شهرستانی هستم به 100 جا زنگ میزنم تا یکی موجودی بده یا تو لیست سفارش قرار بده تا برام بیاره .... اینطور ی نیست مثل باتری فابریک همه جا فله ای ریخته باشه !

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باطری 12 سلولی رو كه كلا در ایران فراموش كن
    اما باطری 9 سلولی باید باشه
    نوت بوكت چی هست؟

به سایت گارانتی نقش سر بزن ببین داره

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین ضمنا اگه در دبی هست من میرم 12 سلولی میگیرم هزینش هم مهم نیست نوتبوک سونی وایو اف دابلیو 590 هست فقط بگید کجا هست و 12 سلولی اصلا برای سونی هست ؟ اصلا منبع تغذیه دیگه ای وجود نداره؟

می دونم سوالام خیلی سخت هست ببخشید دیگه

داره خودمونی میشه siavash66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آقا بیخود وقت خودتونو هدر ندید اگه نوت بوک با شارژ زیاد لازم دارید acer timeline بگیرید 8ساعت شارژ نگه میداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از siavash66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا بیخود وقت خودتونو هدر ندید اگه نوت بوک با شارژ زیاد لازم دارید acer timeline بگیرید 8ساعت شارژ نگه میداره

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    البته ربطی به ایسر نداره
    همه نوت بوكهایی كه پردازنده Core2Solo دارن همین طورن
    ایسوس و ... هم دارن محصول مشابه

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام ممنون که جواب دادین ضمنا اگه در دبی هست من میرم 12 سلولی میگیرم هزینش هم مهم نیست نوتبوک سونی وایو اف دابلیو 590 هست فقط بگید کجا هست و 12 سلولی اصلا برای سونی هست ؟ اصلا منبع تغذیه دیگه ای وجود نداره؟

می دونم سوالام خیلی سخت هست ببخشید دیگه
    منکه درست حسابی هدفت رو متوجه نشدم! باتری قبلیش خراب شده یا دنبال یک پرسلولی تر! اضافه هستی؟ معمولاً خود نمایندگیهای فروش بر حسب سفارش مشتری میتونند باتری قویتر وارد کنند حتی برای لپتاپهای قدیمی
    خودم یک باتری 12 سل داشتم که دیگه درست شارژ و دشارژ نمیشد دادم بازار سلولهاش را عوض کرد و نو گذاشت.البته انتخاب دست خودم بود که چند سلول داخلش بذاره و میتونستم 12 یا 10 یا 9 یا 6 یا 4 بگم
    میشه حتی باتری 4 سل را بدی هر چی جای اضافی داشت برات سلول بذاره مثلا تبدیل به 6 یا 8 سلولی کندش!
    یک مسأله هم هست که برد الکترونیکیش بتونه سلولهای بیشتر رو بشناسه و پشتیبانی کنه که اون رو تست میکنن

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    در دست ساخت

پيش فرض

منکه درست حسابی هدفت رو متوجه نشدم! باتری قبلیش خراب شده یا دنبال یک پرسلولی تر! اضافه هستی؟ معمولاً خود نمایندگیهای فروش بر حسب سفارش مشتری میتونند باتری قویتر وارد کنند حتی برای لپتاپهای قدیمی
    خودم یک باتری 12 سل داشتم که دیگه درست شارژ و دشارژ نمیشد دادم بازار سلولهاش را عوض کرد و نو گذاشت.البته انتخاب دست خودم بود که چند سلول داخلش بذاره و میتونستم 12 یا 10 یا 9 یا 6 یا 4 بگم
    میشه حتی باتری 4 سل را بدی هر چی جای اضافی داشت برات سلول بذاره مثلا تبدیل به 6 یا 8 سلولی کندش!
    یک مسأله هم هست که برد الکترونیکیش بتونه سلولهای بیشتر رو بشناسه و پشتیبانی کنه که اون رو تست میکنن
    دوست عزیز فکر کنم فقط شما بتونی به من کمک کنی که باطری 12 سلولی قبلا تهیه کردی . آره من هم شنیدم که میشه سفارش داد که 12 سلولی برات بسازن ... باطری من کاملا سالم هست ولی ما اطراف شیراز باغداریم که هنوز برق نداره و می خوام در کنار این 6 سلولی یک 12 هم داشته باشم .. امسدوارم متوجه شده باشی من لب تاپ سونی وایو دارم با برق 19.5 ولت شارز میشه و ضمنا ببین دوستان چه نظرات تاسف اوری میدن مثلا یکی از دوستان گفته برو این لب تاپ رو بزار کنار ایسر بگیر این سونی وایو که گرفتم تقریبا بهترین مدل در ایران هست قط دنبال باطری هستم که بیشتر بهم برق بده یا هر راه دیگه ای که لب تاپ بیشتر برام کار کنه

راستی 12 سلولی چند سال برات کار داد و چقدر شارژ نگه می داشت؟
    من 9 سلولی برای لب تاپ دل داشتم که حدود 3:30 جواب میداد.

منتظر جوابت هستم ببینم چیکار می تونی برام کنی

پروفشنال Hektor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

دوازده سلولی مال یه لپتاپ پنتیوم4 3GHz بود که حداقل دو برابر لپتاپهای چهارهسته ایه حالا مصرف برق داشت.مقایسه کردن لپتاپ 5 سال قبل با لپتاپ حالا که درست نیستش.البته هنوزم دارمش و یسری کارها را با اون انجام میدم.باتریش فکر کنم یکسال یا دو سال بیشتر کار نداد.یروز صبح وسط کار یهو دیدم شدیداً داغ شده.تا وقتی سلولاشو عوض نکرده بودم ده دقیقه شارژ بیشتر نگه نمیداشت
    یه مسآله ی دیگه.
    مدل دقیق لپتاپ شما چیه؟ممکنه توی بازار یا فرشنده های آنلاین بتونی باتری آک 12 سلولشو پیدا کنی
    باتریها یه برد الکترونیکی پیشرفته داخلشونه که ممکنه افزایش سلولها را پشتیبانی نکنه یا آسیب ببینه

12. این کاربر از Hektor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •