سلام
تو اين تاپيک لطفا نظراتتون رو در مورد اين مسابقه بگين ...
ممنون
سلام
تو اين تاپيک لطفا نظراتتون رو در مورد اين مسابقه بگين ...
ممنون
به نظر من اين مسابقه در دو سال اول بسيار عالي بود ... اما رفته رفته ، سال به سال کيفيتش اومد پايين ؛ تا جاييکه امسال شاهد بي کيفيت ترينش هستيم...
طراحي دکور بسيار مبتديانه و غير استاندارد ...
زمان بندي بسيار بد ...
سوتي هاي مجري و داور ...
حرکات بچه گانه ورزشکاران...
اشتباهات داوران در تايم گيري ، طوري که حتي اقدام به مخفي کردن اين موضوع هم نميکنند و با کمال آرامش اشتباه خود را اعلام ميکنند...
ولي در کل ، حداقلش اين موارد باعث نقش بستن خنده بر روي لبان بينندگان ميشه که خود اين موضوع ميتونه از نکات مثبت اين برنامه باشه ...
به نظر من اين مسابقه به نوعي دچار روزمرگي شده و هر سال مجريان و داوران به خصوصي دعوت ميشن ... خيلي خوبه که يه تغيير اساسي تو نحوه برگزاري اين مسابقه صورت بگيره
Last edited by jamshidjap; 23-03-2010 at 22:47.
امسال نفر اول مسابقات مردان آهنين 1389 روح اللاه داداشي شده , رضا قرائي هم حذف شده , مهراب فاطمي هم ششم يا هفتم شده , كي باورش ميشه؟
اصلا کسی دیگه این مسابقاتو نگاه میکنه ؟واقعا لازمه هر سال این مسابقه بخش بشه به نظر من دیگه اصلا هیچ جذابیتی نداره انگار همون مسابقاتسالای پیشو داری میبینی
سلام
بچه ها
دیروز روح الله داداشی رو دیدم!ازش پرسیدم که کی قهرمان شد:
محتوای مخفی: مسابقات از جذابیت میوفته
یعنی این مهراب خودش خیلی خراب کرد
یک سال بازی کرد یک سال داور شد
یعنی به تمام معنا خودش رو خراب کرد
به نظر من جذابترين قسمتش , پشت صحنشه
یه مجری خیلی تاثیر داره توی یه همچین برنامه ها و مسابقاتی ..
توی این مسابقات مجری باید کارشناس هم باشه !
باید حداقل یه بار زیر اسکات رفته باشه ! .. یه دوتا دمبل و هالتر دستش گرفته باشه ! ..
که بفهمه باید چجوری و از چی حرف بزنه با ورزشکار ..
ورزشکاری که زیر اسکات 400 کیلویی جر خورده! رو ازش میپرسه سخت بود؟ .. !!!!
خنک ترین و مسخره ترین مجری هست این جاودانی ..
متاسفانه پارتی کلفت! باعث میشه همه جا باشه ..
یکی از دوستان صحبت جالبی کرده بود ..
میگفت واسه جذاب تر شدن مسابقات و بیشتر دیده شدن! ، یهو دیدی عمو پورنگو آوردن !
والا....
.
اگه يادتون باشه سال اول مجري ، يه پسره بود خوشتيپ و خوش هيکل ، يه چيزليي از بدنسازي حاليش بود ... اون سال خيلي خوب بود ... بعدش ديگه گند زدن...
بعد در مورد تماشاچي ها ، ... مسخره ها ورداشتن سي چل تا بچه دبستاني اوردن که ورزشکارا رو تشويق کنن... انگار اومدن اردو ... يا سفر علمي ...
از اون طرف اون ليفتراکا و لودر ها رو نيگا ميکني ، .... واقعا افتضاح
بزرگترين نقطه ضعف اين مسابقات مجري برنامه هستش . اين يارو تو برنامه هاي فوتبالي مياد حال همه رو به هم ميزنه با اون طرفداري هاي مسخرش از يه تيم به خصوص تو اين برنامه هم كه كلا تخصصي نداره و يه وقتايي هم با يكي لج ميكنه و فقط ميخواد اونو خراب كنه . كلا بايد يه سري تغييرات اساسي بدن اون سالاي اول واقعا هيجان داشت اما الان 40 دقيقه ميشيني پاش هيچ احساسي نداري ! تماشاگراي برنامه هم كه اقعا جالبن . خواستن امسال مجبور نشن به كسي سكه بدن به خاطر بلند كردن 4 تا وزنه اومدن يه سري بچه رو آوردن از نوع مونث كه كسي نياد بگه من ميخوام اين item رو امتحان كنم تا سكه ببرم ! كلا تا اينجا فوق العاده مسخره بوده . ميخوان تنوع ايجاد كنن كلا گند ميزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)