سلام
من واسه خودم میخوام یک ماشین خوب و شیک بگیرم برای رفتن تا دانشگاه و..تا 18 هم بودجه دارم حالا از شما اساتید میخوام نظراتتونو بگید..همرا با دلیل
خودم نظرم روی 207 است.بدلیل اینکه فعلا کم یاب است.
ممنونم
سلام
من واسه خودم میخوام یک ماشین خوب و شیک بگیرم برای رفتن تا دانشگاه و..تا 18 هم بودجه دارم حالا از شما اساتید میخوام نظراتتونو بگید..همرا با دلیل
خودم نظرم روی 207 است.بدلیل اینکه فعلا کم یاب است.
ممنونم
واقعیتش من نمیتونم بگم 207i چون هنوز ناومده بازار و تابستون میاد واسه همین هنوز بازخوردی بازار در موردشمعلوم نیست ولی خب در کل ماشین خوبی به نظر میاد .ولی چون الان با این پول میشه یه تیپ 5 خیلی سر پا پیدا کرد فعلا همین رو توصیه میکنم
نه من میخوام ثبت نامی بگیرم میدونید که اونجوری کمتر میشه و در ضمن میخوام نو باشه..حالا تا 20 تومن هم میشه افزایش داد![]()
یک مدل سمند جدید داره میاد اسمش چی بود ؟ep 7 ( من اسم یادم نمیمونه یکی بیاد بگه اسم اصلیشو که دوستمون گمراه نشه )
به نظر من خریدش به صرفه تره
من زیاد نسبت به 207 خوش بین نیستم ....
راستش شما انتخابهای بیشتری هم در این رده دارید
ولی بطور کلی به شما یک پیشنهاد میدم : دور پژو پارس و سورن را کلا یک خط درشت بکشید و اصلا سراغ این دو مدل نرید
از بین باقی گزینه ها 206 SD V8 با همین قیمت حدود 18 تا 19 می تونه بهترین انتخاب باشه
در مورد 207I هم من با دوستان هم عقیده هستم و اصلا نمی شه در مورد این ماشین قضاوت کرد ولی اینجور که از شواهد به گوش می رسه همون 206 بهینه شده هست و با همون موتور معروف 1600 تیپ 5
البته حدود 14 میلیون تندر 90 فول هم هست که اگر با ظاهرش مشکلی نداشته باشی می تونه گزینه خیلی خوبی باشه و با 3-4 میلیون هم بسیار جذاب میشه
بجای پژو پارس می تونی روی سمند LX هم حساب باز کنی
فکر کنم منظور شما سمند EF7 باشه
نه از تندر خیلی خوشم نمیاد..البته حدود 14 میلیون تندر 90 فول هم هست که اگر با ظاهرش مشکلی نداشته باشی می تونه گزینه خیلی خوبی باشه و با 3-4 میلیون هم بسیار جذاب میشه
اگه بخوای ثبت نامی بگیری چقدر ارزون تر میشه؟
چرا؟دور پژو پارس و سورن را کلا یک خط درشت بکشید و اصلا سراغ این دو مدل نرید
207 برات خوبه ولی طبق گفته دوستان هنوز تو بازار نیومده و نمیشه دربارش نظری داد
206 sd v8
پارس ELX هم ماشین خوبیه متاسفانه قیمتشو الان نمیدونم چنده.
برای ثبت نام من اون موقع میتونم بگم منتظر 207 باش
در مرود تندر ثبت نامی 13.700 مدل E2lp cp رو میتونی بخری
EF7 هم خیلی وقته اومده و حتی سمند TU5 هم میتونی بخری سفارشی هر چی دوس داری روش بگو برات نصب کنن نقدی 18 تومن فکر کنم در بیاد .
انواع 206 اس دی رو هم که دوستان گفتن انتخاب خوبی هستش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)