سلام
کسی جایی رو سراغ نداره کارت صدای ایسوز بفروشن؟ Xonar D2X رو میگم. Xfi ها مشکل دارن و با آنبرد هم صدای Z5500 اصلا در نمیاد
ممنون
سلام
کسی جایی رو سراغ نداره کارت صدای ایسوز بفروشن؟ Xonar D2X رو میگم. Xfi ها مشکل دارن و با آنبرد هم صدای Z5500 اصلا در نمیاد
ممنون
کی به شما گفته کارتهای سری Xfi مشکل دارن ؟!
کارت صدای asus تو ایران نیست باید سفارش بدی ... خواستی بگو راهنماییت کنم برای سفارش .
XFI داشتم تو XP مشکل نداشتن از وقتی VISTA , 7 اومدن و صدا از DIRECT SOUND به OPENAL تغیر پیدا کرد اینها هم دچار مشکل شدن و با یه نرم افزار واسطه ALCHEMY باید کار بدن. البته یه مشکلی هم که همه و من داشتم وجود NOISE , CRACK تو خروجی بود حالا نمیدونم اونش حل شد یا نه دیگه نمیخوام ریسک کنم و ASUS میگیرم.
راهنمایی هم کنید که لطف کردین
من خودم الان مدل Extreme Gamer دارم کاملا راضی هستم ویندوز 7 64 بیت هم نصب کردم .... نرم افزار Alchemy برای بازیها کاربرد داره و تو خود ویندوز کاری انجام نمیده ....
به هر حال شما برای خرید کارت صدای ایسوز باید اقدام به سفارش از سایتهایی مثل NewEgg بدی و یکی برات از اونها بخره در خارج و بفرسته .... یک راه دیگه هم هست که البته من راه حل و کسانی رو که از هر دو روش این کار رو برات انجام میدن با پیغام خصوصی میگم بهت .
دوست عزیز الان تو خود ویندوز صدای شما stereo هست؟ آخه اون زمان من داشتم حتی با روشن کردن CMSS upmix صدام فقط از 2 تا اسپیکر در می اومد. و اینکه مثلا تو ویندوزین و کاری انجام نمیدین گاهی اوقات از اسپیکر صدای چرق چروق نمیاد؟
ممنون
من 5.1 دارم و کاملا صدا عالی و مچ هست مشکلی نیست .... شما تو قسمت CMSS باید Stereo Envelopment رو بیارید وسط تا از همه 5باند به طور مساوی صدابیاد !
صدای تق تق برایمن از برق هست ! مثلا وقتی کلید اتاق رو میزنم صدای تق از اسپیکر میاد !
ببخشید این Alchemy به چه درد می خوره؟
Last edited by mahddi; 27-03-2010 at 01:31.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)