بسمه تعالی
اینجانب به هیچ گروه سیاسی وابستگی ندارم
از قدیم هم طرفدار صنعت نفت آبادان بودم
و یه مدتی هم نیوکاسل که البته به سن ِ بعضی هاتون قد نمی ده
یه تعدادی فیلم دادم برام کپچر کردن الان می ذارم تو ادیوس سبز میشه.. چیکار باید بکنم؟ باور کنید من اصلا شناسنامه هم ندارم.
از مهندیسین و تکنسین های محترمی که توی این انجمن ریش سفیدن تقاضا دارم یه کاری کنن مشکل من حل شه... به امید روزی که فیلم هیچ تدوینگری سبز نشود. نکته رو داشته باشید هاا.. تدوینگر. و اما بعد
آقا جان اینجانب بنده زاده (بابام میگه) از این لوس بازی ها خوشم نمی آد. اما انصافا این پی سی ورد کلا سایت و دم و دستگاه با شرفیه... یعنی اینکه حرفه ایه... رئیس مایکروسافت الان کلی حال کرده چون من برای اولین بار از این حرفا میزنم تو کل شبکه ی جهانی نت... رئیس گوگل هم خدا رحمتش کنه از شدت تعجب و شادی... خدا اموات شمارم بیامرزه.. اینو عرض نکردم که من بذارم... عرض کردم که عمق این باور و شدت این محبت رو به پی سی ورد عرض رسونده باشم... یه ! چند! تا عکس قلب و اینا هم یادم بدین بعد بذارم دور و بر این نوشته ... از بس که عاشقم. راستی طهماسبی کیه؟ آفرین. مطالب خوبی گذاشته... چند تا عزیز دیکه هم بودن که در یک فرصت مقتضی به نوبه خودم ازشون تقدیر خواهم کرد. (متفاوت بودن این نوشته تعمدی است به جهت نوروزِ عزیز) عیدتون مبارک. من میتونم ایمیلم رو اینجا بنویسم؟ اگه ایراد داشت دوستان از طرف من اجازه دارن پاک کنن. همین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]