درود
من پس از تحقیق که انجام دادم متوجه شدم برد مادر کامپیوترم فقط با رم 400 مگاهرتز کار میکند و
حداکثر 500 مگاهرتز را قبول میکند؛بدینگونه اگر من بخواهم یک باس 667 یا 800 مگا هرتز را به این برد مادر وصل کنم؛کامپیوتر صدمه جبران ناپذیری را تجربه خواهد کرد؛
بدینگونه با شرح مشخصات کامپیوترم در زیر؛به من کمک کنید و بگویید رم 533 2 گیگابایت چقدر است و البته نظرات و پیشنهادات خودتان را هم با من در میان بگذارید.
.
Motherboard:Gigabyte GA-945 PLM S2 (REV 1.1) with F6 bios
GPU:nVidia 9600GSO 768 Mb DDR2 - SLI ready
RAM:Suzuki 2x512 533 MHz
CPU:Intel Pentium IV 3.0Ghz
اطلاعات بیشتر در رابطه با مادربرد من؛در سایت سازنده:
http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductI D=2377&ProductName=GA-945PLM-S2
راستی! عیدتون هم مبارک
و دُم تون هم سه چهارک!
شما میتونید 2 عدد رم 1 گیگ باس 800 بزنید به سیستم وبدون هیچ مشکلی باهاش کارکنید اما با باس 533
چون مادبرد به صورت اتو روی 533 که بالاترین گزینه هست نگه میداره و چنانچه بخواهید بصورت دستی فرکانس رم رو ببرید به باس 800 .روی گزینه System Memory Multiplier امکانش موجود نیست 4 آخرین گزینه System Memory Multiplier هست
اما راه دیگه ای هم هست که بتونید از باس 800 استفاده کنید
تغییر فرکانس CPU
CPU Host Frequency بصورت پیش فرض روی 133هستش اما برای اینکه فرکانس رم رو به 800 برسونید باید CPU Host Frequency رو از 133 رو به 200 تغییر بدید که درنتیجه کلاک CPU شما میشه 4.6Ghz که این قابل قبول نیست و باعث میشه سیستم شما بالا نیاد
چون CPU Clock Ratio شما روی 23X هست. پس با پایین آودن CPU Clock Ratio به 15X عددی به دست میارید که کلاک CPU شماست 3.0Ghz
تنظیمات پیش فرض cmos یا setup شما
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
CPU Clock Ratio 23X
O.C. FSB1066 Core. 2 CPU Disabled
CPU Host Clock Control Disabled
x CPU Host Frequency(Mhz) 133
x PCI Express Frequency(Mhz) Auto
System Memory Multiplier Auto
[B]Memory Frequency [/B](Mhz) 533
تنظیمات جدید cmos یا setup شما برای رساندن فرکانس رم به 800
کد: