تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 10 از 10

نام تاپيک: کمک :" مشکل در بایوس asus

در آغاز فعالیت masouddr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض کمک :" مشکل در بایوس asus

سلام به همۀ دوستان عزیز .
    دوستان من تازگی یه سیستم بستم با این مشخصات :

cpu : core i5 750
    mb : asus p7p55d
    ram : giel 2gb
    vga : 4670 ati
    hdd : samsung 500 sata
    power : 500 w sonic

سیستم در حالت عادی مشکلی نداره فقط وقتی مدت طولانی خاموش هستش مثل شب و صبح روشنش میکنم مادربردش بالا نمیاد و مینویسه که بایوس رو آپدیت کن و من هم آخرین ورژن بایوسش رو از سایت اسوس دانلود کردم و سرش ریختم اما بازم این مشکل برطرف نشده و برای حلش ریست فایده ای نداره و باید حتما سیستم رو روشن خاموش کرد که درست بشه . در حالت عادی تصویر اول آبی هستش و مدل مادربرد رو مینویسه و بعد ویندوز بالا میاد اما در مواقع یذ عادی که ارز کردم صفحه آبی نمیاد و یک صفحۀ سیاه میاد که نوشته شده بایوس رو آپدیت کنید و شمارش معکوس رو نشون میده و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کاملا سیاه میشه .
    اگه ممکنه مشکل سیستمم رو بهم بگین که از کجا مشکل داره و برای حلش باید چی کار کنم .
    لازم به ذکر که دوباره بگم وقتی مدت طولانی خاموش هست و روشن میکنم به این مشکل بر میخورم .
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
    با ساس فراوان از لطف شما .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

سلام به همۀ دوستان عزیز .
    دوستان من تازگی یه سیستم بستم با این مشخصات :

cpu : core i5 750
    mb : asus p7p55d
    ram : giel 2gb
    vga : 4670 ati
    hdd : samsung 500 sata
    power : 500 w sonic

سیستم در حالت عادی مشکلی نداره فقط وقتی مدت طولانی خاموش هستش مثل شب و صبح روشنش میکنم مادربردش بالا نمیاد و مینویسه که بایوس رو آپدیت کن و من هم آخرین ورژن بایوسش رو از سایت اسوس دانلود کردم و سرش ریختم اما بازم این مشکل برطرف نشده و برای حلش ریست فایده ای نداره و باید حتما سیستم رو روشن خاموش کرد که درست بشه . در حالت عادی تصویر اول آبی هستش و مدل مادربرد رو مینویسه و بعد ویندوز بالا میاد اما در مواقع یذ عادی که ارز کردم صفحه آبی نمیاد و یک صفحۀ سیاه میاد که نوشته شده بایوس رو آپدیت کنید و شمارش معکوس رو نشون میده و وقتی اینتر رو میزنم صفحه کاملا سیاه میشه .
    اگه ممکنه مشکل سیستمم رو بهم بگین که از کجا مشکل داره و برای حلش باید چی کار کنم .
    لازم به ذکر که دوباره بگم وقتی مدت طولانی خاموش هست و روشن میکنم به این مشکل بر میخورم .
    ممنون میشم من رو راهنمایی کنید .
    با ساس فراوان از لطف شما .

به سیستمتون ADSL وصل کردید؟؟؟؟

3. این کاربر از Kharg Island بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از بایوس قبلی اگر بکاپ داری اونو نصب کن اگر هم میخوای آپدیت کنی از نرم افزار استفاده کن بصورت خودکار آپدیت بشه

5. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به سیستمتون ADSL وصل کردید؟؟؟؟
    آره اما چه ارتباطی میتونه داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از بایوس قبلی اگر بکاپ داری اونو نصب کن اگر هم میخوای آپدیت کنی از نرم افزار استفاده کن بصورت خودکار آپدیت بشه
    بایوس قبلی هم همینطوری بود ، ازش بکاپ ندارم من توی سایت اسوس رفتم و آخرین بایوسش رو دانلود کردم و با استفاده از ez flash(موقع بوت شدن با زدن دکه های alt+f2 ) بایوسش رو آپدیت کردم و بازم مشکلش پا برجاست حتی بایوس قبلی هم از اینترنت دانلود کردم و سرش نصب کردم اما بازم مشکلش حل نشد .
    وقتی صفحه سیاه میاد و شمارش معکوس رو شروع میکنه یک جمله رو مینویسه ب عنوان : to unleash this cpu,s full power ,please update bios
    شما راه حل بهتری رو برای آپدیت کردن سراغ دارین یعنی اینطوری آپدیت نشده ؟
    ممنون .
    Last edited by masouddr; 21-03-2010 at 17:45.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

به نظر من شما تنها راهی که داری تک تک قطعاتتو چک کنی برای این کار از کیس یکی از دوستات استفاده کن البته اگه اسمبل بلد

هستی

9. این کاربر از HASHEM289 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

به نظر من شما تنها راهی که داری تک تک قطعاتتو چک کنی برای این کار از کیس یکی از دوستات استفاده کن البته اگه اسمبل بلد

هستی
    این که دیگه کاره آخره ، اگر تا به حال به همچین مشکلی بر خوردین یا میدونید مشکل توی کدوم قسمته بهم بگین و الا این که همۀ قطعانشو جدا جدا با یه کیس دیگه چک کنم که کلی زمان میبره و باید یه کیسی که ddr3 مثل خودم باشه رو کلی بگردمو جور کنم کلی دردسر داره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kharg Island's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    آدرس جزيره خارگ - جلوي مانيتور

پيش فرض

آره اما چه ارتباطی میتونه داشته باشه؟

رفتم پیش یه خدماتی بهم گفت adsl وقتی به سیستم وصله اتوماتیک bios رو چک میکنه برای آپدیت. گفت می تونی از طریق تنظیمات بایوس غیر فعالش کنی که میخواستم از زیر زبونش بکشم بیرون چه طوری میشه تنظیمش کرد ...ولی نامرد خودشو می زد به این راهو اون راه.

نگران نباش آخر میفهمم و بهت میگم.

12. این کاربر از Kharg Island بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

رفتم پیش یه خدماتی بهم گفت adsl وقتی به سیستم وصله اتوماتیک bios رو چک میکنه برای آپدیت. گفت می تونی از طریق تنظیمات بایوس غیر فعالش کنی که میخواستم از زیر زبونش بکشم بیرون چه طوری میشه تنظیمش کرد ...ولی نامرد خودشو می زد به این راهو اون راه.

نگران نباش آخر میفهمم و بهت میگم.
    سلام دوست عزیز ممنون از پاسختون .
    اما من وقتی سیستمو روشن میکنم مودمم خاموشه

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تصویری که وقتی نمیاد بالا این هستش و متنی هم که مینویسه رو دورش کادره قرمز کشیدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •