سلام به همگی امروز جو منو گرفت یه کار painting زدم مراحل کارم رو میزارم کارم یک ساعت طول کشید دیگه روی صورت کار نکردم امیدوارم خوشتون بیاد
اگه یه موقع عکس نیومد حتما بگید تا یجای دیگه آپلود کنم.
مراحل رنگ آمیزی
کار نهایی
![]()
سلام به همگی امروز جو منو گرفت یه کار painting زدم مراحل کارم رو میزارم کارم یک ساعت طول کشید دیگه روی صورت کار نکردم امیدوارم خوشتون بیاد
اگه یه موقع عکس نیومد حتما بگید تا یجای دیگه آپلود کنم.
مراحل رنگ آمیزی
کار نهایی
![]()
o,f ;ار جالبی شده
قشنگ کشیدی
اولش فکر کردم مرده![]()
جالب شده
فقط این مرده یا زن؟اگه مرده اونجاش یخورده زیادی برجستس به زنا میزنه.
خیلی خوب بود .
اقا یه لباس براش جور کن وگرنه کلا p30world رو جمش میکنن .![]()
آهااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای هادی کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ا... خیلی توپ شده ... آفربن .... فقط یه جیزی .... ناموسش نیاد بکشتت که چرا عکس خانومم را گزاشتی تو اینجا .... اونم بدون رعایت شئونات اسلامی ....
مگه تشکر هادی بزرگ را زیر کارش نمی بینی ... مشکل فنی نداره ... البته ما هم باید یه مقدار چیز داشته باشیم ... ما تریدی کارها مثل دکترها می مونیم ... می فهمید که ... اوکی ...آهااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااای هادی کجایی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 11:10 PM ---------- Previous post was at 11:09 PM ----------
حالا کی تریدیشا میسازی ... ها
زشته... زشته...
خوبه ولی اگه بيشتر وقت ميذاشتی خيلی باحال ميشد....
مخصوصآ سرش كه كچله....
زن كچل...
اگه يه كم هم سينه هاشو حجم ميدادی ديگه خيلی توپ ميشد...
خيلي خوب شده ولي فكر نميكنم دختري باشه كه انقدر سينه هاش از هم باز باشهشايد از سايه پردازيته كه اينطوري نشون ميده
سر سينه هاشو يكم وسط تر بيار سر سينه هاش زير بقلشه الان
سر سيته سمت راستيه خيلي بالاس بيارش پايين
يكي از پاهاشو خيلي خوب در آوردي سمت چپيه اما اونيكي پا مشكل دار به نظر ميرسه
يه جيز ديگه در باره سينه سمت چپ خط گودي زير بقل بعد از برامدگي سينه تو دخترا درست ميشه
اما در كل خوشمان امد دختر سكصي باحالي بود
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:50 PM ----------
يه چيز ديگه هم بگم بعد برم ابروي دختره شبيه سيبيل شده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)