تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 4 از 4

نام تاپيک: چرا گوگل دسکتاپ همه ی فایل هام رو ایندکس نمیکنه؟

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض چرا گوگل دسکتاپ همه ی فایل هام رو ایندکس نمیکنه؟

من یه مشکلی با گوگل دسکتاپ دارم اون هم اینه که کل فایلهای منو ایندکس گذاری نمی کنه فقط قسمت کوچکی از فایل هامو ایندکس گذاری می کنه . چند بار هم کاملا پاک کردم از اول نصب کردم یا حتی فایل های دیگش رو دانلود کردم . اما نشد

من نسخه ی 5.9.0911.03589 از گوگل دسکتاپ رو دارم . با windows xp sp2 و آنتی ویروس kaspersky 2010
    آنتی ویروس هم غیر فعال کردم نشد .

یه بار حدود 60000 فایل ایندکس میکنه ، یه بار 80000 و کلا همین حدودا . اما قبلا نزدیک به 200000 تا ایندکس کرده بود .
    الان وقتی سرچ میکنم مثل قبل همه فایلهامو پیدا نمیکنه و هرچی سیستم رو بیکار میزارم بیشتر از این ایندکس نمیکنه .
    درایو C هم کاملا جا داره .
    با عوض کردن ویندوز هم نشد . مشکل از کجاست؟!!!!

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

با نصب نسخه ی 5.8.0809.08522 مشکلم حل شد . ممنون از این همه راهنمایی!!!!!!!!!!!

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با نصب نسخه ی 5.8.0809.08522 مشکلم حل شد . ممنون از این همه راهنمایی!!!!!!!!!!!
    من دیشب خواستم دو تا پشنهاد بهت بدم ولی بعد از ساعت دو شد و خورد به بک اپ سرور و نشد.
    یکیش رو خودت انجام دادی ولی پشنهاد دیگر من قبلا نصب کرده بودم هم همین مشکل رو داشتم ولی بجای نصب یک نسخه دیگر رفتم بخش تنظیمات و درایو هارو دستی انتخاب کردم و بعد درست ایندکس کرد قبلش 27 فایل رو ایندکس می کرد ولی با این کار درست شد.( البته یکی از درایو هامو هم زدم ندیده بگیره چون فقط ویدیو توش بود و باسه سرچ نخواسته بودم)

می زارم شاید بدرد کسی بعدا بخوره

4. این کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من دیشب خواستم دو تا پشنهاد بهت بدم ولی بعد از ساعت دو شد و خورد به بک اپ سرور و نشد.
    یکیش رو خودت انجام دادی ولی پشنهاد دیگر من قبلا نصب کرده بودم هم همین مشکل رو داشتم ولی بجای نصب یک نسخه دیگر رفتم بخش تنظیمات و درایو هارو دستی انتخاب کردم و بعد درست ایندکس کرد قبلش 27 فایل رو ایندکس می کرد ولی با این کار درست شد.( البته یکی از درایو هامو هم زدم ندیده بگیره چون فقط ویدیو توش بود و باسه سرچ نخواسته بودم)

می زارم شاید بدرد کسی بعدا بخوره
    دمت گرم ، بازم خیلی مردی که جواب دادی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •