سلام به همه دوستان
من با 1394 فيلم كپچر ميكنم با كيفيت در نمياد يخورده كه دوربين تو فيلم حركت ميكنه رو تصوير نويز(راه راه) مي افته چيكار كنم درست بشه با هر برنامه اي كه امتحان كردم نشده.لطفا كمكم كنيد.
ممنون
سلام به همه دوستان
من با 1394 فيلم كپچر ميكنم با كيفيت در نمياد يخورده كه دوربين تو فيلم حركت ميكنه رو تصوير نويز(راه راه) مي افته چيكار كنم درست بشه با هر برنامه اي كه امتحان كردم نشده.لطفا كمكم كنيد.
ممنون
اون فايل رو با برنامه power dvd پخش كن ببينم دوباره راه راهه؟
آره دوباره همونجوريه مساله پخشش نيست كپچر كردنشه
اصلا با چه برنامه اي ميشه با كيفيت كپچر كرد
با چه برنامه ای کپچر میکنی ؟
بیشتر توضیح بده
توی مونیتور دوربین مشکلی نداره ؟
درود;
یادمه علی هم یه بار یه هم چین چیزی براش دردسر شده بود ()و من اونجا گفتم Feild و ... تا این که در نهایت همون بود:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا شما اول نرم افزار کپچرتو بگو تا بتونیم کمک بیشتری کنیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......
من سالهاست با همون برنامه Movi maker خود ویندوز با فرمت DV کپچر میکنم و کیفیت هم آینه آینه در میاد.
با يوليد 12 يا nero 8
تو خود دوربين كه نه هيچ مشكلي نيست ايراد از كپچره
درود;
%نوروز باستانی بر همه ایرانیان و فارسی زبانان مبارک باد%
اگه بعدش با پریمیر ادیت میکنید باید بگم اشتباه بزرگی میکنید! با همون پریمر کپچر کنید البته حجم فایل بیشتر میشه اما کیفیت فوق العاده میشه...
نوروزتان پیروز.
سال نو رو به همه ي دوستان تبريك ميگم.
نه با پريمير كار نميكنم.اگه كيفيت كپچر كردن تو پريمير بيشتره با اون كار كنم؟
راستي من بيشتر قصدم تبديل به فرمت VCD هستش نميخوام زياد افت كيفيت داشته باشه[COLOR="Silver"]
Last edited by esi222; 21-03-2010 at 13:27. دليل: غلط املايي
سلام
دادا شما همیشه سعی کن تو کار، کارت رو با بالاترین کیفیت ممکن کپچر و مونتاژ بکنی. وقتی با بیشترین کیفیت ممکن خروجی گرفتی، میتونی با یه کانورتور به هر فرمت و سایزی که بخوای تبدیلش کنی. (اینو یه بزرگی به من گفت)
یا هووووووووووووووووو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)