معماری های زیادی وجود دارند تا مدیریت نرم افزار را در کد نویسی زیاد کنند اما در WPF بهترین معماری که شناخته شده معماری MVP هست :
1.Model :
در این لایه مجودیت های تجاری نگهداری می شوند.(موجودیت های تجاری در اکثر برنامه های تجاری که با پایگاه داده کار می کنند کلاس های شبیه سازی شده جدولی هستند که در دیتابیس مرتبط با برنامه وجود دارند)
2.View :
این لایه حاوی UserControl ها و Window هایی هست که مسئول نشون دادن اشیا داخل لایه قبل (Model) هستند تا کاربر بتونه به بهترین شکل ممکن با اطلاعات کار کنه.(در این لایه معمولا همان فرم های ثبت و ویرایش وجود دارند)
3.Presenter :
این لایه یه جور سیم ارتباطی بین دو لایه ی قبل هست. تمام کدهای مربوط به رفتار یک View داخل Presenter وابسته بهش کپسوله میشه و اینطوری ظاهر و رفتار برنامه از هم جدا میشن.(مثلا با زدن دکمه ثبت در View متد ثبت در Presenter مربوطه اجرا میشه و بقیه ی کار به گردن Presenter خواهد بود)
به عنوان مثال هر لایه می تونید نگاهی به این لایه ها در برنامه که گذاشتم بندازید تا زودتر متوجه بشید.
بقیه ی لایه های موجود در برنامه به معماری MVP ربطی ندارند و بهتره که در برنامه های WPF ای استفاده بشن.
همونطور که دیدید چند لایه ای بودن چیز عجیبی نیست .
به عنوان منبعی برای این معماری من فصل های 12 تا 16 کتاب Teach yourself WPF in 24 hour رو پیشنهاد می کنم
البته اگه یکی بخواد خود WPF هم یاد بگیره کتاب خوبیه و به همین دلیل معرفیش کردم و در حال حاضر می تونید اونو از لینک
زیر دانلود کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید