تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]




صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 19

نام تاپيک: پرسپوليس به نيمه نهايی جام حذفي راه يافت

  1. #1
    داره خودمونی میشه goldenm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    پست ها
    114

    پيش فرض پرسپوليس به نيمه نهايی جام حذفي راه يافت

    ایرنا: تيم فوتبال پرسپوليس با شکست تيم پتروشيمي تبريز به مرحله نيمه نهايي جام حذفي فوتبال باشگاههاي کشور راه يافت.


    تيم‌هاي فوتبال پرسپوليس تهران و پتروشيمي تبريز عصر امروز در چهارچوب مسابقات جام حذفي فوتبال باشگاههاي در ورزشگاه يادگار امام تبريز به مصاف هم رفتند که در نهايت سرخپوشان تهران توانستند با نتيجه 2 بر يک از سد نماينده تبريز عبور کنند.

    محسن خليلي در دقايق 24 و 56 براي پرسپوليس گل زني کرد و تک گل تيم پتروشيمي را جوکانويچ در دقيقه 44 به ثمر رساند.

    شاگردان علي دايي پيش از اين از سد تيم هاي آلومينيوم اراک و ايرانجوان بوشهر گذشته‌اند و با اين پيروزي يک قدم ديگر به فينال اين رقابت‌ها نزديک شدند.

    در ديگر ديدار جام حذفي عصر امروز، تيم فوتبال سپاهان اصفهان در قم ميهمان تيم صبا است.


    ---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:26 PM ----------

    دايي: بهترين دوستان من تبريزی هستند


    فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي رسيدن به قهرماني در جام حذفي دو فينال ديگر فاصله داريم.

    علي دايي پس از برتري 2 بر يك برابر پتروشيمي تبريز در جام حذفي در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بازي سختي بود. من از نتيجه مسابقه راضي هستم اما از كيفيت بازي رضايت ندارم. در نيمه اول پرسپوليس به مراتب بهتر از نيمه دوم بازي كرد و در همان نيمه هم مي‌توانستيم كار را تمام كنيم و چند موقعيت گلزني را از دست داديم و در نهايت با گل استثنايي پتروشيمي بازي به تساوي كشيده شد.

    وي ادامه داد: نيمه دوم را هم خوب شروع كرديم و به گل هم رسيديم؛ اما پتروشيمي بازي را با 3 مهاجم دنبال كرد و رو به توپ‌هاي بلند آورد و صاحب يك پنالتي هم شد كه اين ضربه به اوت رفت. خدا را شكر مي‌كنم كه در اين مسابقه برنده شديم.

    سرمربي پرسپوليس در مورد فوتبال تبريز گفت: فوتبال تبريز پتانسيلي بالايي دارد، البته اكنون تراكتورسازي تبريز در ليگ برتر است. 3 تيم گسترش فولاد، شهرداري و پتروشيمي نيز در ليگ دسته اول حاضرند و من براي تمام تيم‌هاي تبريزي آرزوي موفقيت مي‌كنم و دوست دارم اين شهر نمايندگان بيشتري در ليگ برتر داشته باشد، البته فوتبال تبريز بايد همزمان با پيشرفت امكاناتش هم گسترش پيدا كند.

    دايي در مورد برنامه‌ تيم پرسپوليس در تعطيلات عيد گفت: تا روز سوم عيد تعطيل هستيم و بازيكنان به تعطيلات پنج روزه مي‌روند. پس از آن اردوي خود را در امارات برگزار مي‌كنيم و دو ديدار تداركاتي در اين كشور انجام خواهيم داد تا در ليگ برتر و جام حذفي با تمام قدرت شركت كنيم.

    وي افزود: در جام حذفي براي رسيدن به قهرماني فقط دو فينال ديگر پيش رو داريم كه به اميد خدا با سربلندي و پيروزي آن ديدار‌ها را هم پشت سر مي‌گذاريم.

    سرمربي سابق تيم ملي در مورد ستارگان فوتبال آذري زبان مانند خودش و كريم باقري در سطح ملي و نبود چنين ستاره‌هايي در تيم ملي فعلي گفت: فوتبال آذربايجان نسبت به چهار پنج سال قبل رشد خوبي داشته است. تيم‌هاي تبريز اكنون در ليگ برتر و ليگ دسته اول خيلي خوب ظاهر مي‌شوند و بسيار بهتر از گذشته شده‌اند. اميدوارم تيم‌هاي فوتبال در سراسر ايران قدرتمند شوند تا شاهد تيم ملي قدرتمندي باشيم و انشا ا... ستارگاني بهتر از من و كريم باقري در تيم ملي ظهور مي‌كنند.

    دايي در مورد ديدار پرسپوليس با تراكتور سازي در تبريز در ليگ برتر اظهار داشت: بايد به مردم تبريز تبريك بگويم. آنها مشتاقانه تيم تراكتورسازي را تشويق مي‌كنند و اين مسئله براي هر آذربايجاني مايه افتخار است. با غيرت و تعصبي كه آذري‌ها دارند، همواره كارهاي بزرگي مي‌كنند. مردم آذربايجان ثابت كرده‌اند كه اگر بزرگاني از خطه آذربايجان حضور دارند اين مسئله بي‌مورد نبوده است.

    وي ادامه داد: بازي در تبريز براي تمامي تيم‌ها سخت است. تراكتور هم بايد قدر هوادرانش را بداند و ما هم ديدار سختي برابر تراكتور سازي در ليگ در پيش خواهيم داشت.

    دايي در مورد مشكلش با احمدرضا عابدزاده گفت: مشكلي با ايشان ندارم. همواره گفته‌ام او يكي از بزرگان فوتبال ايران است و در مورد حضورش در پرسپوليس هم تابع نظر كميته انضباطي فدراسيون فوتبال هستيم.

    علي دايي در مورد شايعه اختلافش با مردم تبريز گفت: آنهايي كه چنين جوي را راه‌انداخته‌اند به اين دليل بوده كه مي‌خواستند بين ما اختلاف بياندازند. اين جو بعد از ديدار ايران و آذربايجان به راه افتاد.در همه جاي دنيا گفته‌ام كه از خطه آذربايجان هستم و تبريز هم سرزمين دوم من است. بهترين دوستان من تبريزي هستند.

  2. #2
    اگه نباشه جاش خالی می مونه bbkagp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ترکیه
    پست ها
    468

    12


    علي دايي در مورد شايعه اختلافش با مردم تبريز گفت: آنهايي كه چنين جوي را راه‌انداخته‌اند به اين دليل بوده كه مي‌خواستند بين ما اختلاف بياندازند. اين جو بعد از ديدار ايران و آذربايجان به راه افتاد.در همه جاي دنيا گفته‌ام كه از خطه آذربايجان هستم و تبريز هم سرزمين دوم من است. بهترين دوستان من تبريزي هستند.
    ياشاسين علي دايي

  3. #3
    پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    624

    پيش فرض

    حيف كه پنالتي گل نشد.
    وگرنه خيلي چيزا عوض ميشد

  4. #4
    Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رو زمین ... !
    پست ها
    3,814

    پيش فرض

    به به سپاهان هم حذف شدش: دی
    استقلالم نیست!
    باز كی می خواد بیاد جلوی پرسپولیس؟

  5. #5
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز
    پست ها
    364

    پيش فرض

    ولی انصافا پرسپولیس تماشاگر نداشت خیلی جالب بود 100 تا تماشاگر اونم اکثرا خردبین گفت از تهران آورده بودیم 15000 نفر پتروشیمی رو تشویق میکردن

  6. #6
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr
    پست ها
    283

    پيش فرض

    ولی انصافا پرسپولیس تماشاگر نداشت خیلی جالب بود 100 تا تماشاگر اونم اکثرا خردبین گفت از تهران آورده بودیم 15000 نفر پتروشیمی رو تشویق میکردن
    گزارشگر که میگفت 5000 نفر اومدن
    چقدر هم فحش میدادن!

  7. #7
    اگه نباشه جاش خالی می مونه mehryazdan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تبریز
    پست ها
    364

    پيش فرض

    من نرفته بودم ولی اونایی که رفته بودند 15000 تا میگفتند ولی واقعا خیلی بیشتر از 5000 هزار تا بودند
    قضیه فحش هم یکی دوبار فحش دادند نه کل 90 دقیقه
    تاکید من بیشتر به تعداد تماشاگرهای پرسپولیس بود که خیلی جالب بود
    Last edited by mehryazdan; 19-03-2010 at 15:07.

  8. #8
    اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_oyama's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    sbr
    پست ها
    283

    پيش فرض

    نمیدونم والله گزارشگره گفت 5000 تا
    ولی فحشای آبداری میدادن از یکی دو بار هم بیشتر بود اینو دیگه خودم شنیدم
    صدا و سیما هم ولووم رو میورد پایین
    بابا فحش که بد نیست یه چیزه عادیه

  9. #9
    آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تهران
    پست ها
    1,637

    پيش فرض

    به امید قهرمانی پرسپولیس

  10. #10
    پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    پست ها
    624

    پيش فرض

    بابا فحش که بد نیست یه چیزه عادیه
    آره بابا فحش كه چيزي نيست. نوعش مهمه!
    ميخواي تو يه شهر آدرس يه ورزشگاه گنده رو بت بدم كه فحش هاي بد بد ميدن؟!

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

  • شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •