تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: (مشكل)نمايش سياه وسفيدفيلم در media player

داره خودمونی میشه saeed pm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهدمقدس

14 (مشكل)نمايش سياه وسفيدفيلم در media player

سلام دوستان:
    مديا پليرم فيلمهارو بصورت سياه وسفيد نمايش ميده نمدونم اين اتفاق از كي افتاده چون بعدازنصب ويندوزم باهاش كار نكردم،با تنظيماتش هم ور رفتم ولي فايده نداشت،
    k-lite رو هم نصب كردم ولي باز هم نشد ونتونستم مشكل رو حل كنم البته اينو بگم كه playerهاي ديگم هيچ مشكلي ندارن وبصورت رنگي پخش ميكنن ،دوستان هركس ميدونه مشكل كجاست كمك كنه ممنون ميشم....

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوستان:
    مديا پليرم فيلمهارو بصورت سياه وسفيد نمايش ميده نمدونم اين اتفاق از كي افتاده چون بعدازنصب ويندوزم باهاش كار نكردم،با تنظيماتش هم ور رفتم ولي فايده نداشت،k-lite رو هم نصب كردم ولي باز هم نشد ونتونستم مشكل رو حل كنم البته اينو بگم كه playerهاي ديگم هيچ مشكلي ندارن وبصورت رنگي پخش ميكنن ،دوستان هركس ميدونه مشكل كجاست كمك كنه ممنون ميشم....
    Media Player رو باز کن، از منوی View گزینه ی Enhancements رو بزن و Video Settings رو انتخاب کن. در قسمتی که پایین صفحه ظاهر میشه، روی Reset کلیک کن.

3. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهدمقدس

پيش فرض

Media Player رو باز کن، از منوی View گزینه ی Enhancements رو بزن و Video Settings رو انتخاب کن. در قسمتی که پایین صفحه ظاهر میشه، روی Reset کلیک کن.
    سلام دوست عزيز:
    ازپاسخت خيلي ممنونم ولي من اين راه رو صد بار رفتم ولي نشدكه نشداگه راه حلي غير ازاين هست ممنون ميشم...

پروفشنال hfj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    On the Earth

پيش فرض

سلام دوست عزيز:
    ازپاسخت خيلي ممنونم ولي من اين راه رو صد بار رفتم ولي نشدكه نشداگه راه حلي غير ازاين هست ممنون ميشم...
    این کارها رو انجام بده :
    از منوی Tools گزینه ی Options رو انتخاب کن. زبانه Performance رو باز کن و دکمه ی Advanced رو بزن. یک پنجره به نام Video Acceleration Settings باز میشه. تیک های Use YUV flipping و Use RGB flipping رو بزن و تیک Use high quality mode رو بردار و در صورت نیاز، سیستم رو Restart کن.
    بعد از اون، پیشنهاد می کنم جدیدترین ورژن DivX رو دانلود و نصب کنی و برای پخش فیلم ها از نرم افزار KM Player استفاده کنی. موفق باشی.

6. این کاربر از hfj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    مشهدمقدس

پيش فرض

درست شد بالاخره.... حالا چطوري؟يك آهنگ صوتي گذاشتم بعد با نورپردازيش ور رفتم درست شد.....آخ كه چقدر با تنظيمات ور رفتم چندبار نصب وحذف كردم اگه ميدونستم اين مشكل بيخود بودكه........از شما دوست عزيزم هم واقعا ممنونم راستي سال نو رو هم به شما وهم به خونواده محترمت تبريك ميگمhfj جان
    Last edited by saeed pm; 19-03-2010 at 00:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •