تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر
نمايش نتايج 1 به 10 از 24

نام تاپيک: اومدن پیاپی صفحه آبی

پروفشنال linkinkurd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض اومدن پیاپی صفحه آبی

سلام به دوستان عزیز در انجمن.
    یک ماهی میشه یه vaio fw590gjb گرفتم. از همون روزای اول توی ویندوزش (7 پروفشنال 64 بیتی) یهو صفحه یه خاموش روشن میشد و از اون گوشه پیغام The ATI Driver has stopped responding and successfully recovered رو میداد و بعد به کار ادامه میداد. این اواخر دیگه بیشتر این مشکل پیش میومد. مثلا یهو توی صفحه چندتا نویز می افتاد و رنگها قاطی میشد و بعد باز همون پیغام و ادامه روند عادی. ولی جدیدا وقتی این اتفاق پیش میاد یهو صفحه آبی (صفحه مرگ) میاد و سیستم ریست میشه. هفته پیش دیگ حتی اجازه نمیداد welcome screen هم بیاد و فوری صفحه آبی میومد. پس از 40 بار تلاش یهو تونستم اتفاقی وارد ویندوز بشم. نسخه جدید درایور گرافیک رو نصب کردم. یه مدت خوب شد. ولی بازم با این نسخه درایور هم ادامه داد... یه ویندوز 7 کپی 32 بیتی نصب کردم. اواخر نصب که میخواست برای اولین بار بره تو ویندوز باز همون مشکل پیش اومد. از روی دی وی دی ریکاوری کل پارتیشن هارو به تنظیمات کارخانه درآوردم و ویندوز خودش رو نصب کردم باز همون مشکل صفحه آبی هست و نمیره تو ویندوز.
    اصلا ربطی نداره با باتری استفاده کنم یا با برق شهری با هردوشون همین حالته. یادمم نمیاد بعد از نصب نرم افزار خاصی اینطور شده باشه و یا ضربه ای چیزی به دستگاه خورده باشه. از اون دو سه روز اول این اولین اروز ATI Driver has stopped working and recovered رو داد.

چیکار کنم؟ چاره فقط گارانتیه...؟

حـــــرفـه ای H@mid-Vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب
    دوست عزیز یك ویندوز خودت نصب كن
    نه با ریكاوری
    بعد هم برو درایورها رو بگیر:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ببین مشكلت حل میشه

3. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

کاش به همین سادگی که شما میگید بود...
    تو پست اول نوشته بودم که:
    یه ویندوز 7 کپی 32 بیتی نصب کردم. اواخر نصب که میخواست برای اولین بار بره تو ویندوز باز همون مشکل پیش اومد.
    خوب بعد از کلی ور رفتن با لپ تاپ تونستم ویندوز رو ریکاوری کنم. البته قبلش از گزینه "wipe data" یک دور هارد رو فرمت کردم که حدود 1 و نیم ساعت تمام طول کشید. الان ویندوز خودش روش نصبه دوباره. و اما باز هم... باز هم وسط کار تصویر قاطی میکنه و یهو هنگ و بعد صفحه آبی و ریستارت. خیلی دوست دارم اکس پی نصب کنم ببینم اینطوره یا نه ولی حیف که باید کلی مراحل و دانلود برا downgrade کردنش انجام بدم.

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

خوب من ویستا و اکس پی رو نصب میکنم و مشکل ذکر شده رو نداره. ولی با ویندوز 7 32 و 64 بیت این مشکل پیش میاد. حتی اجازه نمیده نصبش رو هم تموم کنه و فوری صفحه آبی و ریست...

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب من ویستا و اکس پی رو نصب میکنم و مشکل ذکر شده رو نداره. ولی با ویندوز 7 32 و 64 بیت این مشکل پیش میاد. حتی اجازه نمیده نصبش رو هم تموم کنه و فوری صفحه آبی و ریست...
    خوب واضحه كه مشكل درایور هست
    باز خوبه كه مشكلت سخت افزاری نیست

7. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

خوب واضحه كه مشكل درایور هست
    باز خوبه كه مشكلت سخت افزاری نیست
    والا من خودم که فک میکنم سخت افزاری باشه. آخه چرا نباید ویندوز 7 رو ساپورت نکنه. آیا اگه بایوس رو آپدیت کنم فرجی حاصل میشه؟ به بایوس ربطی داره اصلا؟

و در آخر اگه اصلا مشکلم حل نشد میخوام ویستا 64 نصب کنم. اون مدتی که از سون 64 استفاده میکردم ازش راضی بودم. ویستا 64 هم همینطوری خوب جواب میده؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

از صقخه آبی ای که میاد دیدم ارور مربوطه مال فایلی به اسم atikmdag.sys هستش. ویندوز ویستا هم خوی کار میکرد تا اینکه درایور گرافیک رو نصب کردم (که شامل اون قایل هم میشه) و اینم به همون مشکل دچار شد. در گوگل که یه سرچ زدم برا atikmdag.sys Blue screen دیدم خیلیا این مشکل رو دارن و راه حلهای گوناگونی هم براش اومده. دوستان مشاور امجمن میتونن یه چرخی بزنن؟ اونا بهرحال مطلع ترن...

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

راستش منم با xp و سون همچین مشکلی داشتم و حالا جدیدا در بعضی بازی رنگهای بازی درهم میاد و به جای زمینه چمنزار بازی یک صفحه سیاه رنگ میاره کسی میدونه مشکل چیه؟؟؟؟
    چطور میشه کارت گرافیک را اپدیت کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Kurdistan

پيش فرض

چطور میشه کارت گرافیک را اپدیت کرد؟؟؟
    مشکل شما احتمالا با دانلود نسخه جدید درایور گرافیک حل میشه. من حتی داخل ویندوز (سون) هم نمیتونم برم.
    مشکل من از فایلی هست به اسم atikmdag.sys که باعث ارور میشه در ویندوز سون.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشکل شما احتمالا با دانلود نسخه جدید درایور گرافیک حل میشه. من حتی داخل ویندوز (سون) هم نمیتونم برم.
    مشکل من از فایلی هست به اسم atikmdag.sys که باعث ارور میشه در ویندوز سون.
    خوب معلومه دیگه این فایل سیس مربوط به کارت گرافیکه تا موقعی که درست هم نشه روش شما جواب نخواهد داد
    یک کاری می گم تست کن
    موقع بوت ویندوز ۷با Enable VGA mode بیا بالا و بعد درایور کارت گرافیک را با این روش و انتخاب ویستا به عنوان حالت مناسب کارکرد نصب کن

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

13. این کاربر از H@mid-Vista بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 1 از 3 123 آخرآخر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •