سلام به دوستان عزیز در انجمن.
یک ماهی میشه یه vaio fw590gjb گرفتم. از همون روزای اول توی ویندوزش (7 پروفشنال 64 بیتی) یهو صفحه یه خاموش روشن میشد و از اون گوشه پیغام The ATI Driver has stopped responding and successfully recovered رو میداد و بعد به کار ادامه میداد. این اواخر دیگه بیشتر این مشکل پیش میومد. مثلا یهو توی صفحه چندتا نویز می افتاد و رنگها قاطی میشد و بعد باز همون پیغام و ادامه روند عادی. ولی جدیدا وقتی این اتفاق پیش میاد یهو صفحه آبی (صفحه مرگ) میاد و سیستم ریست میشه. هفته پیش دیگ حتی اجازه نمیداد welcome screen هم بیاد و فوری صفحه آبی میومد. پس از 40 بار تلاش یهو تونستم اتفاقی وارد ویندوز بشم. نسخه جدید درایور گرافیک رو نصب کردم. یه مدت خوب شد. ولی بازم با این نسخه درایور هم ادامه داد... یه ویندوز 7 کپی 32 بیتی نصب کردم. اواخر نصب که میخواست برای اولین بار بره تو ویندوز باز همون مشکل پیش اومد. از روی دی وی دی ریکاوری کل پارتیشن هارو به تنظیمات کارخانه درآوردم و ویندوز خودش رو نصب کردم باز همون مشکل صفحه آبی هست و نمیره تو ویندوز.
اصلا ربطی نداره با باتری استفاده کنم یا با برق شهری با هردوشون همین حالته. یادمم نمیاد بعد از نصب نرم افزار خاصی اینطور شده باشه و یا ضربه ای چیزی به دستگاه خورده باشه. از اون دو سه روز اول این اولین اروز ATI Driver has stopped working and recovered رو داد.
چیکار کنم؟ چاره فقط گارانتیه...؟