سوالم اين بود كه اين دو تا كه زيشون خط كشيدم ويروسه..؟ خودم شك دارم كه باشه ؛ خواستم نظر شما رو
هم بدونم
اگه هست چه جوري به جنگش برم..؟
مرسي
سوالم اين بود كه اين دو تا كه زيشون خط كشيدم ويروسه..؟ خودم شك دارم كه باشه ؛ خواستم نظر شما رو
هم بدونم
اگه هست چه جوري به جنگش برم..؟
مرسي
دوست عزیز این ها پروسس های سیستمی ویندوز هست.
اکثر ویروس ها خودشون رو همنام با اینها میکنن یا به صورت هیدن هستند و شما به این حالت نمیتونید ببینیدشون.
موفق باشید
مرسي دوست من .. ولي الان بايد چه كرد پس..؟
دوست عزیز همانطور که drhaniball عزیز توضیح دادند این 2 فایل مربوط به فایل های سیستمی میشه و هیچ ضرری برای سیستم شما نداره. اگر میخوای از شر این فایل راحت بشی باید کلا ویندوز رو پاک کنی و به جاش از سیستم داس استفاده بکنی.
کاری که شما میتونید انجام بدید اینه که یک آنتی ویروس خوب مانند Kaspersky, Avira, Avast و یا هر آنتی ویروس دیگه ای رو در سیستمتون بصورت فعال و نصب شده داشته باشید و همیشه اون رو آپدیت شده نگه دارید.
در کنار آنتی ویرس هم اگر از فایروال و آنتی سپای ور استفاده کنید امنیت سیستمتون رو بالاتر بردید. البته اگر از بسته های اینترنت سکوریتی که داخلشون فایروال هم دارند استفاده بکنید نیازی به نصب یک فایروال مجزا ندارید.
برای یک سیستم خانگی آپدیت بودن آنتی ویروس یا بسته اینترنت سکوریتی و یک برنامه کمک کننده مانند آنتی اسپای ور ها کفایت میکنه و جای نگرانی وجود نداره.
مرسي مهران جان اوكي شدم.. ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)